User Tag List

Sayfa 299/1195 İlkİlk ... 199249289297298299300301309349399799 ... SonSon
22691 sonuçtan 5.663 ile 5.681 arası

Konu: 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

Naman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı merruse Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evek.. Ziyadesi ile memnun performans konusunda.. Umarım daha fazla aksilik olmaz. Tekrar teşekkürler..

Bu arada yavşak fordu ayrıca tebrik ederim. O 5 lastik ve jantlar aynı arabadan çıkma. 2011 mondeodan söktüm onları. Alaşım jantlardaki dördünün PremiumContact-II olup stepnedekinin PremiumContact olması benim anlayabilme kapasitemi aşıyor..

Bence o arabaya IC gereksiz. Egzost tıkalı olduğu ve deli gibi EGT olduğu halde o motora birşey olmuyorsa daha da birşey olmaz..
    Aslında benim teşekkür etmem lazım. Sabırla bekledi Kaldı ki bi de son dk. b..ku yedik şahane down pipe ı dururken yanlış anlama veya doğru anlaşılamama sonucu katını boşalttık response olarak sağlık olsun dedi Sıfır farları da su aldı 2si birden.. Hala sabırlı ama sigaraya başlattık

O lastik işi bana bayi marifeti gibi geldi. Çünkü PremiumContact'ın takılı olduğu jant ta aslında dolma lastik jantı. Üstünde aman ha 50 yi geçme 80 km den uzun gitme uyarıları filan var. Lastik te eski üretim..
    Muhtemelen bu araba sıfırken bir yerde dolma lastik lazım oldu aldılar yerine de bunu taktılar.

Ben o motoru ne zorladım ne zorladım Ve şimdi gerçekten zevk vere vere hızlanıyor. Oluşan ısıdan kaputu açamıyorduk Yanında ayrıca çok ta konforlu oldu. Yokuş yukarı tozlu rampada 9 sn olmadan 100 görüyor üstelik 2 kişi. Egsozu da sessizleşti mi iyi olacak. Gerçi o zaman bi miktar yavaşlayacaktır.

threshold - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar bir kere daha hepinize teşekkür ederim,bilgim olmayan konularda beni aydınlatıyorsunuz,emekleriniz için çok sağolun,naman kardeşim ince düşünceli açıklamandan dolayı ayrıca teşekkür ederim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vayy be,bu kadar fark atmasına şaşırdım,her iki arabaya da maşallah diyorum

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Naman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

RCZ bujisinin tanesi 16 lira herşey dahil.. Sen BMW'den kaça almıştın?

4 tanesi 140 TL miydi neydi o da kırıldı zaten

Abi inan yüksek çözünürlüklü bir yazılım cidden yürütüyor FMIC'siz arabayı.. Yüksek çözünürlük derken devir aralıkları çok kısa olacak anlamında..

Deniz bunu biraz açarmısın acaba?

Motor gerçekten çok sağlam.. Turbo da keza öyle.. Şu an 4000'de peak 1.5 cont 1,3-1,4 basıyor yazılım tık yok. Ama bu basınçlarda cat iptali bence şart. İptalden sonra neredeyse zifiri de bile turbonun kızardığını göremiyorsun. Bu basınçlara rağmen..

Şu senin yazılımı bana gönderseniz de bir de ben denesem(ciddiyim) Benim yazılım peak 1.1-1.2 con 0.9 anasını satayım deli gibi gidiyor.Bu atılınca nasıl olur düşünemiyorum ya..Benim bildiğim fmic li sendeki yazılımı deneyen başka yok

..............................
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ..............................
    Yüksek çözünürlük, evet, 1000-2000 arası şöyle olsun diyen bir map yerine misal 1000-1100 arası şöyle olsun diyen bir map.. Yani onu kastetmeye çalıştım

jackal_JAZZ ile çıktık bugün bnm arabada iki kişi.. Daha ilk 4bin'i gördüğünde aha Vtec açtı dedi

Ama bujiye takıldık yine maalesef. Kendi de gördü duydu hissetti.. Ve ilk defa iridium lar da patlar gibi oldular. Ben patlattık porselenleri zannettim.

Motoru soğuttuktan sonra eve otoyoldan döndüm sanki hiç sıkıntı yok gibiydi ama aşırı da deneyemedim ***** iş-ev trafiği..

Şu an araba düzgün çalışıyor. Ve kesinlikle buji sıkıntısını aştığımızda büyük ilerleme kaydedicez diye düşünüyorum.

Yazılım Muzaffer Abi'nin İtalyan birilerine bizim direktiflerimiz doğrultusunda yaptırdığımız bir yazılım. Şu an bnmle birebir aynı olan karsiyakalıozi ve 207rc(emin değilim) var. FlyingFinish'te de bi gıdım düşüğü var. 207rc yi bilmiyorum ama 3 izmirlide de var buji sıkıntısı düşükte bile..
    Yazılım karakter itibariyle alt devirleri sakin 2000 den sonra artan devirlenme ve 4000den sonra kopuş şeklinde.. 5500 e kadar da yetişemeyen bujilerle gidiyor aynı kopukluk. Zaten bu aralıkta max. gücü de (tahminimce) verdiğinden bujiler yan çizmeye başlıyorlar.

zekky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün cila olayını biraz abarttım en son bulutlar sevişiyodu kaputta

i hate speedbumps

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    MaşAllah yanıyor...
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    MaşAllah yanıyor...
    Teşekkürler abi seninki kadar olmasada yolunda ilerliyor

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yüksek çözünürlük, evet, 1000-2000 arası şöyle olsun diyen bir map yerine misal 1000-1100 arası şöyle olsun diyen bir map.. Yani onu kastetmeye çalıştım

jackal_JAZZ ile çıktık bugün bnm arabada iki kişi.. Daha ilk 4bin'i gördüğünde aha Vtec açtı dedi

Ama bujiye takıldık yine maalesef. Kendi de gördü duydu hissetti.. Ve ilk defa iridium lar da patlar gibi oldular. Ben patlattık porselenleri zannettim.

Motoru soğuttuktan sonra eve otoyoldan döndüm sanki hiç sıkıntı yok gibiydi ama aşırı da deneyemedim ***** iş-ev trafiği..

Şu an araba düzgün çalışıyor. Ve kesinlikle buji sıkıntısını aştığımızda büyük ilerleme kaydedicez diye düşünüyorum.

Yazılım Muzaffer Abi'nin İtalyan birilerine bizim direktiflerimiz doğrultusunda yaptırdığımız bir yazılım. Şu an bnmle birebir aynı olan karsiyakalıozi ve 207rc(emin değilim) var. FlyingFinish'te de bi gıdım düşüğü var. 207rc yi bilmiyorum ama 3 izmirlide de var buji sıkıntısı düşükte bile..
    Yazılım karakter itibariyle alt devirleri sakin 2000 den sonra artan devirlenme ve 4000den sonra kopuş şeklinde.. 5500 e kadar da yetişemeyen bujilerle gidiyor aynı kopukluk. Zaten bu aralıkta max. gücü de (tahminimce) verdiğinden bujiler yan çizmeye başlıyorlar.
    bendeki kesici 7100 devirde(muzaffer abinin 1 önceki yazılımı 7500 dü), kesinti nadiren yapıyor.arıza lambası yok. bujileri söktürüp baktırmadım ama 1-2-3-4'ü bitirip sürdüğümde göze batan 1 sorun yok. şu bir gerçek 5500den sonra araba gitmiyor(orj gibi gidiyor). top speed de 235 (gps) ama devir daha var ilerlemiyor güç yetersizliğinden galiba ki benim dyno sheet'i buraya yükleyincede aynı yorumu yazmıştın. ama 60-200 de 6sn lik bir kazanç söz konusu benim yazılımda
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zekky dostum aracın süper duruyor, hafaya cumartesi inş gelirim iş çıkmazsa. tanışır konuşuruz.

naman dostum bu patlamadan kastını anlamadım, bujilerde nasıl bir sorun oluşuyor? nasıl anladığını söylersen bende bakarım
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 207rc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zekky dostum aracın süper duruyor, hafaya cumartesi inş gelirim iş çıkmazsa. tanışır konuşuruz.
    Teşekkürler abi gel mutlaka İnş. güzel geçer.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zekky aracına maşallah,ellerine sağlık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Iridium buji

Parça çıkmış gitmiş herhangi bir hasar eğilme vs yok. jackal_Jazz'le çıktığımızda olmuş Ctesi günü.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aslında benim teşekkür etmem lazım. Sabırla bekledi Kaldı ki bi de son dk. b..ku yedik şahane down pipe ı dururken yanlış anlama veya doğru anlaşılamama sonucu katını boşalttık response olarak sağlık olsun dedi Sıfır farları da su aldı 2si birden.. Hala sabırlı ama sigaraya başlattık
    Olur öyle şeyler. Önemli olan niyet. Onun sigaraya başlamasının sebebi başka da buradan yazılmaz. Arabayla falan ilgisi yok..

O lastik işi bana bayi marifeti gibi geldi. Çünkü PremiumContact'ın takılı olduğu jant ta aslında dolma lastik jantı. Üstünde aman ha 50 yi geçme 80 km den uzun gitme uyarıları filan var. Lastik te eski üretim..
    Muhtemelen bu araba sıfırken bir yerde dolma lastik lazım oldu aldılar yerine de bunu taktılar.
    Yok bayii işi olamaz. Benim o konuda uyuz olduğumu bildikleri için TIR gelmeden beni ararlar, TIR dan inişini bizzat görürüm. Boya ölçerle tek tek her parçasını kontrol eder öyle teslim alırım arabayı. Bu arabada da aynısı oldu. Ben arabayı alırken temizlik bile yaptırmam. Tırdan indiği gibi teslim alır ne gerekiyorsa kendim yaparım. Dolayısı ile bayiinin öyle bir iş yapmış olma ihtimali yok. 10 senedir falan sürekli aynı bayiiden alışveriş yapıyorum. Yanlışları olmadı bugüne kadar.

Stepnelerin tamamında o hız ve menzil uyarıları var. Evropa ülkelerinin bazılarında yasal zorunluluktan kaynaklanıyor. Stepne uzun süre beklediği için yeterli basınç ve balans gibi özelliklerini kaybetmiş olabileceği savı üzerinden o uyarıya başvuruyorlar.
    Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami

--..-.----.-..

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    naman varmı brısk lerde bı gelısme bende bı yere yazdım bugun tr ye gonderırmısınız dıye
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

ErK_aY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Iridium buji

Parça çıkmış gitmiş herhangi bir hasar eğilme vs yok. jackal_Jazz'le çıktığımızda olmuş Ctesi günü.
    bu rcz 200 luk bujisimıydi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı merruse Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Stepnelerin tamamında o hız ve menzil uyarıları var. Evropa ülkelerinin bazılarında yasal zorunluluktan kaynaklanıyor. Stepne uzun süre beklediği için yeterli basınç ve balans gibi özelliklerini kaybetmiş olabileceği savı üzerinden o uyarıya başvuruyorlar.
    Doğru bunu duymuştum.
    Alıntı karsiyakaliozi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    naman varmı brısk lerde bı gelısme bende bı yere yazdım bugun tr ye gonderırmısınız dıye
    Valla gelen giden yok. Salı ve Çarş günü de ben bakamayabilirim İstanbul'da olucam full toplantı.
    Alıntı ErK_aY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu rcz 200 luk bujisimıydi
    Yes 200'lük RCZ bujisi.. Ancak sürekli 2 numaralı silindirde oluşması başka şüphelere itti teknik danışmanımı bugün.. Diğer 3 buji gıcır gıcır zira hiçbir şey yok üzerlerinde. Salı sabahtan atölyeye girecek 2. silindirn enjektörüne bakılacak. İşeme vs birtakım şeylerden şüpheleniyor teknik danışmanımız. Ben de zaten kullanmıyor olacağım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    deniz dostum geçmiş olsun, iyiki zarar vermemiş 2. göze. siz sürekli buji sorunu yaşayınca inanın korkuyorum ki üstünde orj bujiler var. 30bin bakımında bujiyi değişmeye korkuyorum
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

RCpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uzun zaman sonra bi bakayım dedim napıyonuz..
    büyük turbo yapan var mı? piston kol vs? 300+ hp?
    herkese selamlar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)