Ula kimsenin fren bakımı zamanı gelmedi mi ? Ön diski değiştiren yok mu ?
Printable View
Ula kimsenin fren bakımı zamanı gelmedi mi ? Ön diski değiştiren yok mu ?
Arkadaşlar zm den bahsediyosanız araç şu anda dükkanımda:))) sorumuz varsa cevaplayabilirim.. :)
Gunaydın kankiler :)
Günaydinlarrr
gunaydın arkadaslar aranıza yenı katılmış bulunuyorum konuyu arabam yokkende takıp edıyordum allah gonlume gore bı lemans nasıp ettı umarım tanışma fırsatım olur hepinizle sizlerden öğrenıcek çok şeyım var bu araclar hakkında ıst içi toplanıyormusunuz bılmem ama böyle bırsey olursa çok guzel olur kazasız arızasız sürüşler herkeze
günaydın arkadaşlar.
ya konu baya aktif ama hiç kimse buyuk toplu bır organizasyondan bahsetmemiş olması ilginç eminim olursa çevre illerdende gelicek arkadaşlar olur diye düşünüyorum
207 miting butun oyları bana verın pist yaptıracagım haha :) bnzının ltresi 50 krs yapacagım :)
Bu yaz allah nasip ederse guzel bi toplanma organızasyonu yapacagız. Ortak nokta düşünelim yaza kadar. Bn bolu yada eskişehir tarafı düşünüyorum.
207 rc için 1 adet orginal pistona ihtiyacım var arkadaşlar yardımcı olacak birileri varmı..
çoğunlugun ist oldugunu dusunursek daha mantıklı tabı bır konu açılırsa daha guzel olur
günaydın brolar...