cumartesi olur büyük ihtimal. akşam üstü arabaları yıkatır biraz dolanırız, biyerlere gider muhabbet ederiz çay kahve biseyler içeriz. sonra aracları deneriz denemek isteyen olursa, apo herkeze gider yapıyo zaten kesin denemek ister :P :P sonrada dagılmaca. ben öğlene doğru sanayide olucam bi kaç ufak işim var.
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Bana uyar bro cumartesi,pazar ***** dönmem lazım ıspartaya.Yer ve zaman için gözümüz kulağımız sende.
Arabanın koltuğundaki eşekse kaputun altındaki beygirler ne yapsın...
arkadaslar elimde bununla hemen hemen aynı bir switch bulunmakta. boost pressure switch yada hobbs switch diye geçiyor bunlar.
uç kısmında basınç girişi var. gerekli basınç saglandığında devre tamamlanıyor ve baglanan alet çalışmaya başlıyor. mantık kolay. kablo baglantılarının ortasında alyan anahtarla saga sola cevirerek istenilen bir basınç ayarlanıyor ama işaretli herhangi bir basınç göstergesi yok üzerinde.
simdi soyle bir sounum var.
bunu 0,8 bar a ayarlamak istiyorum. nasıl bi yol izleyebilirim. stockta kaç bara ayarlı bilmiyoruz. dip gaz giderken araç 0,8 continuous basıyor giderken ayarla demeyin kaputun altında olucak
benim aklıma gelen bir yöntem var,
bunun ucuna 12v luk bir led ve pille beraber baglantıyı yapıcaz, içine 0,8 bar basıcaz ve led yanana kadar hassas ayar yapıcaz. ama 0,8 barı nerde nasıl basabiliriz. 0,8 barı nereden elde edebilirim? aklıma en son gelen lastiğin birine 0,8 bar basıp bi boost hortumunun ucunada lastik şişirme pompasından çıkarttığım ucu takiyim oyle deniyim?![]()
yada hortumun birinin ucuna sibop baglayıp benzinliğin birinde lastik şişirme ünitelerinde 0,8 basiyim ayarliyim.
varmı aklına gelen zihbi sinir projeniz?
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Göktan bro bu cumartesi toplanıyoruz meşgul adamsın ayarla kendini şimdiden![]()
Arabanın koltuğundaki eşekse kaputun altındaki beygirler ne yapsın...
Bro devre tamamlanınca bu alet pompaya elektrik gönderiyor değil mi ?
Bunun + ucuna bir lamba bağlayalım lamba kac basınçta yanıyor (devreye giriyor ) bakalım yürürken ona göre ayarlayalım ?
Yağa ihtiyacı olan baksın derim , kargo 6 tl civarı tutuyırmuş.
4 LT 79 TL
Otostart.com | Türkiye'nin En Büyük Oto Yedek Parça Marketi - Mobil Motor Yağı (Mobil 1 ESP Formula 5W-30 - 4 Lt.) MOTOR-YAGI-Mobil1ESPFormula5W304Lt-MOBIL-89
Yağ bedava .benim araçta aynısı var.95 tl ye almıştım arkadaşımdan.sadece motor yağı satıyor hemde
308 T9 1.6 e-Hdi Denon+Skypack+Navigasyon+ACC+Etc..
Pistten sonra yağ değiştircektim.. Bu iyi oldu.
Ama 250gr daha lazım
birde servis Total kullanıyor.
http://www.otostart.com/index.php?op...304LT-TOTAL-85
bunu alsak?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)