anladım adresi bu hafta sehır dısındayım musaıt olursan haftaya c.tesi görmek isterim aracı zaten sana yakın mekan selamlar
Printable View
Yazılım hala full throttle'da stabil değil..
Sıkıntı yanma zamanlamalarında gibi.. Bir şekilde bunu oturtabilirsek şahane olucak.. 210'da bile sıkıntı yaşanmazsa full throttle da yaslıyor arkaya.. Ancak her vuruntu ecu nun yazılımı değiştirmesine sebep oluyor.. O yüzden şu an araç yazılımın atıldığı ilk günkü gibi değil ama yine çok iyi.. Tutturabilirsek süper olucak.
Yazılım deneyip yazan bir Naman var , şevkini kaçırmayalım bence.Hapimize faydası olur..:icon_tup::icon_tup:
sırf naman kardeşimiz değil herkesin bilgisi herkese fayda. sürekli takip ediyorum burayı...
Bu adam ne diyor?
Hello
If you have a VAT number then I can take off the VAT but if you do not then I have to
charge you the 17.5%.
Şimdi normal İngiliz Detail sitelerinden alışveriş yapıyoruz..Ödeme esnasında VAT düşmüş fiyat çıkıyor karşımıza ve o fiyattan ödeme yapıyoruz..Burda + 17,5% VAT diyorlar??:soru:
Merhabalar,
Allah sizi inandırsın 2 günde buraya kadar okudum. Bende de Lemans var. Çok yararlı bilgiler aldım. Hepinizi tebrik ediyorum :) Sürekli takip edicem.
yalnız,önce tanıtım şart,kurallar böyle:D
seat sport intercooler lazım rc ciler..satanınız varmı ?
nooluyor orada:D,kim modluyo,napıyo,ne takıyo,haberdar edin bizi de
dizel bu dizel..
tehlikeli dizellerden..
bi konuda vardı galiba,ibiza mı
yok burda hicbi konuda bulamassın bnm arabamı..
bence vardı bir konuda
polo tdi olmasın?:)105lik
yok yok o deil ((: 105 lik deil..
ok annadım ben seni..
207 araçlarimiz için faydalı bir site oem elektronik aksam programlama montaj klavuzu http://www.peugeotdata.eu/data/207.php
207 RC nin beyin şeması lazım yardımcı olabilecek var mı ?
Shiftlighter bağlıyacağız beynin devir çıkış lazım...
obd portundan devir çıkar..oralara bakın..
Var tabi..
Yazış şeklimden, evet, deneme tahtası gibi duruyor. Ama sonuçta eskilerden yaptığım bir iş bu. Mekanik elim iyi değildir ama hep optimasyon testlerine çıktım uzun süre. En son bi MCS R53'ten sonra çektiydim elimi ayağımı. Hatta şu da var. Normalde yüklediğim araçların hiçbirinde neler kullandığımı vs. paylaşmazdım :)
Sakıncası hiç yok değil.. Safe değerler var doğru ancak bu oturtmaya çalıştığımız yazılım bu safe eşiklerini kaldırıyor. Bilmeyenin elinde patlayabilir bu derece uçuk bir yazılım.. Şaka değil, 50 bg veriyor tek başına.. Ben de birsürü şey yaşıyorum testlerde ama yazmıyorum buraya 'deli' demesinler diye:)
:D Şu üstünde ısrarcı olduğumu tutturabilirsek hepinizi beklerim izmire:)
Hoş Geldiniz :)
Beni tekrar bu işe sokan da bir dizel oldu :D Skoda dizel.. 170 bg sanırım..
Ben bir bakayım buna..
Kusura bakmayın, pek ilgilenemedim, teste de çıkamadım o yüzden yazamadım. Şu an stok yazılımla turbo basınç grafikleri çıkartıldı yazılımcıya yollandı.. Stock yazılımdayım şu an..
valla bence arabaya zarar vermeden bişeyler yapılcaksa,o eşiklerin tölerans gösterebileceği değerleri aşmamak lazım(kendi bilgim doğrultusunda yazdım bunu,eksiğim,hatam vs. olabilir,varsa söyleyin,öğrenirim,gocunmam:));
neyse canım şevk kırmak yok,iyi haberler bekliyoruz sizden:)
:D Şu üstünde ısrarcı olduğumu tutturabilirsek hepinizi beklerim izmire:)
c.tesi muzaffer abının ordaydım sanada baktık yoktun yukedık bişeyler denıyorum bende cok verımlı deyıl seninkinin sonuclarını beklıyorum merakla selamlar.
ewt söyledi muzaffer abi.. ben şu an uykuya vakit ayıramaz durumda olduğumdan abuk subuk saatlerde eve uyumaya gidiyorum. Geçen hafta da Muzaffer abiye çok ısrar edemedim kaybı vardı diye..dün stock a döndük sanki dizele binmişim gibi etki yapıyor :)
Sendeki yazılımda cutoff iptali var mı deneyebldin mi hiç? Bir tek o yazılım sorunsuz çalışıyordu ama çok bir artısı da yoktu..
RC'ON, ben bozarak öğrenenlerdenim :) O yüzden kırılmaz şevkim :) safe margin'leri aştım evet, itiraf edeyim, silindirleri iptal ettirdiğim de oldu.. Laptop la resetlemesem kalıyordum yolda.. Her ne kadar 'biraz' aşsam da birşeyleri patlatacak kadar aşmıyorum, aşmam da.. Hırslı değilim. cutoff a muadillerine göre erken giren bir motorda birden bire 8000 d/d çevirttirtmem mesela..Bunu merak eden de oldu zamanında çok.. teorikte çevirebilse 250 kms sürat yapıyor demek son viteste sonuçta..
e hayırlsı o zaman,ne diyelim,umarım bozmadan bitmiş olur...