Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Gaz tepkimesini artırmak için ne yapmalıyım. Pedala hafif hafif basdığımda sanki 3 kademe varmış gibi geliyo bana rolantide duruyorken yavaş yavaş basarken devir 1000e geliyor rolantiye geri düşüyor az daha basıyorum yine aynı az daha basınca birden 2000e fırlıyor arası yok anlamadım gitti. Sorun gaz kelebeğinden olabilirmi acaba. Bildiğim kadarıyla daha önce 307 xsde yaşamıştım gaz kelebeğinde sorun olunca devirde hafif hafif titreme ve sapıtma oluyordu. Hafta sonuna kadar çözemezsem savaş motorsporta yada servise götürücem. Birde orjinal hks bov var turbo flutter sesini almam mümkünmü yoksa flutter için dv mi taktırmalıyım.
Yardımlarınız için teşekkürler.
Merhabalar, elektronik gaz kelebegi oldugundan dolayi tepkilerde gecikme normal ama yazilimla duzeltilebilir bi durum. Bence yazilimini bi guncellet en basta.. custom yazilim varsada onunlada ilgili olabilir. Atmosferik gibi tepkiler bekleme aractan ama yazilimla ciddi iyilestirmeler yapilabiliyor bilgin olsun...
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Bilginiz için çok teşekkürler. Peki flutter sesi için ne yapmalıyım. Hks bovdan alabilirmiyim. Bide bu flutter sesi için yapılan uygulamanın turboya zararı varmıdır.
orjinal hks lerde uçtaki yıldız şekilli zımbırtıyı degistirdiğinde seste degişim yapıyor, youtube'da videolar var bununla ilgili ama flutter sesini benim bildiim forge da alabiliyorsun hks de yok. hks lerde basınc kaçırma var ama tam tutamıyolar diye biliyorum, bi kaç arkadasımızda bendede dahil vardı hepimiz söktük.
zarari hakkinda bisey diyemem..
Soguk havalarla birlikte yakit sarfiyatinizda bir artis var mi beyler ?
Women are like Buddhist , They're worship ox.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)