sende downpipe komple eksoz vs yokmusen şimdilik büyük gelirsin kardeşim,bende eksiklerimi tamamlayayım öyle gel
![]()
Doğukan ilk fırsatta video koyarsan bizlere de fikir vermiş olursun.Gt'yi yükleyen sayılı kullanıcılardansın.Sonuçları merak ediyorum.Bi arkadaş daha vardı siteden adını hatırlamıyorum.İstanul'dan kırmızı bir gt'si vardı.Onun aracı da yüklüydü ama bugüne kadar sadece fotolarını gördük
basel tuning denen bi firmayla görüştüm.
MED 17.4 beyni obd2 den okuyabiliyoruz dediler.
salı görüşmeye gidecem. almanyadan program alıyolarmış.
bakalım nası bi konfigürasyon çıkacak
^ yok konuşmadım. ben 225-230 civarı bişey çıkarttıracam.
intercooler aldım. monte etmek için boru bakınıyorum.
kaliteli silikon borular nerden bulabiliriz bilen var mı?
simota silikon boru üretiyor diye biliyorum ben. Tr distr. bi konus istersen.
Kıvanç kanka Gene sattın beni heheheh..Kaça aldın kanka?Slikon hortum powershop da var benim araca taktıklarından...
Seni takip ediyorum en performanslı RC seninki olacak Milltek farkı ile..
Ben de arkadan takip ederim artık napalım
Neyse Kanka sen bir yaptır şu intercooler ı da bende konuştum.Yetkili serviste taktıracağım.Arkasından da Mehmet gazihan tekrar bir ayar yapıcak 210-215 de kalır diyorum komple egzos olmadan tahminimce..
kanka cooler 680.
iş basel de bitiyor. istediğim ayarları yapamazlarsa yazılım attırmam. sen geçersin beni.
ya aslında olay hangisi kaç beygir değil. uzun vadede sıkıntı yaratmayacak performansı bulmak önemli. yapılacaklar da belli işte en iyisini bulmaya çalışıyoruz ki sorun yaşamayalım.
^malesef onlarda bizim beyni okuyacak cihaz yok. ama orada dynoya girecez.
wideband ı nereye bağlayacak ki manifold mu delecek? eksoz ucuna takarsa doğru dğer gösterir mi?
vuruntu sensörü var bunda. ama okunabiliyo mu bilmiyorum. ayardan sonra vuruntu olursa kırma ihtimalimiz düşük yani. en fazla güç kaybederiz. tabi 97 oktana göre.
normalde obd2 den girilip kendi lambda değerine fln bakılabiliyor işte cihaz olsa.
bu beyinleri okuyan cihazlar pahalı olduğu için çoğu kişi yanaşmıyo getirtmeye.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)