User Tag List

Sayfa 78/1195 İlkİlk ... 28687677787980881281785781078 ... SonSon
22691 sonuçtan 1.464 ile 1.482 arası

Konu: 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

emretorlak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı er100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bu gün denedim aem dry flow şiddetle tavsiye ediyorum yer olarakta sol farın arkasında orjinal filitre hava alma yeri var tam onun arkasına koyduk bi aparat yaptırıpta uzattık biraz filitreyi valla arabanın gidişi ciddi değişti ve blow off sesi inanılmaz sanki gerçekten blow off takmışım gibi uygulamayı paşaoğlu yaptı şu anlık tık yok bayağı bi zorladım arabayı bakalım daha taze
    Hayırlı olsun

Foto çekip paylaşırsan seviriz

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    59 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bu gün denedim aem dry flow şiddetle tavsiye ediyorum yer olarakta sol farın arkasında orjinal filitre hava alma yeri var tam onun arkasına koyduk bi aparat yaptırıpta uzattık biraz filitreyi valla arabanın gidişi ciddi değişti ve blow off sesi inanılmaz sanki gerçekten blow off takmışım gibi uygulamayı paşaoğlu yaptı şu anlık tık yok bayağı bi zorladım arabayı bakalım daha taze
    ekleyecek bir seyim yok ayni seyler bende direk sol sis farinin arkasina uzattim alttan elimi uzatinca filtre yerinde mi diye yoklayabiliyorum yagmurda ya arabayi kullanmayacagim ya da yine eski filtreye donus yapacagim..

fotograf ekleyecegim bir ara..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    59 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Dun roll izleyecegiz diye M3'lerin evo'larin pesinden gazlaya gazlaya gezerken ortalama 9.3 yakmisim.. Onceki filtreyle bu sartlarda 10'un altina inmiyordu.. Sehir icinde test edemedim henuz..

VteC_MaNiaC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Dun roll izleyecegiz diye M3'lerin evo'larin pesinden gazlaya gazlaya gezerken ortalama 9.3 yakmisim.. Onceki filtreyle bu sartlarda 10'un altina inmiyordu.. Sehir icinde test edemedim henuz..
    filtrenin etrafına dediğim sistemi yaparsak çok çok daha farklı olur

er100
    Misafir

Filitre için çok güzel çalışma ama bunun kışıda var abi yağmuru var çamuru var sol farın arkasında tam scoop un olduğu yer var orayaı iptal edince tampondan gelen hava direk oraya geliyor hiç aşşağıya inmeye gerek kalmıyor. araba inanılmaz rahatladı ben şaşırdım bu kadar fark ediceğini düşünmüyordum ama sol far arkası çok ii yermişş zaten orjinalinden da motora hava ordan giriyor. bir faydasıda scoop varken hava direkt boruyla filitreye gidiyordu şimdi motorun içinede hava geliyor bi nebze rahatlıyo diye düşünüyorumaman nazar değmesin maşallah diyin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

aynı sistemi yaptım fakat filtre yağmur çamur faktörüne karşı hiç da sağlıklı değil yanlız bu sistemde filtre gelen seste büyük fark oluyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    59 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Filitre için çok güzel çalışma ama bunun kışıda var abi yağmuru var çamuru var sol farın arkasında tam scoop un olduğu yer var orayaı iptal edince tampondan gelen hava direk oraya geliyor hiç aşşağıya inmeye gerek kalmıyor. araba inanılmaz rahatladı ben şaşırdım bu kadar fark ediceğini düşünmüyordum ama sol far arkası çok ii yermişş zaten orjinalinden da motora hava ordan giriyor. bir faydasıda scoop varken hava direkt boruyla filitreye gidiyordu şimdi motorun içinede hava geliyor bi nebze rahatlıyo diye düşünüyorumaman nazar değmesin maşallah diyin
    o dedigin yer BURASI mi? burasi degilse dedigin yeri tam anlamadim,pasaoglu'nda yaptirmissin, oraya ugradigimda sorarim nereye yaptilarsa ki$lik spec oraya alirim filtreyi

Alıntı White RC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynı sistemi yaptım fakat filtre yağmur çamur faktörüne karşı hiç da sağlıklı değil yanlız bu sistemde filtre gelen seste büyük fark oluyo
    bu haliyle ya kisin kullanmayacagim ya da eski sisteme geri donecegim yagmurda kullanacagim zaman..

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Erdem foto isterükkkkkkkk!!
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

er100
    Misafir
    Alıntı Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Erdem foto isterükkkkkkkk!!
    en kısa zamanda koyucam inşallah ama fotoda bi cacık yok kardeş.bende seninki gibi öle jan janlı borular yok tornacı sağ oldun yaptı bide güzel siyaha boyadı filitreyi sol farın arkasına doğru uzattık sadece ordaki detay scoop un orda olup orjinalden hava alma yerinin de orası olması. biraz yoğunluğum var koyucam inşallah fotoları tez zamanda

er100
    Misafir
    o dedigin yer BURASI mi? burasi degilse dedigin yeri tam anlamadim,pasaoglu'nda yaptirmissin, oraya ugradigimda sorarim nereye yaptilarsa ki$lik spec oraya alirim filtreyi

bu haliyle ya kisin kullanmayacagim ya da eski sisteme geri donecegim yagmurda kullanacagim zaman..
    tarıkcım aynen orasıı fakat benim filitre oraya zor sığıyor

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en kısa zamanda koyucam inşallah ama fotoda bi cacık yok kardeş.bende seninki gibi öle jan janlı borular yok tornacı sağ oldun yaptı bide güzel siyaha boyadı filitreyi sol farın arkasına doğru uzattık sadece ordaki detay scoop un orda olup orjinalden hava alma yerinin de orası olması. biraz yoğunluğum var koyucam inşallah fotoları tez zamanda
    Valla bende tırtıklı 15 tl lik boru var Bağlantısıda mavi dandik silikon...
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en kısa zamanda koyucam inşallah ama fotoda bi cacık yok kardeş.
    sen foto moto koyamazsın olm geç o işleri
    illa el mi atayım yani

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kullandığım filtre kiti buydu tam scoop ağzında

VteC_MaNiaC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu filtre direk sıcak havanın göbeğinde kalmış .... ciddi anlamda keser arabanın gidişini

YEY® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar rc ile gt 'nin 5.vites 2000 ve 3000 devirde kaç km'de seyrettiklerini söyleyebilir misiniz acaba ? Tabi birde o hızlarda ne yakıyorlar sabit cruise'larda..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VteC_MaNiaC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu filtre direk sıcak havanın göbeğinde kalmış .... ciddi anlamda keser arabanın gidişini
    onun için artık kullanmıyorum çok fazla şey denedim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    59 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tarıkcım aynen orasıı fakat benim filitre oraya zor sığıyor
    oradan bi cacık olmaz sana söyleyeyim ben filtrem oradayken aşağıya aldım çok ciddi farketti, bariz rahatladı araba.. ben kışın tekrar yukarı çıkaracağım ama o zamana kadar asla koymam yukarıya

Alıntı Badboy® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar rc ile gt 'nin 5.vites 2000 ve 3000 devirde kaç km'de seyrettiklerini söyleyebilir misiniz acaba ? Tabi birde o hızlarda ne yakıyorlar sabit cruise'larda..
    GT; 2bınde 73 civarı, 3bınde 108 .. servisteyim şu an dönüşte cruise'daki verilerini paylaşırım düz yolda..

207RcLemans
    Misafir
    BU 3.30 (otomatik galiba ) harbi gitmiyor yada basamadı adam sabah cevre yolunda arkamdan basarak geldi yakaladım yavasladı 80 gibi gazlamaya basladık ama baya bi actım arayı 220 ye kadar. 231 hp die biliodum bunları gözümden cok düştü 3.0 cc araba bide 15 lt den az yakmıyordur...
    Deneyen oldumu hiç e46 3 serisi ile...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)