Herkez roll'e cikti heralde kimsede ses seda yok![]()
Herkez roll'e cikti heralde kimsede ses seda yok![]()
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
çok büyük geçmiş olsunsayılı araclar oldugu için böyle şeylere cok uzuluyorum... arac park ederken 20 kere dusunelım bura turkiye abi.
geçmiş olsun sitede yağlı çekiç usatası bir arkadaş vardı melih galiba ismi onunla konuşsan yardımcı olur bızım arkadaşta gecen hafta ondekı arabanın gerı kaydırması sonucu kaputta hasar vardı izmirde de yağlı çekiç ustası var hem kaskodan hemde boyanmadan doğrultuldu duzeltı sende boya olacak ama en azından fazla macun kullanılmaz.....
Çok geçmiş olsun. Allah daha büyüğünden saklasın.
Gökay çok geçmiş olsun.
Bugün krom boruları ve boost saatini taktırdım, boost saati görsel olarak bağlı şu an işlevsel olarak haftaya bağlatıcam.
![]()
Dynoya ciktinmi bro kac hp verdi?bu arada hayirli Ozgur...
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
yok yahu ne dynosu, tüm planlarım suya düştü bu hafta
normalde cuma izin alıp halledecektim herşeyi, cuma izin alamadığım gibi bugün 15.30'a kadar şirkette çalıştım
popo dynosu 10.9hp diyor, 11 değil![]()
5.vites dişlisini değiştirip kullanan varmı aramızda varsa memnun mu ?? değer mi değiştirmeye........
bende bugün taktırdım boost borularını direk 90 derecelik bi dönüş istemedim farklı yaptırdım biraz umarım begenirsinz
farkları hissedebildigim kadarıyla yazıcam.
ilk gaza basmada oem borularla hafif lag yapar gibi oluyordu.
şimdi oturur oturmaz alıyor gaz tepkimeleri düzeldi diyebilirim
1bar basıyordum önceden şimdi 1.1 vuruyor
kaç hp verdi derseniz 5-7hp lik bi degişim hissedebildim gt dynoma göreama fark var
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)