ama suda var 30 bınlık kayıt neden oldu ben aradıgımda abı oyle kayıt olsa aracı perte cıkartırım dedı artık ıyı araştırmak gerek
Printable View
30bin kayıt ne yahu araba 30bin zaten
plakada bir ibnelik olabilir mi acaba şaseden bakmak lazım birde
arkadaslar o renk bir RC gecen senelerde Konya'da satılıktı. arac pertten toplanmıştı. o yuzden kopekbalıgı grisi renginde aklımıza takılan bir sorun oldugunda aklıma ilk o arac geliyor, korkuyorum. güzel toplanmıştır iyi giderlidir sorunsuzdur ona bisey diyemem ama arac pertten toplamaydı. 30k masraf cok büyük masraf, o arac olma ihtimali yüksek!!!... 24000 civarına epey kalmıstı sitede satılması için, suanda ilan yok ;)
Herkese tsk ederim aractan vaz gectik pertmis arac adamin bilgisi yokmus guya hic inandirici gelmedi bana ayak yapiyor :)
ethm kardeşime çok teşekkür ederim ilgilendiği için şahseden sorgulattık aracı Pert araç çokta umutlanmıştım oysaki :(
Arkadaşlar selam ilandaki araç benim kaza yapıp sattığım araçtır ciddi bir kaza yaptıkdan sonra sattım üç parçada lokal boya var demiş :Disteyen olursa dikkat etsin kazalı resimlerini gönderebilirim
Connecting site...
Hatta ECU guncellenmeyipte motor stock a donduyse, katalizor ortasusturucu dv filtre fln, motor nanay durumlardadir kasilmaktan.. vuruntu kacinilmazi ;)