User Tag List

Sayfa 239/1195 İlkİlk ... 139189229237238239240241249289339739 ... SonSon
22691 sonuçtan 4.523 ile 4.541 arası

Konu: 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UMUT_79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben Pirelli Genel Müdürlük'te yöneticiyim arkadaşlar, bana uygun fiyata geliyor yani ihtiyacınız varsa yardımcı olurum Türkiye'nin her yerine hatta yurtdışına bile...
    dostum ilgine teşekkür ederim uygun derken kasıt nedir acaba ***** 4 lastık 1300-1400 tl cıvarı tutuyo genelde kartla alıyorum senden alırsak sanırım peşin almak gerekecek buna deger dersen seninle irtibata gecerim gerektiği zaman selamlar
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı karsiyakaliozi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum ilgine teşekkür ederim uygun derken kasıt nedir acaba ***** 4 lastık 1300-1400 tl cıvarı tutuyo genelde kartla alıyorum senden alırsak sanırım peşin almak gerekecek buna deger dersen seninle irtibata gecerim gerektiği zaman selamlar
    Merhaba;
    Çok daha farklı diyebilirim o fiyatlardan, yani peşin almaya değer, ya da kredi kartı tek çekim.

Gokhan43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gökhan o araç kırmızı araç dimi?araç sıkıştırdıktan sonra kaputu açılınca turbosu nar gibi kızarıyor diye biliyorum ben ayrıca.
    Evet Onur o araç

Alıntı Naman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam,

Dump Valve bozulmuş ve içine metal parça kaçmış derken, bu bilgi ne kadar doğru? Çünkü Dump Valve'in merkezindeki yayın turboya bakan tarafında Dump Valve'in diğer yarısı duruyor.. Komple turbonun içine boşaltmış olması lazım. Bu da turbonun sesinin değişikliğinden ziyade turbonun oldukça ürkütücü sesler vermesine ve kızarmasına yol açar en iyimser ihtimalle.. Kaldıki yayın kendi metal olduğundan turbonun içinde direk parçalanmalara yol açacaktır.
    Böyle birşey yaşandıysa o aracı kesinlikle kullanmamanız gerekir.
    S3 Valve'i tamamen 207 valfine nazaran daha iyi ve stabil performans verdiği için tercih ediliyor.
    Stock valve durup dururken parçalandıysa bu garantisel bir arızadır bana göre ve garantiden turbonun değişmesi gerekir. Ancak bu pek rastlanılan bir durum olmadığından aracın incelenmesi için merkezden servise 'Çok Teknik Adam' yollayacaklardır. Bu adamlar genelde çok şey bilirler(gerçek) ve sıkıntıyı tespit edip garantilik olup olmadığını tespit edebilirler..
    SB'ta bir arıza var sanırım GT turbosu fiyatını göremiyorum ancak RC Turbo'su KDV dahil 5000TL..

Size tavsiyem öncelikle arızanın tam olarak ne olduğunu öğrenin. Turbosunun içine parça kaçmış bir araç için genelde bu kadar rahat olunmuyor Benim tahminim basit bir güçten düşüş söz konusu sadece.
    Teşekkürler ilginiz için öncelikle Metal parça gitmiş derken uf puf olmuş anlamında yazmak istemiştim ama şimdi okuyunca evet sanki içine metal parça gitmiş gibi anlaşılıyor yazdığım yazı pardon diyeyim DV'nin içinden bir parça bozulmuş olarak değiştireyim o zaman Yalnız ilk sorunda turbonun içine boşaltsa aracın gidişini etkiler değil mi ? Sonuçta turbo tam verimle çalışamayacak ? Fakat S3 DV'si takıldığında durum düzelmiş ama iki üç kez denendikten sonra araç tekrar aynı bozukluk meydana çıkmış ve arıza lambası yanmış araçta.Turbonun fiyatının da maşallahı var

Ben ileteyim yazınızı arkadaşa okusun tam anlamıyla sorun neymiş onu da öğrenelim ona göre olmazsa tekrar konuşuruz neymiş ne değilmiş

Tşkler tekrar
    EMC

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhaba;
    Çok daha farklı diyebilirim o fiyatlardan, yani peşin almaya değer, ya da kredi kartı tek çekim.
    ok dostum özelden sana ulaşırım en azından bu kışı cıkarmayı düşünüyorum lastiklerle selamlar
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

hasan salar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sence bu arızaya servistemi baktırmam lazım bu arada yazılım filitre ve blow off var

demircan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Memiş de var ..Ben çekeyim de ekliyeyim şimdi beceremez o
    sana zahmet olcak artık biliyorsun ben anlamıyorum gerçi anlamadığımız foto, kamera olsun.......

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 207KITCAR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben 5 cm h&r yaylarla yaklasık 4 senedir gt ve rc kullanıyorum lastik seçimimde her defa p zero oldu bu arada be potenzası ne f1 i kullanmadığım lastik kalmadı. slick lastiklerden sonra alabiliceğin en iyi lastik bence bunlar. bu benim 3 takımım tavsiyem aldıgın lastiğin imal tarihini gözetmen.. ben enson 225 tl den almıstım 215/40/17. yaylarıda imkanın varsa amortisörle değilse tek basına takmanı cok tavsiye etmem ama illada takıcaksan daha önce eibach ve vogland kullanan biriisi olarak h&r tavsiye ederim.fiyatı 375 tl civarıydı enson.. istanbul da powershop-yaman beyden ürünü temin edebilirsin,eminim yardımcıda olucaktır saygılar..
    RC için birebir sadece H&R'da var dediler, 3.5-3.7cm. indirir dedi, benim için uygun gibi, amortisörü değiştirmeden giriyorum ben bu işe, lastiklerle beraber?!?!?!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation

RC için birebir sadece H&R'da var dediler, 3.5-3.7cm. indirir dedi, benim için uygun gibi, amortisörü değiştirmeden giriyorum ben bu işe, lastiklerle beraber?!?!?!
    birazda nasıl kullandığın önemli aslında 5cm yada 3,5cm arasında şu fark var,ikiside sert ama 3,5 cm le geçtiğim bir çok yerden 5cm le geçemiyorum onun dışında komforda değişiklik yok....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı demircan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birazda nasıl kullandığın önemli aslında 5cm yada 3,5cm arasında şu fark var,ikiside sert ama 3,5 cm le geçtiğim bir çok yerden 5cm le geçemiyorum onun dışında komforda değişiklik yok....
    Amortisörü patlatmak istemiyorum ben, ayrıca araç zaten zıplıyor hızlı geçilen kasisli yollarda, daha çok zıplasın istemiyorum; H&R'da bunları yaşamayacaksam hiç sorun yok... Bir de bu H&R'ın Avrupa websitesi yok, ya da ben bulamadım??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amortisörü patlatmak istemiyorum ben, ayrıca araç zaten zıplıyor hızlı geçilen kasisli yollarda, daha çok zıplasın istemiyorum; H&R'da bunları yaşamayacaksam hiç sorun yok...
    kardeş ben 2007 den 207 gt 2009 207lemans 2009 207rc kulanıyorum yapacağın hiç bir şey amartisörü kurtarmaz her markada aynı sorun olur...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amortisörü patlatmak istemiyorum ben, ayrıca araç zaten zıplıyor hızlı geçilen kasisli yollarda, daha çok zıplasın istemiyorum; H&R'da bunları yaşamayacaksam hiç sorun yok... Bir de bu H&R'ın Avrupa websitesi yok, ya da ben bulamadım??
    bu arda çok titiz bir kullanıcıyım lemans ist. sattım fatih kardeşimize aracı expere dahi götürmedi ne kadar hassas olduğumu düşün ...bana güvenebilirsin sertlikten rahatsız olcaksan amortisörleri değiştir yada şöle yap bir arkadaşının aracını kullan...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.h-r.com/gb/f_sportfedersaetze.php bence tek cözüm coil yay pek sağlıklı olmuyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lastikleri taktırayım bakalım da, araba yay diye bağırırsa lastiklerden sonra yaparız artık... amortisörde hemen patlamaz herhalde, ben aşırı dikkatli kullanırım aracı, yine de arasıra giriyoruz çukura ama çok değil...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    amortisor patlamaz meraklanma ancak rahatsız olursun uyumsuzlukdan dolayı orjinalı bana yeterli geliyor gercı bıraz leylek spec ama alısdım zamanla alırsamda coil alırım yada ellemem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    amortisor patlamaz meraklanma ancak rahatsız olursun uyumsuzlukdan dolayı orjinalı bana yeterli geliyor gercı bıraz leylek spec ama alısdım zamanla alırsamda coil alırım yada ellemem
    Çok leylek geliyor bana bazı günler, yani bazı açılardan, sinir oluyorum o zaman, şunu 1-2 parmak yaklaştırmamışlar yere!!; deniycem H&R'ı, çok fazla uyumsuzluk olursa söktürürüz napalım... C serisi Mercedes 180'in yanına park ediyorum, yanında SUV gibi kalıyor RC

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    karar senin dene bakalım alacağın yayın kod numarası varmı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    karar senin dene bakalım alacağın yayın kod numarası varmı
    Öğrenirim arayıp; neden sordun?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yay olayında en kıl olduğum sey universal yay kullanmaları adam normal 207 de rc yede cc yede aynı yayı veriyo araç ağırlıkları cok farklı yayın davranışı farklı olmalı adamdan kastım satıcı deyil üretici böyle olunca sorunlar başlıyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yay olayında en kıl olduğum sey universal yay kullanmaları adam normal 207 de rc yede cc yede aynı yayı veriyo araç ağırlıkları cok farklı yayın davranışı farklı olmalı adamdan kastım satıcı deyil üretici böyle olunca sorunlar başlıyo
    İşte o yüzden RC için özel üreten H&R olduğundan bundan almaya karar verdim; diğer 207'ler için olan farklıymış. Ayrıca kutusuna da bakacam tabi, 207RC/GTI için yazmıyorsa almam...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)