User Tag List

Sayfa 298/1195 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348398798 ... SonSon
22691 sonuçtan 5.644 ile 5.662 arası

Konu: 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

by_hayali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    207 Rc kullanıcıları intercooler olarak hangi aracın yada markanın coolerını takıyorsunuz intercooler değişimi yapan varmı içimizde ?

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı by_hayali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    207 Rc kullanıcıları intercooler olarak hangi aracın yada markanın coolerını takıyorsunuz intercooler değişimi yapan varmı içimizde ?
    Ben Seat Ibiza Cupra intercoolerı kullanıyorum..Hacmini bilmiyorum..

Burdan bakabilrsin;

etuners : Technical File

etuners : Technical File
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

ErK_aY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 207rc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum sen kullanıyormusun? 75w90 mı?
    evet 75 90 kullanıyorum

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zekky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    15 teneke 40 yanak lastik almıştım bgn takıp biraz sara sara geziyim dedim ön tamponla yer arasına 1 parmak zor girdi söküp satmak zorunda kaldım
    dostum 16 jant ve 215/40/16 bence bizimkiler için en iyi ebat

Alıntı ErK_aY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet 75 90 kullanıyorum
    ztn bir katkı varmış onu denicem bunuda denerim, olmadı orj dönecem. sinir oldum hem uğultu var hemde cırtlama arttı.yağı koyalı bayağı oldu ama dün denedim
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuda aradımda bulamadım.bizim farlar h7'ydi dimi kafam karıştı
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

Naman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    RCZ bujilerini taktım.

NGK ILZKBR7A-8G geldi tahmin ettiğimiz üzere.. Yani NGK'nın Laser Iridium serisi resmi MC JCW bujisi..

Fark ettiriyor bir nebze.. Bir kere platinumları istediğim zaman patlatabilmeme rağmen bunlar patlamıyor.. 1000km ye yakın km yaptım ve hiç sakin kullanmadım. Öte yandan gaz kesiklikleri halen mevcut ancak Platinumlardaki gibi değil..

BRISK'in BRSK MR12YS modeli bujilerini çekeceğim. Bunlar gümüş.. Takribi 15bin km dayanıyorlar ama değer bence. Bir de Muzo'da Forge'un DV'si var ama VAG aparatlısı.. Bizimkine uysun diye FlyingFinish'in tavsiyesiyle ATP TURBO'nun Boost Port'undan sipariş verdim. Bunsuz Forge'un kitini uyhulayamıyorum. Zaten Forge'ta da VAG ile RC arasındaki tek fark bu aparat. Aynı port hem Forge'ta hem Alta'da Plastik aksam ama ATP'de metal... O yüzden ATP'den istedim. FlyingFinish yardımcı oldu bayağı.

Tüm bunlar tamamlanınca mevcut yazılımla biraz daha oynatmayı düşünüyorum. Üst devirlerde zorlanıyor, bujiden olabilir, Brisklerle de olmazsa yazılımla biraz uğraşacağız.

Hala IC düşünmüyorum
    Kat ışığını söndüren yazılım gayet başarılı.. Sadece kat arızasını içeri yansıtmıyor. xplod ile DV soketini söküp çalıştırdık ona uyarıyı aynen verdi.

DeCat'tan sonra düşük devirdeki egsoz patırdamaları çok güzel oldu. Rölantiye yakın hafif hafif pof puf yapıyor kafa da şişirmiyor

Bu arada xplod'un arabası da gün geçtikçe zevk vermeye başladı. 16 jant taktık. Gayet sessiz ve konforlu gidiyor. Kesintisiz de hızlanıyor. Ayrıca facelift yaptık arabaya . Ön tampon sisler farlar vs komple 2011 RC ile aynı oldu
    xplod un kendisine söylemeyi unuttum ama sanırım jantlar hafifleyince fren performansı da oldukça arttı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evek.. Ziyadesi ile memnun performans konusunda.. Umarım daha fazla aksilik olmaz. Tekrar teşekkürler..

Bu arada yavşak fordu ayrıca tebrik ederim. O 5 lastik ve jantlar aynı arabadan çıkma. 2011 mondeodan söktüm onları. Alaşım jantlardaki dördünün PremiumContact-II olup stepnedekinin PremiumContact olması benim anlayabilme kapasitemi aşıyor..

Bence o arabaya IC gereksiz. Egzost tıkalı olduğu ve deli gibi EGT olduğu halde o motora birşey olmuyorsa daha da birşey olmaz..
    Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami

--..-.----.-..

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    deniz brısk alırsan banada getırt
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Naman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    RCZ bujilerini taktım.

NGK ILZKBR7A-8G geldi tahmin ettiğimiz üzere.. Yani NGK'nın Laser Iridium serisi resmi MC JCW bujisi..

Fark ettiriyor bir nebze.. Bir kere platinumları istediğim zaman patlatabilmeme rağmen bunlar patlamıyor.. 1000km ye yakın km yaptım ve hiç sakin kullanmadım. Öte yandan gaz kesiklikleri halen mevcut ancak Platinumlardaki gibi değil..

BRISK'in BRSK LM12YS modeli bujilerini çekeceğim. Bunlar gümüş.. Takribi 15bin km dayanıyorlar ama değer bence. Bir de Muzo'da Forge'un DV'si var ama VAG aparatlısı.. Bizimkine uysun diye FlyingFinish'in tavsiyesiyle ATP TURBO'nun Boost Port'undan sipariş verdim. Bunsuz Forge'un kitini uyhulayamıyorum. Zaten Forge'ta da VAG ile RC arasındaki tek fark bu aparat. Aynı port hem Forge'ta hem Alta'da Plastik aksam ama ATP'de metal... O yüzden ATP'den istedim. FlyingFinish yardımcı oldu bayağı.

Tüm bunlar tamamlanınca mevcut yazılımla biraz daha oynatmayı düşünüyorum. Üst devirlerde zorlanıyor, bujiden olabilir, Brisklerle de olmazsa yazılımla biraz uğraşacağız.

Hala IC düşünmüyorum
    Kat ışığını söndüren yazılım gayet başarılı.. Sadece kat arızasını içeri yansıtmıyor. xplod ile DV soketini söküp çalıştırdık ona uyarıyı aynen verdi.

DeCat'tan sonra düşük devirdeki egsoz patırdamaları çok güzel oldu. Rölantiye yakın hafif hafif pof puf yapıyor kafa da şişirmiyor

Bu arada xplod'un arabası da gün geçtikçe zevk vermeye başladı. 16 jant taktık. Gayet sessiz ve konforlu gidiyor. Kesintisiz de hızlanıyor. Ayrıca facelift yaptık arabaya . Ön tampon sisler farlar vs komple 2011 RC ile aynı oldu
    xplod un kendisine söylemeyi unuttum ama sanırım jantlar hafifleyince fren performansı da oldukça arttı.
    Deniz hastayım sana ya.. Abi autocar ın İzmir temsilciliğini alıp ar-ge ve testlerde yardımcı ol bence onlara..

Bu arada BRISK in o modelini ben bulamadım sitesinde linkini koyabilirmisin rica etsem?

RCZ bujileri perakende satışı ne kadar tanesinin..?

FMIC düşünmemekle çok hata ediyorsun bence.Bizim araçlarda intercooler uptade olmadan yazlımla oynamanın bir esprisi yok çünkü artan güçde yetersiz kalıyor..

Denedik biz burda olmadı olamadı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ozgur alta sıtesıne bak orda bujı kodu var
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

threshold - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar bir sorum daha olacak,arabama soğuk hava filtresi yaptırırken dump valve ya da blow off yaptırmamın iyi olacağı söyleniyor,sizce gerekli midir,motora faydası olur mu...olursa RC için önereceğiniz modeller nelerdir

-işi tek soruda bitirmeye çalıştım,şimdiden sağolun-

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    blow off gereksız bence zaten fıltre takarsan aynı sesi alabılıyorsun dump valve de daha sağlma bişeyle değiştirebilirsin cupra valv veya s3 valv gibi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı threshold Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bir sorum daha olacak,arabama soğuk hava filtresi yaptırırken dump valve ya da blow off yaptırmamın iyi olacağı söyleniyor,sizce gerekli midir,motora faydası olur mu...olursa RC için önereceğiniz modeller nelerdir

Selamlar , şu posta bir bak abi istersen..

Şimdilik dump valve i değiştirmene bence gerek yok..

Eğer yazılım yaparsan şart oluyor çünkü standartı dayanmıyor..

Onunda çözümü s3 DV alıp sadece içini bizimkine takmak onun da kodu ;

new blowoff valve from group VAG (code 06H 145 710 D)

Onu da söktürdükten sonra aynen buradaki gibi içindeki yay ve valfini elle değiştiriyorsun..

http://www.etuners.gr/en/index.php?s=12&t=2

KIVANÇ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ust postlarda bahsetmısdık kullananlar işe yaramadığını söylüyor tavsiye eden kimse yok

KIVANÇ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anladım tesekkurler

zekky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KIVANÇ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim arabada var ama yok aldığımda vardı sökmedim kaldı üstünde ama ne ses var ne bişe. arada bi tıss lıyo turbonun emiş sesini veriyor ama onuda egzos sesi bastırdığı için duymuyorum artık. Boşa para almayın kesinlikle.

Naman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı karsiyakaliozi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    deniz brısk alırsan banada getırt
    Tamam abi en azından kargo masrafı anlamlı hale gelir Birkaç yerde buldum hepsi $15/adet fiyat çekerler.. Dolayısıyla 4'ü 60 dölar ediyor uygun mudur?
    Bu arada Çok Pis Skodacı arkadaşlarım var onlara bir danışcam yerli birinden bulabilir miyiz diye.. yoksa öbür türlü kargosuyla pahalı olacak gibi..
    İstanbul Penta'ya da sorucam. Onlarda da olabilir Alta uygulamaları çok yapıyorlar *****.
    Alıntı Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Deniz hastayım sana ya.. Abi autocar ın İzmir temsilciliğini alıp ar-ge ve testlerde yardımcı ol bence onlara..

Bu arada BRISK in o modelini ben bulamadım sitesinde linkini koyabilirmisin rica etsem?

RCZ bujileri perakende satışı ne kadar tanesinin..?

FMIC düşünmemekle çok hata ediyorsun bence.Bizim araçlarda intercooler uptade olmadan yazlımla oynamanın bir esprisi yok çünkü artan güçde yetersiz kalıyor..

Denedik biz burda olmadı olamadı..
    Abi eski testçiyim zaten Farklı isimlerle çiziktiriyoduk bi yerlerde

Çok özür diliyorum yanlış yazmışım LM yerine MR olması lazım. Yani tam haliyle
    BRSK-MR12YS böyle bulabiliyor olman lazım. Yukardaki postu da düzelteyim hemen. Yalnız dikkat bir de MR12S olanlar var bunlar kesinlikle olmuyormuş. Ne fark var arada bilmiyorum.

RCZ bujisinin tanesi 16 lira herşey dahil.. Sen BMW'den kaça almıştın?
    5960.L5 referansı THP200 lerde kullanılıyor sadece 156larda bizim stock bujilerden var.

Abi inan yüksek çözünürlüklü bir yazılım cidden yürütüyor FMIC'siz arabayı.. Yüksek çözünürlük derken devir aralıkları çok kısa olacak anlamında.. FMIC bende son son son seçenek..

Motor gerçekten çok sağlam.. Turbo da keza öyle.. Şu an 4000'de peak 1.5 cont 1,3-1,4 basıyor yazılım tık yok. Ama bu basınçlarda cat iptali bence şart. İptalden sonra neredeyse zifiri de bile turbonun kızardığını göremiyorsun. Bu basınçlara rağmen..

Alıntı threshold Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ne amaçla söylendiği önemli.. Ses ise olabilir ama zaten üstündeki DV tizden bir ses veriyor. Sizi 207'ye özel bir forumda daha gördüm dün, baya da mesajınızı okudum. Kötülemek istemem ancak teknik detay açısından pek güvenilir değil orası eğer bu DV ile ilgili düşünce de oradan geliyorsa doğruluğunu ayrıca sorgulamanız gerektiği kanaatindeyim.
    Dediğim gibi eğer ses için söylenmişse öyle çok güzel bir ses almayacaksınız. Daha çok düdüklü tencereyi ilk açtığınızda oluşan sese benzer bir ses veriyor bence sevimsiz.
    Ayrıca şiddetle tavsiye edilen Audi DV sonucunda mevcut ciyuff sesini de kaybedersiniz. Aracınız sanki atmosferikmiş gibi ses verir.
    Performans odaklı düşünüyorsanız, evet, DV değişimi faydalı olacaktır. Hem ucuz hem de sağlam DV için Audi'nin yukarıda referansı da yazan parçası en doğru hareket.

Alıntı KIVANÇ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bu parçayı xplod'un aracında tecrübe ettim. Araç GT stock yazılım, kutu K&N, neredeyse komple düz boru egsoz kat iptali dahil.. Bu gürültüye rağmen duyuluyor ama bence hoş bir ses vermiyor. Ani su buharlaşması gibi abuk bir ses veriyor bana göre ben sevmedim.
    Aynı ürünü aynı araçta kat varken ve orta susturucu tıkalıyken de denedim fikrim aynı.
    Şimdi stock egsoz yapıcaz onda daha da sessizleşecek ve blow off daha da dominant olacak o zaman xplod ta sökelim diyecektir diye tahmin ediyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)