User Tag List

Sayfa 668/1195 İlkİlk ... 1685686186586666676686696706787187681168 ... SonSon
22691 sonuçtan 12.674 ile 12.692 arası

Konu: 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

agungoren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı atii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    inş şanzıman yağı ile geçer aklımdaydı zaten motül eyv.egerbi anlaşma soz konusu değilse ne gibi bi ucret talep ederlerki. benbiraz da ses istiyorum o yuzden forge diyorm.
    Aracin hayirli olsun guzel duruyor..Kesinlikle forge kullanmalisin ses istiyorsan pisman olmassin ve kafan dumpvalve konusunda ömurluk rahat olur..yok yirtildimi kacakmi var kacirdi zart zurt olmadan kullan maddi tarafi tabiki biraz pahali 750 tl civari 50de iscilik, ama ses ve saglamlik tam tadinda olacaktir emin ol..

meSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı agungoren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yalinn kardesim forgenin kutusunda montaj yaziyorda bunu ustasi yapsa daha iyi olur gibi geliyor cunku forge s3 gibi al-tak degil adaptoru kablosu borulari var zor is yaniarkadasta ustalik varsa onu bilemem
    Walla bilmiorum kardesim nasildir nedir ama ds3 lü arkadas vardiya en son toplandigimizda onda forge var yarim saate takti kendi klavuzdan bakip.. hangi borudan ne alicaksin napicaksin bilmemne hepsi ayrintili yaziyor.
    Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)

E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI

ErK_aY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı agungoren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracin hayirli olsun guzel duruyor..Kesinlikle forge kullanmalisin ses istiyorsan pisman olmassin ve kafan dumpvalve konusunda ömurluk rahat olur..yok yirtildimi kacakmi var kacirdi zart zurt olmadan kullan maddi tarafi tabiki biraz pahali 750 tl civari 50de iscilik, ama ses ve saglamlik tam tadinda olacaktir emin ol..
    Okadar zorluk cıkartan bi parca degıl gayet basit baglantısı. Emme manıfoldun usttundekî sensörü söküp parcayı takıyorsun altına fişi söküp forgenkini takıyosun boruların seması var zaten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu video montaj konusunda yardımcı olabilir.. Forge DV
    BORKED

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hepinizee bu güzel yorumlarınız icin ck teşekkur ederim abilerim kardeşlerm.

s3 dv ömürlük diyolar ama birazda ses istiyorum blow of tarzı.

haa bu arada gt-r eksozu dinlemek isteyen arasın dinletiyim )))))))) 63luk krom.iskender son susturucuu.

ilk defa iskerder ustanın yaptıgı bi araça biniyorum ve bukadar tatlı ses duyuyorum.(genelde ankarada koç egzoz a yaptırrım nevzat usta. ankaralılar bilir.)

yazılım güncelleme dedigim. ecufast in yazılımı abi nası guncelleyim onu ben.
    pc'e format atmayı 3 senede ogrendm D
    LiveFastDieYoung ~

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Sen güncellemiceksin tabi, Ankara ecufast bayisine gidip gösterebilirsin yazılımı

Pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=atii;7031434][IMG][/IMG]

duzcede ki arac evet ben iki arac arasindan bi secim yapmaliydim digerinden yana kullandim. bayagi saglam indirim yapmisti komple egzoz yazilim vs vardi bilmiyorum soktumu.

hayirli olsun kazasiz belasiz gunlerde kullan insALLAH .
    Women are like Buddhist , They're worship ox.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yokk eksozu ile aldim abii.kismet biri sana biri banaymis. Bi kac sıkıntım var ve tek umudum sizsiniz vitesler çok sert ve gecisler surtunlemi gibi.arac paso bnzin kokuyo ve gwz kesiyo gibii.. gt ler yazilimdan snra benzn samandirasi yakiyomus benmde basima gelirmi??? Acil yardim saygilarrr haa bide bronz baskiya gecmelimiyim?
    LiveFastDieYoung ~

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı atii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yokk eksozu ile aldim abii.kismet biri sana biri banaymis. Bi kac sıkıntım var ve tek umudum sizsiniz vitesler çok sert ve gecisler surtunlemi gibi.arac paso bnzin kokuyo ve gwz kesiyo gibii.. gt ler yazilimdan snra benzn samandirasi yakiyomus benmde basima gelirmi??? Acil yardim saygilarrr haa bide bronz baskiya gecmelimiyim?
    Orjinal baski balatadan sasma derim.. benzin samandirasi yakan hic duymadim ayrica.. benzin kokusu downpipedan olabilir komple egsozda var diyosun hani.. hic bi filtreye girmeden atilio, birazda cig atiyosa aracin yakamadan normaldir.. bobinlerini degisip bujilerinim gaplerini 0,65e ayarlatmani oneririm. cirtlamali vites gecisleri 1den 2ye gecerken normal ve kronik bir cogunda, arkadaslarin onerdigi yaglarla en aza indirgeniyo fakat her viteste varsa ve cok kemikliyse viteslerin baski balatanda bitmis olabilir, senkromeclerindede sorun olabilir ki oda epey bi masraf diye biliyorum, umarim oyle bisey yoktur.

E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Orj baski balata ile bronz arasinda ayirma kavrama farki cok olurmu? Sekromec dedigin olay tsm olarak ne abim.genelde gt lerde boyle sorunlar cikma hepside garantiden degstrms bzm gotumuze giricek anlasilan.sanziman yagini degistirtiyimmi.mess , abim sen ecu nun gaz kesme konusundan bahsetmstn arac getirirken uzun yolda fln hic yapmadi ama dun arka arkaya tekrarladi bi ara cidden çok korktm.snra senin dediklerin geldi aklima ona yorumladim.bana ankara da iyi bi garage usta servs.yardim edicek birini onerin lutfennn.
    LiveFastDieYoung ~

free13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ati kardeşim benzin şamandırası yakan Gt ne gördüm ne duydum ki ben dahil çevremdeki tüm 207 ler yazılımlı.
    Vites konusunu söyledim 1 den 2 ye hızlı atarsan bazı arabalar yapıyor diğer viteslerde sorun varsa Yalının dediği gibi sekromençler olabilir.Sen en iyisi şanzıman yağını bi değiştir öyle bir bak.
    Benzin kokusu normal katalizör yok downpipe var ondan oluyor.
    Gaz kesmesi nasıl oluyor anlık bi kesmemi yoksa belli bir devirden sonra araç gitmiyor gibi mi oluyor.Benim aklıma elektrovana geliyor gaz kesme gitmeme diyince.
    Can sıkıcı şeyler ama iş bilen bir ustayla kolayca çözülecek şeyler bunlar.Ankaralı arkadaşlara özelden ulaşmayı dene usta için.
    Arabanın koltuğundaki eşekse kaputun altındaki beygirler ne yapsın...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abİm. Dun bİ arkadaŞim Şamandirayi dedİde onun gt'sİ yakmis yazilimdan dolayi.

Gaz kesmede tartartar salliyo hanİ gaza hizli hizli basÇek gİbİ. Ama ufak ufak. Ara ara her devİrde yapiyo yakitida 97 kullaniyorum
    LiveFastDieYoung ~

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar Ankara da yaşayan , iyi bir usta bilen Ati kardeşimize yardımcı olabilir mi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı free13 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Ankara da yaşayan , iyi bir usta bilen Ati kardeşimize yardımcı olabilir mi.
    o iyi ustayı bi ben bulsam..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok mu ya Ankara da usta! şanslıyız o zaman Antalya olarak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracın panelinde sol altta(espnin tam ters tarafnda)turuncu ici ünlemli bi ücgen yanıyo.internetten arıza detaylarını inceledim.jenerik arıza diyolar.biri bana bunu biraz acıklaya bilirmi veya arıza normalmi veyaa bana iyi bi ustan bulun noglursunuz.
    LiveFastDieYoung ~

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Downpipe varsa katalitikten yakabilir yazilimsal olarak devredisi birakilmadiysa.. elm ile okutulup bakmak lazim ariza koduna...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi anlaşılan benım antalyaya tasınmam lazm. bune yaa ankarada adam akıllı ne pejo servisi var nede pejo ekibi.
    LiveFastDieYoung ~

Pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ankarada ne pugcular vardirda olay gt de rc de bitiyo kardes (: sen ankarada bu durumdaysan ben denizli denen lanet yerde intihar edeyim o zaman ) Allah kimsenin basina basini yastiga koydugunda dusunmeden uyuyamayacagi sorunlar vermesin .
    Women are like Buddhist , They're worship ox.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)