Bro kodlar ayni zatende malzeme farkli.. abuk bisey yapmislar, madem urun degisiyo kodunuda degistir dimi?
Printable View
Ozgur abi dun icin cok tesekkur ederim hem guzel sohbet ettik mehmet turhat normalde saat 6 da ewe gider 8 bucuga kadar durdu ve gidesi yoktu:) ctm rc yede bindim ve gercekten cok keyifliydi onca emegin ardindan kusursuz bi aracin var ortada turkiyedeki en hizli 207 olmasina ragmen gayet bilincli modlanmis ve kozmetik acidanda harika..vites atislarinda cok iyiydi dsg gibisin valla :)
gecen aksam gunlerdit basmadim bir 1-2 yapayim dedim esp yi kapattim , 2. vitesin sonlarina dogru cok hafif viraj vardi tabi virajin tam icindeykende araba sarmaya devam ediyordu kafadan birakmasiyla abartmiyorum en az 10 my boyunca bi sag bi sol kaydi araba hani bekledim sagdaki duran araclara girecegim diye yuregim agzima geldi sonradan nasil toparladim da durdum bilmiyorum
eve 20 km hizla gidip 10 dk da arabanin icinde oturup kendime geldim
106 dayken kictan birakmasina alisiktimda o aksam ki olay cok fena oldu
o yuzden ne viraj denerim ne de roll harici esp kapatirim bundan sonra zaten hic sevmem sehir ici trafiginde gazlamayi sagdan etrafi izleye izleye giderim
bu olaydan sonra yok gaz maz :) :)
1.ve 2.vites dip gaz esp kapalı tehlikeli viraj varsa, bende arabayı ilk aldığımda ışıklardan kalktım kafa baya çekti kaldırıma doğru giderken topladım :D çok fazla tork geliyor ve tekerler patinaja düştümü kafa nereye bakıyorsa oraya çekiyor direk normal buda
yoksa 2 ve üst viteslerde viraj yapmak keyifli
207'de çok kolay bırakıyor kıçını ve toplamak kolay ,keyifli baya
aman aman dikkat et :D zaten piste çıkmak bu yönden iyi oluyor, dışarda çok az gazlıyorum artık
en konforlu ve yumuşak yay markası önerisi alabilrmiyim? eibach nasıldır mesela?
Bizim 156 lık ds3 ler bile espyi kapatınca öyle çekiyor.sizin rc leri düşünemiyorum
Dünde Yalın (mess) yanımdaydı.methanol konusunda aklımı iyice çeldi.
Sen ds3 için soruyorsun dimi kanka? Bakıcaktın benim arabanın konforuna buluşamadık bir türlü
bahsettiğin kadar sekme yok Erkay, normal bence sekmesi öyle abartı değil
5 cm lik eibach kullanıyorum.Görüntü süper sekme abartılacak kadar yok her spor yayda olan kadar ama konfor beklemeyin yoldaki her girinti çıkıntıyı hissediyorsunuz..En mantıklısı 3.5 luk bir yay takmak.Maddiyat sıkıntısı yoksa coil almak.