Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
az kaldı brom, stelios bi kargo yollamis flans varmıs içinde ama downpipe da cıkarmı içinden bilemiom yada baska biseylerneler var neler yok söylemioda ipnator, bekle gör fln dio, piston kol bile cıkabilir varlla
![]()
amca oğlunun kargoyu bekliom yani, en kötü bi dp bide dv eksiğim kalıyo gerisi komple hazır setupın, taktırıp geçicem, bolt-on olsun diye kasıyorum bunca zamandır
![]()
Arkadaşlar aracına spor koltuk için spor emniyet kemeri uygulaması yapan var mı daha doğrusu bizim araçlara oluyormu. Ayrıca direksiyon simidi el freni ve vitesi alacantra süet kaplatan varmı nasıl olur kullanışlımı değilmi öğrenmek istedim.
207 RC'de ön fren diski değiştiren eski fren değiştiren lütfen eski diskini bana hediye etsin. Ne kadar bitik olduğu önemli değil. 1 tane yeterli.
Teşekkürler.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Gunaydin bro,
Hakanla dun cikamadik, oyuzden kendi kendime denedim biraz.. launch denildigi gibi hayvan gibi catara patara yapmiyoama gercekten kendini dragda hissediosun hayvan gibi kalkio arac, cok zevkli.. powerflex olmadan kesinlikle tavsiye etmiyorum ama
bu test yaziliminda bi sikinti yasadim, vites gecislerinde kesiyodu araci yuksek devirlerde, dusuk devirde problem yok normal aracinizi kullaniosunuz, yuksek devirde hizli vites gecisinde sanki debriyaj sizden yavas kaliyo gibi
siz gecip debriyaji birakiosunuz, o arada arac cok sert kesilio bi durur gibi olup devam yurumeye, her viteste araci yeniden kaldirio gibisiniz yani.. kolay bi cozumu var dedi bi yazilom daha gonderdi brolar. Bu aksam onu deniycem tekrardan
yorumlari yazarim.. herkeze iyi gunler olsun...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)