User Tag List

Sayfa 257/1195 İlkİlk ... 157207247255256257258259267307357757 ... SonSon
22691 sonuçtan 4.865 ile 4.883 arası

Konu: 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

ErK_aY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Naman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sizin arabalar 1240 ise ben rahat 1280'im.. Eşya da gırla var tavan var JBL var(bagajdaki 8 kg).. Beni de eklersek zaten 1400
    bendede tavan jbl var ama 1240 geldı

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ErK_aY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu avatardaki resmin büyük boyutu varmı çok güzel gözüküyor maşallah
    Livestrong

Naman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs up

Alıntı ErK_aY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aaa sevindim şimdi.. Ben daha ağırdır diye bekliyordum

tstdrvr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eworen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    33.5 Bin TL ye verdik beyaz cam tavanlı jbl li RC yi ama tabi kimse uzun süre yüzüne bakmadı
    zar zor gitti açıkçası..
    ah kardeşim nerdesin ya keşke şimdi olsaydı satılık rica etsem sattığın arkadaşa sorar mısın satmaya niyeti var mıdır ya da telefonu,msn'i felan varsa yollar mısın??

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    deniz dyno konusunda sana katılıyorum muzaffer abiyle dün bunu yazıştık biraz dyno işi tr de bir türlü standartlaşamadı
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FlyingFinish Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence izmirdeki arkadaşlarla bir ara deneyelim: Başka türlü olmayacak sadece mesaj atıyoruz. Tabi herkes isterse..
    haftasonu c.tesi yada pazar erken yola cıkıp otobandan denemek lazım motorlar sıcakken durum ne oluyor pm den tel atıyorum haberleşelim selamlar
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sizin arabalar 1240 ise ben rahat 1280'im.. Eşya da gırla var tavan var JBL var(bagajdaki 8 kg).. Beni de eklersek zaten 1400
    benim ruhsattda 1325 kg yazıyo bu doğrumu

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı karsiyakaliozi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim ruhsattda 1325 kg yazıyo bu doğrumu
    Fabrika verisi 1280 diyordu katalogda.. Full depoyla o civarlara ulaşır RC.. Emrah abinin arabasında eksik hiç bir şey yok ( Ceset torbası ve tebeşire kadar ). Ayrıca bagajda kule gergisi duruyor takılmak için , yıkama malzemeleri falan da var. Ölçüm o yüzden baya doğru
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tstdrvr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ah kardeşim nerdesin ya keşke şimdi olsaydı satılık rica etsem sattığın arkadaşa sorar mısın satmaya niyeti var mıdır ya da telefonu,msn'i felan varsa yollar mısın??
    Maalesef ;
    çünkü bu dediğinizi bi kaç hafta önce birisinin ricasıyla yaptık üstelik daha fazla vermek şartıyla idi ama cevabı katiyen olmaz satmam idi..

Harunde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maalesef ;
    çünkü bu dediğinizi bi kaç hafta önce birisinin ricasıyla yaptık üstelik daha fazla vermek şartıyla idi ama cevabı katiyen olmaz satmam idi..
    bende 2 ay önce çok ciddi düşünüyordum sizin aracı levent ile anlaşmıştık uçak bileti alma safhasında evde kavga dövüş çıkınca mecbur dizel almak zorunda kalmıştım...
    çok uyguna gitmiş...
    hayırlı uğurlu olsun alana da satana da güzel arabaydı...
    03 STİ

zekky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kırmızı düşük km li 2008 207 gt arıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maalesef ;
    ben kafamı duvarlara vurmayayım da kim vursun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Leon Cupra'ya fuarda baktım. Çok güzel duruyor aklım gitmedi değil açıkçası.. Ammavelakin 64bin TL

Öte yandan da Eworen'in sattığı RC'nin ilk sahibine arabasını Cupra'ya alternatif olarak verdim, RC'yi her zaman tercih ederim dedi, ki sıkı otomobilcidir, sözüne güvenirim.

Ordu'da bildiğim kadarıyla Seat Bayii yok. İzmir'deki de tanıdık. İsterseniz bir alo derim arabanın akıbeti için. Doğuş Oto veya Erel değilse DOD'a düşme olasılığı zor..

----------

207rc ve karsiyakaliozi'nin yazılımı olduğunu zannettiğim bir yazılım yükledik bugün araca. Ama onların ki mi tam emin olamadık.

Gördüğüm en stabil ve en iyi(o 50 bg veren yazılım hariç tabi) performansı veren yazılım bu gözüküyor. Çok zorladım. Bir kere artık art niyetli bir hareketim neticesinde sendeler gibi oldu ancak hata vermedi ve devam etti.
    Biraz VTEC spec çalışıyor, 4000'den sonra fena bir peak vuruyor, öyleki 3. viteste hızlanır viraj alırken kafadan arabayı kopartabiliyor 4000 i geçince..
    1500 yerine 1700'de uyanıyor motor. 1700 altı stock yazılıma nazaran daha sakin. VVT ile alakalı bir durum sanırım.

eğer 207rc ile aynı yazılımsa(bunu yarın teyid edebilirim) Dyno sonucunda rakamlar olarak değil de dağılımda yani eğrilerde bence hata var. Dağılımlar dynodakinden daha iyi geldi bana..

İlk izlenimler tabi bunlar..

Arabada kutuiçi K&N ve AudiS3 DV içi var.
    kardeşim kusura bakma görmemişim yazdıklarını iletişime geçersen minnettar kalırım ilgin için teşekkürler....

Naman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tam hikaye alabilir miyim? Araç kimle takas yapıldı? plakası rengi vb.? Bir de Seat MBU ile mi takas olmuş o önemli.. Ben onları tanıyorum.

------------

Yazılımla ilgili,

Depoda dip çektirmye pek gelmiyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dip cektirme stoc dada pek gelmiyo hatta bende klasık oldu istediğim zaman benzinden yaktırabılıyordum lambayı stoc ken

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Leon Cuprayı severdim ama dıştan olmasa da içine binince aracın yenilenme zamanının çoktan gelmiş olduğunu hissettim ben...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tam hikaye alabilir miyim? Araç kimle takas yapıldı? plakası rengi vb.? Bir de Seat MBU ile mi takas olmuş o önemli.. Ben onları tanıyorum.

------------

Yazılımla ilgili,

Depoda dip çektirmye pek gelmiyor.
    bugün öğrendiğimle şok oldum zaten seat bayisine felan vermemiş arabayı. ilk söz veripte vazgeçen çocuğa vermiş 250 lira fazla verdi diye yemin ediyorum insanlık ölmüş. senin için tekrar özet geçiyorum. geçen perşembe bu arkadaşı aradım ben arabasına talip oldum. dediki istanbul'dan birine söz verdm salı gelip alacak ama vazgeçerse seni ararım. tamam dedim bende, p.tesi arkadaş beni aradı alacak arkadaşın vazgeçtiğini benim arabayı gelip alabileceğim ancak salıya kadar müddetim olduğunu yoksa arabayı seat bayisine takasa vereceğini söyledi. fiyat hakkında konuştuğumuz tek şey perşembe arabayı 33'e verdiğiydi. bende 33 verirdim dedim ama içimden 33.5-34 vermekte geçti araba çok hoşuma gitmişti ama öyle bi şerefsizlik yapmak bana yakışmazdı nitekim yapmadım da. p.tesi akşama kadar güç bela parayı toparladım geliyorum dedim, ok gel dedi. tam otobüse binecekken abisi aradı ve aracı takasa verdiğini söyledi. bugün de öğrendim ki 33250'ye istanbuldaki çocuğa vermiş....

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tstdrvr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bugün öğrendiğimle şok oldum zaten seat bayisine felan vermemiş arabayı. ilk söz veripte vazgeçen çocuğa vermiş 250 lira fazla verdi diye yemin ediyorum insanlık ölmüş. senin için tekrar özet geçiyorum. geçen perşembe bu arkadaşı aradım ben arabasına talip oldum. dediki istanbul'dan birine söz verdm salı gelip alacak ama vazgeçerse seni ararım. tamam dedim bende, p.tesi arkadaş beni aradı alacak arkadaşın vazgeçtiğini benim arabayı gelip alabileceğim ancak salıya kadar müddetim olduğunu yoksa arabayı seat bayisine takasa vereceğini söyledi. fiyat hakkında konuştuğumuz tek şey perşembe arabayı 33'e verdiğiydi. bende 33 verirdim dedim ama içimden 33.5-34 vermekte geçti araba çok hoşuma gitmişti ama öyle bi şerefsizlik yapmak bana yakışmazdı nitekim yapmadım da. p.tesi akşama kadar güç bela parayı toparladım geliyorum dedim, ok gel dedi. tam otobüse binecekken abisi aradı ve aracı takasa verdiğini söyledi. bugün de öğrendim ki 33250'ye istanbuldaki çocuğa vermiş....
    Butun iyi niyetli sozlerimi geri aliyorum o zaman. Alan adam neye gore 250 daha fazla vermis onu anlamadim ama. 33 veren de oydu zaten, Seat bayisinin 33 verecegini hic sanmam, tabi orada calisan biri almiyorsa ki takasa olmazdi o zaman da.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Butun iyi niyetli sozlerimi geri aliyorum o zaman. Alan adam neye gore 250 daha fazla vermis onu anlamadim ama. 33 veren de oydu zaten, Seat bayisinin 33 verecegini hic sanmam, tabi orada calisan biri almiyorsa ki takasa olmazdi o zaman da.
    büyük ihtimal p.tesi sabahı alan çocuğa 33'e başka birine verdim arabayı dedi, oda 33250'ye çıktı alabilmek için ama bu benim tahminim. bense onlar 33'e anlaştığı zaman içimden 34 vermek geçsede pazarlıkları bozulmasın die teklif etmedim. herkesi kendimiz gibi sanıyoruz sonra başımıza bunlar geliyo hayırlısı neyse o olsun.....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)