ErK_aY coıl ne marka fiyat ne kadar bılgılendır bızı montaj ayar nerde nasıl yapıdı
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Bende coile geçicem bi iki haftaya. Chip parasını coile vericem ona üzülüyorumAma bu haliylede araba çok sert en ufak bişeyde bam güm giriyo 50 yi geçmez oldum.
Abi çok sağolun. Ama adanaya gelip dynoya girmek en az 150 ye patlar coil için para denkleştiriyorumAma doğuşada söyledim artık sizin olduğunuz buluşmaları kaçırmam
Adanaya her gelişimde aricam sizi müsait olursanız sizi görmeden dönmicem.
Zeki öndeki yayları bana yolla kardesim sert Mert 2haftadir araç garajda walla kıs diye cikartmiyom 50 60 giderim artik
C R M performance
headers yapılırken turbonun twin scroll olduğu göz önüne alınmaz ise eğer, yani borular eşit uzunlukta hazırlanırsa, pek birşey kazanacağını sanmıyorum. hatta zararı da olabilir?
resimde de görüldüğü üzere 1 - 4 silindir üsten yani geniş volüt den , 2-3 ise altta kalan dar olan volütten üflüyor.
artı turboyu büyütmedikten sonra daha geniş manifoldun ne gibi bir artısı olabilir ki? zaten turbine girişte yine daralıyor.
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)