kısmet olursa bu aracı alıcam bu akşam görüşeceğiz aracı tanıyan varmı acaba ?
Peugeot 207 1.6 RC 2008 Model 29.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 138116205
Printable View
kısmet olursa bu aracı alıcam bu akşam görüşeceğiz aracı tanıyan varmı acaba ?
Peugeot 207 1.6 RC 2008 Model 29.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 138116205
Arabanın önceki sahibi serkan ile görüşdüm saolsun ümitte yardımcı oldu ,kaza yok sadece bir karış boya var kaputun ucunda onun dışında servis kayıtlarına bakıyorum şu an birazdan haber gelecek.
Bizim araçların bakım aralığı nedir? Aktif iriyıl'ı aradım 20bin km'de bir yapılıyor gelmenize gerek yok dedi, ben fiyat sordum 430TL dedi.
Buji değişmiyormuş bakımda 40bin'de bir değişiyormuş
20binde balatalırımı değiştirdim
25bin'de bujilerim değişti
her 5bin km bir yağ, yağfiltresi, benzin filteresini, polen filtresini değiştiriyorum.
Serviste yapmıyorum ama arkadaşımın dükkanında yapıyoruz malzemeleri servisten alıyorum sadece parça parası veriyorum.
Ben 5 bınde yag - filtre - bnzin filtre - buji degişiyorum :)
Bende 15 binde bir yaptırıyorum bakımı.garanti bittiği için orijinal parçalarla dışarı yapılıyor.bujim ve ön balatalar değişti birde.yazılımdan sonra daha dikkatli olmam gerekiyor sanırım
Bakım için kendi uyguladığım yöntem -tavsiye de ederim.
Yılda bir yağ,yag filtresi değişimi (benim gibi yılda5-6k yapanlar için geçerli)
6 ayda bir benzin filtresi ve buji değişimi .
Başka da bir şey yok yaptığım.
Yazılımlı , gazlanan araç için 15-20 k çok uzun aralar bence hiç gerek yok.Yetkili servise gitmeye de gerek yok.THP motorlara servis veren bir yere gitmek yeterli bence .