bro bulmuşsun yine bişeyler
tampon olayına girişemedin mi hala?
Şöyle bir şey var mesela ..
http://annonces.ebay.fr/viewad/AUTOR...OPE/5010113752
teyp after market gibi gorunuyo sankı
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
belki işinize yarar..
Ya asıl buna benzer 'RC Parking Only' gibi bir tabela yaptırıp evin önüne asma projem var benim
Navigasyonu sallıyor isek amaç renkli büyük ekran mı? yoksa teybin özellikleri mi?
Çünkü rt3'ler RC'lerin çok az adetteki ilk üretimleri haricinde BSI ile uyumsuzlar.. rt4 ve sonrası lazım.. rt4/5'in görüntü olarak tek farkı Peugeot logosu bulunan tuşun boyunun biraz uzun olması..
Bununla ilgili fransız forumlarında bir takım çalışmalar mevcut.. Bir kere de Donanım Haber'de biri montajı gerçekleştirebilmişti.
Ama karsikyakaliozi'nin de dediği gibi biraz meşakkatli bir işlem. Komple dashboard bile inebilir aşağı..
naman caddede rc deyılde peugeot yazan bulmusdum 1-2 yerde
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
evet 307 SW idi sanırım araba.. 206larda işlem daha basit.. Biz de renkli ekran takmasak ta stock teybin block lcd ekranını çok satırlı dotmatrix ekranlarla değiştirmiştik birkaç kez.. Gerçi kendi araçlarımızda yaptık sadece bunu.
karsiyakaliozi, evet Peugeot olanı sağda solda çok satılıyor ama RC ye özel birşeyler yaptırmak lazım sanki![]()
Biz çok arkadaşa yol bilgisayarı taktık RC'de. Yanlız ben hep şey istiyorum. Bu RT3 lerin dotmatrix küçük LCD si var yol bilgisayarından az büyüp. Ama yeni tip yol bilgisayarı. Makyajlı 307 ile başlayıp 207 ile felan giden şekilde. Ondan takmak istiyorum ama teybi değiştirmek istemiyorum. Acep olurmu.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)