deniz dyno konusunda sana katılıyorum muzaffer abiyle dün bunu yazıştık biraz dyno işi tr de bir türlü standartlaşamadı
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Fabrika verisi 1280 diyordu katalogda.. Full depoyla o civarlara ulaşır RC.. Emrah abinin arabasında eksik hiç bir şey yok ( Ceset torbası ve tebeşire kadar ). Ayrıca bagajda kule gergisi duruyor takılmak için , yıkama malzemeleri falan da var. Ölçüm o yüzden baya doğru![]()
Tam hikaye alabilir miyim? Araç kimle takas yapıldı? plakası rengi vb.? Bir de Seat MBU ile mi takas olmuş o önemli.. Ben onları tanıyorum.
------------
Yazılımla ilgili,
Depoda dip çektirmye pek gelmiyor.
dip cektirme stoc dada pek gelmiyo hatta bende klasık oldu istediğim zaman benzinden yaktırabılıyordum lambayı stoc ken![]()
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Leon Cuprayı severdim ama dıştan olmasa da içine binince aracın yenilenme zamanının çoktan gelmiş olduğunu hissettim ben...
bugün öğrendiğimle şok oldum zaten seat bayisine felan vermemiş arabayı. ilk söz veripte vazgeçen çocuğa vermiş 250 lira fazla verdi diyeyemin ediyorum insanlık ölmüş. senin için tekrar özet geçiyorum. geçen perşembe bu arkadaşı aradım ben arabasına talip oldum. dediki istanbul'dan birine söz verdm salı gelip alacak ama vazgeçerse seni ararım. tamam dedim bende, p.tesi arkadaş beni aradı alacak arkadaşın vazgeçtiğini benim arabayı gelip alabileceğim ancak salıya kadar müddetim olduğunu yoksa arabayı seat bayisine takasa vereceğini söyledi. fiyat hakkında konuştuğumuz tek şey perşembe arabayı 33'e verdiğiydi. bende 33 verirdim dedim ama içimden 33.5-34 vermekte geçti araba çok hoşuma gitmişti ama öyle bi şerefsizlik yapmak bana yakışmazdı nitekim yapmadım da. p.tesi akşama kadar güç bela parayı toparladım geliyorum dedim, ok gel dedi. tam otobüse binecekken abisi aradı ve aracı takasa verdiğini söyledi. bugün de öğrendim ki 33250'ye istanbuldaki çocuğa vermiş....
büyük ihtimal p.tesi sabahı alan çocuğa 33'e başka birine verdim arabayı dedi, oda 33250'ye çıktı alabilmek için ama bu benim tahminim. bense onlar 33'e anlaştığı zaman içimden 34 vermek geçsede pazarlıkları bozulmasın die teklif etmedim. herkesi kendimiz gibi sanıyoruz sonra başımıza bunlar geliyo hayırlısı neyse o olsun.....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)