beyler, çok yakın bi arkadasım için aşağıdaki aracı düşünüyoruz. tanıyan bilen varmı aramızda? arac alırken bakan bilen..
Connecting site...
simdiden teşekkürler hepinize.
beyler, çok yakın bi arkadasım için aşağıdaki aracı düşünüyoruz. tanıyan bilen varmı aramızda? arac alırken bakan bilen..
Connecting site...
simdiden teşekkürler hepinize.
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Yalin yine mersinde kirmizi var 33000 tl diyo ama mesajla 31500 e birakicam demisti boyasiz 50000 de o arac daha guzel duruyor
Women are like Buddhist , They're worship ox.
Ya ark.da C4 vts var, eleman takas teklif etmiste, ondan bu arac yanim![]()
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Allah izin verirse Evotech Cupra'dan sonra bi Le mans alayim diyorum,ne diyorsunuz arkadaslarim aliyim mi![]()
KW Coilover hiç olmadığı kadar günceldir
Connecting site...
tufanla bı konusmam lazım takas dusunurmu dıye.... numarasını ıstedım...
by SARIBEKİROĞLU
FLORYA REDLİNE OTO
LOWRİDER CUSTOMS DESİNG FLORYA
tufanda bı takım daha coılover oldugu ıcın takas dusunmuyomuş koniler le devam...
by SARIBEKİROĞLU
FLORYA REDLİNE OTO
sarı koni hr yay son fıyat bılgısı varmı kımsede
by SARIBEKİROĞLU
FLORYA REDLİNE OTO
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 2 ay önce antalya'da kaçırdığım 207GT'den sonra farklı araç arayışına girmiştim ki. şuan bir tane GT buldum internette ilanı yok.89.000km'de 207THP GT alırken neye dikkat etmem gerekiyor. bu konuda bilgi verebilirseniz çok sevinirim
hayırlı günler.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)