gt/rc lerde kumandaya basılı tutarak veya anahtarı kapıda çevirerek cam açma/kapama varmı? birde şu lastik basınç uyarı sistemi hangi koşullarda çalışıyor? mesela bütün lastikler 30psi seviyesine inse uyarı verirmi?
Printable View
gt/rc lerde kumandaya basılı tutarak veya anahtarı kapıda çevirerek cam açma/kapama varmı? birde şu lastik basınç uyarı sistemi hangi koşullarda çalışıyor? mesela bütün lastikler 30psi seviyesine inse uyarı verirmi?
kumandayla basılı tutup yada anahtarı çevirerek camlar kapanmıyor
32psi de uyarı vermeye başlıyor.mesela sağ arkanın havası az ise uyarı ekranında sağ arka lastiği gösteriyor
4 lastiktede az hava varsa 4ünü birden gösteriyor
Arkadaşlar bir şehir magandası yüzünden aynamı vurdum.Şimdi aynanın arka krom kısmı falan çatladı ve yolda giderken komple titreme yapıyo ama bütün elektronik mekanizması çalışıyor.Servise götürdüm bana içinde birkaç gevşeme olduğunu ve parçanın değişeceğini söylediler.Parça 400lira.Yani sizce parça değişmelimi yoksa içi açılıp bakılıp sorunumu çözülmeli?Yani servis sırtımdan paramı kazanmak istiyor yoksa haklımı?Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim:)
06 tv 325 plakalı e30 3.25 ci arkadasımızı sabah ankara kuzey cevre yolunda rc ile tanıstı :D boy boy 20 30 boy oldu heralde 4. viteste :D
Mp3 playerda albüm olarka sarkıları attıgım zaman diger klasöre nasıl geciyoruz ?
bide satacam diyosun ferhat oldu mu şimdi :)
levent büyük ihtimal değiştirecen sen o aynayı.
Gidiyor canım gitmiyor demiyoruz gidşine görede süper az yakıyor baktım 6000 km de 9.2 ortalama hızda 45 km nasıl sizce degerler bow lu ve komple egzozlu rc ye göre :D
Arabayı sattırmışsın adama:)
http://www.sahibinden.com/fazla_soze...XQQdisplayitem
auuaa dogrduru valla ben kazana dondum o duz devam ediyordu istanbula gidiyordu heralde.:D bide201-225 hp yazmıs :D max. 150 hp dir:D
Ayıpsın kanka :D bul bi e90 3.20d takaslık anında senin olsun borular :D
Çanakkale-Ayvacık-Bademli Köyüne 10 günlük inzivaya çekilmiş durumayım..Assos a 10 km..
Yapılacaklar ; Sabah erkenden denize girilecek öğle yemeğini mütakiben yatış..Öğleden sonra kalkış ve yeniden denize giriş.(aralarda olta ve ağla balık tutmaca) Akşamüstlerinde twilight ın 3. kitabı bitirilecek..Akşam yemeği önemli değil rakı olsun yeter..Yemeken sonra komşu obaları ziyaret..Gece 12 gibi yatış..Gürültü yok trafik yok Sıcak yok miss..Ay inanmıyorum:p:p:p
http://img195.imageshack.us/img195/7875/sabahx.jpg
Kırmızım da garajda yatıyor..Dinlensin bakalım biraz...
Bu arada 1 haftadır lastik basınç sensörüm sağ lastikler ile ilgili asılsız ihbarlara bulunraka kafamı ..ti .Öncel e sordum çözüm iki adet ;
1-lastiklerin havaları tamamen inecek tekrar hava basılacak
2-uyarı sistemi iptal edilecek( saçmalamaya devam edebilirmiş)
Benimkiler 'basinc algilanamiyor' diye hata veriyor, sebebini bugun serviste soracagim.. Cok da problem degil aslinda gozle kontrol ediyoruz zaten..
orjinal jantlar olmadıgından öyle diyor:)
teybin üzerinde list tuşu var, oraya basıp yukarı aşağı oklarla albüm seçebilirsiniz.
bende merak ettiğim bir şeyi sorayim, 4lü ikaz lambaları yanık arabayı kitliyorum. aradan 30dk geçip geldiğimde enerji güvenlik modu aktif gibi birşey yazıyor. aynı şey teyp içinde geçerli, araba içinde uzun süre müzik dinlersem hem bu yazı çıkıyor hemde teyp kapanıyor? varmı çözümü neden yapar bunu?
farz edelim alarm taktırsam aküsümü bitecek şimdi bunun?
http://techturkey.com/forum/showthread.php?t=34344
linkdeki e90 sahibi arabayı satacakmış duyduğuma göre:hahaha:
bi irtibata geç istersen:)
economy mode peugeot ların çoğunda vardır bu belli bir süre sonra akü boşalmasını engellemek için devreye giriyor
bu bir sorun olmadığından dolayı çözüm gerekli değil bence gayette güzel bir sistem farlarınızın açık kaldığını düşünün kazara ve dönüşte şok akü bitik :) böyle bir durumda kalmazsınız bu mode sayesinde..
4 adet lastik basınç sensöründen 1 tanesi bile araç beynine sinyal yollamazsa yol bilg. arıza yakar.
"abidik gubidik can not be monitored" gibi bir mesajdı sanırım hatırlamıyorum şu an.
Lastik siboplarının içerde kalan kısmına bağlı sensörler.Acemi kişiler tarafından yapılan işlemlerde sensörlere zarar verilebiliyor.