Yüksek çözünürlük, evet, 1000-2000 arası şöyle olsun diyen bir map yerine misal 1000-1100 arası şöyle olsun diyen bir map.. Yani onu kastetmeye çalıştım
jackal_JAZZ ile çıktık bugün bnm arabada iki kişi.. Daha ilk 4bin'i gördüğünde aha Vtec açtı dedi
Ama bujiye takıldık yine maalesef. Kendi de gördü duydu hissetti.. Ve ilk defa iridium lar da patlar gibi oldular. Ben patlattık porselenleri zannettim.
Motoru soğuttuktan sonra eve otoyoldan döndüm sanki hiç sıkıntı yok gibiydi ama aşırı da deneyemedim ***** iş-ev trafiği..
Şu an araba düzgün çalışıyor. Ve kesinlikle buji sıkıntısını aştığımızda büyük ilerleme kaydedicez diye düşünüyorum.
Yazılım Muzaffer Abi'nin İtalyan birilerine bizim direktiflerimiz doğrultusunda yaptırdığımız bir yazılım. Şu an bnmle birebir aynı olan karsiyakalıozi ve 207rc(emin değilim) var. FlyingFinish'te de bi gıdım düşüğü var. 207rc yi bilmiyorum ama 3 izmirlide de var buji sıkıntısı düşükte bile..
Yazılım karakter itibariyle alt devirleri sakin 2000 den sonra artan devirlenme ve 4000den sonra kopuş şeklinde.. 5500 e kadar da yetişemeyen bujilerle gidiyor aynı kopukluk. Zaten bu aralıkta max. gücü de (tahminimce) verdiğinden bujiler yan çizmeye başlıyorlar.