Ula kimsenin fren bakımı zamanı gelmedi mi ? Ön diski değiştiren yok mu ?
Ula kimsenin fren bakımı zamanı gelmedi mi ? Ön diski değiştiren yok mu ?
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Arkadaşlar zm den bahsediyosanız araç şu anda dükkanımda)) sorumuz varsa cevaplayabilirim..
![]()
07YAĞMUROTO - 0 533 396 15 67
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
gunaydın arkadaslar aranıza yenı katılmış bulunuyorum konuyu arabam yokkende takıp edıyordum allah gonlume gore bı lemans nasıp ettı umarım tanışma fırsatım olur hepinizle sizlerden öğrenıcek çok şeyım var bu araclar hakkında ıst içi toplanıyormusunuz bılmem ama böyle bırsey olursa çok guzel olur kazasız arızasız sürüşler herkeze
ya konu baya aktif ama hiç kimse buyuk toplu bır organizasyondan bahsetmemiş olması ilginç eminim olursa çevre illerdende gelicek arkadaşlar olur diye düşünüyorum
207 miting butun oyları bana verın pist yaptıracagım hahabnzının ltresi 50 krs yapacagım
Bu yaz allah nasip ederse guzel bi toplanma organızasyonu yapacagız. Ortak nokta düşünelim yaza kadar. Bn bolu yada eskişehir tarafı düşünüyorum.
207 rc için 1 adet orginal pistona ihtiyacım var arkadaşlar yardımcı olacak birileri varmı..
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)