15 litrelik benzinle yani şimdiki deyimle 50 liralık benzinle 150-180 km yapıyorum ve benim araç çok fazla yakıyor şimdi hesapladım bence çok yakıyo yada ben yanlış bişi yaptım araba 1.6 16v yakmaması lazım o kadar aslında
ben kafaya koydum 2007 bmw 3.20d alacagım schnitzerları gömecegim 2009 rc lemans satılık forumdan düşünen olursa alo desin
506 230 31 31
Ahanda Ferhat ı kaybettik...Bro bari başka bir hot-hatch e baksaydın ya. 320d ayrıca aşırı problemli bir makinaymış forumda yazılmıştı...Aklında olsun...
hadi ya ne problemi varmış :S
benim poblemim yakıt ya ankarayı bilenler bilir ben tai ucak fabrikasında claısıyorum ankaraya 40 km git get 80 km gunde 100 km yol yapıyorum servis kullanmazsam ki servisle gitmezsem 1 saat fazla uyuyorum beni anca dizel keser yoksa rc den cok memnunum süper bir araç zaten su anda anca dillendiriyorum yoksa ilan verme olayım falan yok.
http://www.techturkey.com/forum/show...highlight=320d
Bunu oku kanka...
O hatali olan motor makyajsiz 320d'de var ! Yanlis olmasin, Ferhat'in baktigi E90 kasa 320d..
Bariz bir problem yok E90 320d'lerde.. Alip guzelce binebilirsin..
bu 207 lerde turbo büyütmek gibi durumların olabiliritesi mümkünmütabi arabayı komple başka bi araba haline getiremeden ufak tefek dokunuşlarla
k03 compressor salyangozu cnc de büyütülüp, türbin ve şaft aynı kalacak şekilde K04 pervanesi takılabiliyor
orj beyinle 230 + alınabilliyor.
şu an son ayarlarım yapılıyor. dayanabildiğimiz kadar dayanıyoruz.
dyno sonuçları yakın.
k04 le 250 stok internal larla mümkün.
gt 28 kitleri var evet onlar da basit modifikasyonlarla uyarlanabiliyor. bizde maf sensörü olmadığı için büyük turbo uygulamaları sıkıntı yaratmıyor.
deneyen yok sanırım. yaparsam ben k04 takarım
sanırım bende miniden vazgeçip 207 alabilirim şimdilik öyle düşünüyorum biraz araştırıyorum sen bayağı araştırmışsın team1907@yahoo.com eklersen sevinirim![]()
e90 alacagım ben inşallah Özgür ya e 46 geçmişte kaldı =) kaç istesek rc lemansa![]()
Aklını çeleyim biraz
K04 TURBO
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)