Bir de bu var 3000 de 120 de oluyor demekki 6500 de 260 civarına geliyor ..
Peugeot 207 RC longer 5th gear - YouTube
Printable View
Bir de bu var 3000 de 120 de oluyor demekki 6500 de 260 civarına geliyor ..
Peugeot 207 RC longer 5th gear - YouTube
ilk eleman devirden kazanmış bence öyle uzun 5 yok gibi bunda abi baksana tam 6000 lerde 210 da oluyor ki zaten sizin de böyle değil mi :D
207 alacak olursam 44x35 benim dişlim, fotolu değişim olayı da var etunersin sitesinde biraz kurcalayınca gördüm, gayet basit bi şekilde diy olarak uygulanabilir kişinin eli alet edevat tutabiliyorsa yani :) ama önce sunroof u olan bi arabaya binerim ben :D cam tavan tatmin etmez, tilt up yapmak hayalim :o
edit:
2. videodakini biliyorum 4age bt li liftback corolla videosu eklemişti, diğerlerine bakarken görmüştüm ben de :D
edit 2 :
tr dist o işten güzel para kazanıyor belli :D 560 paund qualife sitesindeki fiyatı.. gerçi gümrük + shipping derdi var, almak için oralarda olan veya giden birilerini bulmak gerekir..
thp brolarım nasılsınız :) arabamdan 1550km uzakta batmanda vatani görevime devam ediyorum.sizi ve arabamı cok özledim.herkesin duruyomu araçlar :) thpler güclendimi? lewo sende bu konuyu basmıssın :) hosgeldin.thpcimi olcn sende :p bu arada kısa dönem yapyrm görevimi.safak 98 dha:(
şanzıman soruyorum şu aralar çıkmacılara haber saldık pert ds3 olursa bakacaklar.Ustam sorunsuz monte ederiz diyor bakalım istediğimiz fiyatlara bulursak alırız.Bu arada Erkay geçen 1000 tl ye çok az demişti ama çok da pahalı değilmiş çıkma şanzımanlar fransızların aklınızda olsun..;)
Sen gel de kardeşim benim gerisi fasa fiso :icon_tup: iki hanelere düşmüşsün olm 98 se bişey kalmadı işte :)
10 sene mi oldu len tanışalı? öyle bişey işte :) çıkar bi gazlarız senin THP'n benim, benim D4D senin :icon_tup:
senin biraz yükseklikten, biraz da güçsüzlükten kaynaklanıyor başarısızlık bro :D
td05-16g li halinde tekrar konuşuruz bunları inşallah :D
Yatıyorum ben iyi geceler millet.
Hayırlı Cumalar nasılsınız millet görüşmeyeli :)
Öylesine varexi çekim dedim, 2 kişiyiz bagaj dolu :)
RC Varex 70-140 km
Orhan Başgan hayırlı olsun kesici ne güzel yahu tatatat..