otv den once rc almısdım full tum donanımlar mevcut 45k dı fıyat
otv den once rc almısdım full tum donanımlar mevcut 45k dı fıyat
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
yanılıoda olabilirim,işlerin yoğunluğundan aklıma gelmedi.yarın daha önce satmış olduğum bir gt'nin sipariş formuna bakıp tam olarak yazarım.
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
2007 yılında satmış olduğum ilk 207 gt'yi 38.000 tl ye vermişim![]()
rcz e hangi buji kullanmalıyım ngk iridyummu yoksa servisden cooper s jcw bujisimi alayım yardım edermisiniz?
Bobin içinde 335 bobini öneriyorlardı galiba daha iyi bilgi verir daha önce değiştiren arkadaşlar.
Neler yaptın sen ekstra aracına bobin ihtiyacı doğdu?
gülecen abi ama orjinale çevirdim
aracı çalıştırıyorum ısınmasını bekliyorum iyce ısındıkdan sonra 3. veya 4. vitesde yüklendiğim zaman 5000devirde araç tutuyor kendini her yüklendiğimde deil ilk yüklenmemde yapıyor bujilerde yada bobinde sıkıntı olabilir diye düşünüyorum
Bayadır temizletmek istiyordum ama tırsıyordum biraz, bugün temizledik sonunda. Bobinleri söktük yıkamadan önce bir sıkıntı yok Allah'a şükür.
zıpzıp Harun kardeşime teşekkürler
![]()
Maşallah motor temizliği harika olmuş.22hazirana arkadaşları ikna edersem izmirden katılmaya çalışırım.gelmişken yazılımıda yaptırır dönerim![]()
308 T9 1.6 e-Hdi Denon+Skypack+Navigasyon+ACC+Etc..
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)