User Tag List

Sayfa 303/1195 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403803 ... SonSon
22691 sonuçtan 5.739 ile 5.757 arası

Konu: 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

207KITCAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hop hop hopp !! neoluyo ya arkadaslar ? yakısıyomu hiç.. ayıp oluyo ve 302 sayfadır bu duruma hiç gelmedi burdaki dialoglar..
    gerekte yok bence ama suda bi gercek rcpower ın denemeleri ve yatırımları aylar önce hatta yıl önce kanıtlı ve ispatlıdır.o günlerde bunlar konusulmus biz neyapsak derken onun denemelerinden yola cıkmısızdır.ve hemen hemen aynı sonuclar alınmıstır,buda denemelrinin sağlıklılıgı ve kanıtıdır bence.üsluba bukadar takınılmamalı ayrıca denedim ve inanmıyorum diyor adam sende dene ve inan hatta benide inandır diyo..bu güzel bence..
    asırı ve gereksiz bi hırsla ne kimseyle ne bu alanda kötü olmaya gerek yok..
    saygılarımla,sevgilerimle..

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dostlar sonucda bızler son kullanıcıyız nanam hem son kullanıcı hem yetkili bayi hepimizden cok imkana sahip ve dataya ulaşma şansı var bütün günde bu işin başında kendi elemanları mekanıklerı ustaları tüm imkanları mevcut gördüğü bilgiyi paylaşmış sonucda 40 yaş cıvarlarında dolanırken genc arkadaşları yalancı cıkarmak gibi bir niyetımız yok biz boş vakitlerimizi bu işe ayırıyoruz bende uslup konusunda daha dıkkatlı olunması kanaatındeyim herkeze sevgiler
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Naman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İstanbul'dayken enjektörler söküldü iğneleri düzeltildi, o-ring leri iyi durumda değilmiş orjinali 200Tl imiş 8'li set.. Sanayiden ultra mega lüx kalitelilerinden alıp takmışlar tanesi 1 tl. Enjektörler de bu arada yer değiştirdi.
    Iridiumlar gelince söktüğüm Platinum bujiler geri takıldı.

50 km yol yaptım. Biraz sıkışık trafik olduğundan 5-4-3-2 kompresör yaptım. Frenlerim iyi değil diskleri çok bozmak istemedim. 0-200 yaptım. 100-200 yaptım. Devamına çok çıkamadım trafik müsait değildi. Ama 200'e kadar kesintisiz ve stabil hızlandı. Araç mapin vermesi gerektiğini tam olarak vermeye başladığı için de map in hataları(bana göre) ortaya çıktı biraz. İlk 3 vites OK. 4'ün 6000den sonrası 5'in de 5900'dan sonrası yavaş devirleniyor.

50 km boyunca en ufak bir güç/çekiş düşüklüğü, detonasyon/vuruntu gerçekleşmedi. Yakıt sarfiyatı düştü. Bakalım bu depoyu aynı stil ile bitiricem bişi olucak mı..

RC'lerini satıp yeni araç alan arkadaşlara güle güle kullanmalarını dilerim
    naman 2. silindir altında bariz görünen bişey varmıydı işeme emaresi v.s olay enj ise bosuna buji peşine düşmeyelim
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar sakin biraz...

Ne güzel konu acılmıs bilgilerinizi paylasıyorsunuz, insanlara faydalı oluyorsunuz. Kisisel tartısmalara girmeyelim.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Heyyyt be mod arkadaşlara da yazdırdınız ya uyarı ben ne diyim

Sevgili dostlar Kıvanç bu konuda hakıkaten çok kafa patlattı,çok zaman ve emek harcadı..

Bence ısrarlı bir şekilde üstüne gidildiği için böyle tepki veriyor..

Deniz Hocam Kıvançla bir sohbetin olsa kötü niyetle yazmadığını anlardın..Kıvanç sadece mantığını anlamadığı yada ikna olmadığı zamanlarda mapi yapan arkadaşları zorladı zorladı oradan da düzgün geri dönüş alamayınca kendince sitemli yazması normal.O da sattı aracını geldi geçti..

Aracını aldıktan sonra da aktif olarak konuya katılımını rica ediyorum ki biz de bilgilenelim yapacağı uygulamalar hakkında..

Bence (tekrar bence) özür dilenecek bir laf söylememiş.Verilen rakamlar ile alakalı data örneği , screenshot vs istemesi doğal..Sonuçta burası teknik bir forum özünde..Teknik konulardaki tartışmalarda da belge ile konuşmak daha aydınlatıcı oluyor.

Yani anlatarak tabii ikna edici olunabilinir (deniz e ben sonuna kadar inanıyorum misal ) ancak yazılan değerler ile ilgili teknik belge isteyen birine de hemen saldırmak bize yakışmaz diye düşünüyorum..

Ha her isteyene de belge ile konuşmak zorunda da değil kimse

Herkeze saygılar sevgiler..

Ama istediğiniz kadar yazın en hızlı RC bende (nazar değmesin )
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sakin olalım gerçekten, sanki aracı üretip satıp ekmek parası kazanıyorsunuz, nedir bu hırs? Gerek yok...
    Bu arada RC yürümüyor falan gibi arada geçirmeler olmuş, Audi TTRS ile bile rahatlıkla aşık atıyor otobanda, geçen attım son hızlara doğru artık dayanamıyor, o da 210'dan sonra, ama zaten o hızlarla çok gidilemiyor, insaf yani, emeğe saygı, herkese de sevgiler...

Naman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RCpower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim senle bir derdim yok naman. ben sana sordum nasıl olur bana pek mantıklı gelmedi demeye çalıştım. sana yalancı dediğimi hatırlamıyorum.
    ama koray can denilen şahıs ın benle bir derdi olduğu kesin. araya girip olayı manipüle etmeseydi bunlar olmayacaktı.
    bu yolda çok emek ve para harcadım zamanında. başarılı da olduk başarısız da. bana kimse bişeyi yapamadın edemedin diyemez. emeğe saygı duyun biraz.
    Açıklaman için teşekkür ederim. Bunu en başta yazmanı dilerdim. Çünkü noktalı mesajdı sanırım beni biraz rencide etti.
    Alıntı FlyingFinish Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 bar basan var, siz şaka mı yapıyorsunuz??? Ha ne kadar efektif ne kadar değil o tartışılır. Mevzu bar da değil flow zaten. Bu borusu uzayınca falan denmiş
    , kapalı devre sistemde eğer bir yerden kaçırmıyorsa istiyosan dünyanın öbür ucuna götür. Basit fizik. Bir de mantık denmiş kime göre mantık, neye göre mantık. Matematiksel birşey var mantık yok. Bu arada ben 1.4 leri rahat görüyorum. Bakın o kadar fazla mı, sağlıklı mı, gerekli mi onu tartışalım, o ayrı.
    İmzamı atarım. Tartışmamız gereken bu. Bar bastırmak pek marifet değil.

Alıntı merruse Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Buradaki çoğu insan yokken Naman ben ve birkaç saz arkadaşım modifiyemde debeleniyorduk. Demek ki bizde sen daha portakal ağacında vitaminken ile başlayan cümleler kurabiliriz artık. Değilmi bilirkişi
    Ah be hocam nasıl tırmalardık o zamanlar. SolidWorks'te valf modellediğimi bilirim iddia üstüne Daha 'forum' kavramı çok yeniydi o zamanlar. Şimdi bir biz kaldık sanırım forumlarda

Alıntı RCpower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu chart ı bir yorumlayınn rica ediyorum
    bizim turboların flow chartı:

kaç bar da nasıl yürür bir söyleyin?

Turbo____________Air Flow lbs-min_____ Est. Engine HP______ Wheel HP seen
    Stock MCS Turbo________ 21 lbs-min___________ 210HP______________ 210WHP
    Stock JCW Turbo ________ 25 lbs-min___________ 250HP______________ 240WHP
    ALTA Billet 56 Turbo______ 28 lbs-min___________ 280HP______________ ???
    Garrett GT2560R Turbo___ 30 lbs-min___________ 300HP______________ 280WHP
    İşte sorulması gereken asıl soru bu dostum. Nasıl yürür?.. Nasıl basabildin değil.. Flying Finish'in dediği gibi abuk subuk P2C'ler elde edilebilir önemli olan verim. Yalnız Alta'nın bu OEM Turbo chart ının doğruluğu ile ilgili çekincelerim var.
    Ama Billet 56 ne olursa olsun "al beni" diyor.

Alıntı Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Heyyyt be mod arkadaşlara da yazdırdınız ya uyarı ben ne diyim

Sevgili dostlar Kıvanç bu konuda hakıkaten çok kafa patlattı,çok zaman ve emek harcadı..

Bence ısrarlı bir şekilde üstüne gidildiği için böyle tepki veriyor..

Deniz Hocam Kıvançla bir sohbetin olsa kötü niyetle yazmadığını anlardın..Kıvanç sadece mantığını anlamadığı yada ikna olmadığı zamanlarda mapi yapan arkadaşları zorladı zorladı oradan da düzgün geri dönüş alamayınca kendince sitemli yazması normal.O da sattı aracını geldi geçti..

Aracını aldıktan sonra da aktif olarak konuya katılımını rica ediyorum ki biz de bilgilenelim yapacağı uygulamalar hakkında..

Bence (tekrar bence) özür dilenecek bir laf söylememiş.Verilen rakamlar ile alakalı data örneği , screenshot vs istemesi doğal..Sonuçta burası teknik bir forum özünde..Teknik konulardaki tartışmalarda da belge ile konuşmak daha aydınlatıcı oluyor.

Yani anlatarak tabii ikna edici olunabilinir (deniz e ben sonuna kadar inanıyorum misal ) ancak yazılan değerler ile ilgili teknik belge isteyen birine de hemen saldırmak bize yakışmaz diye düşünüyorum..

Ha her isteyene de belge ile konuşmak zorunda da değil kimse

Herkeze saygılar sevgiler..

Ama istediğiniz kadar yazın en hızlı RC bende (nazar değmesin )

Kıvanç arkadaşımla icraatları ve sonuçları karşısında en ufak bir tartışmam vb. olmadı benim. Bir mesajı sadece çok rahatsız etti, onu da açıklamış, tamamdır, problem yok. Kaldı ki bakmayın İzmir yazdığına Bağdat Caddesinde büyüdüm Semiha Şakir mezunuyum zaten Muhtemelen oturduğumuz cafenin sahibini çıldırtacak kadar konuşuruz

Screenshot belge ne bileyim şimdi turbonun bastığı basınç için belge oluşturmak hiç aklıma gelmedi. He ne zamanki bu basınca rağmen acayip bir performans alırım o zaman HUD'lı chase cam bile bağlarız arabaya ama sonuç yokki elle tutulur

Cümleten saygı & sevgi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UMUT_79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sakin olalım gerçekten, sanki aracı üretip satıp ekmek parası kazanıyorsunuz, nedir bu hırs? Gerek yok...
    Bu arada RC yürümüyor falan gibi arada geçirmeler olmuş, Audi TTRS ile bile rahatlıkla aşık atıyor otobanda, geçen attım son hızlara doğru artık dayanamıyor, o da 210'dan sonra, ama zaten o hızlarla çok gidilemiyor, insaf yani, emeğe saygı, herkese de sevgiler...
    Antalya da 06 plakalı bir TTrs var beyaz bende bir akşam 100.yıldan hurmaya kadar kovaladım kalkışta direk arayı açıyor ama ben o farkı 190-200 lere kadar koruyabiliyorum karşımdaki araç da 2.0 litre 270 hp 4 çeker bir araç olsun okadar canım..Ama 2.0 tfsi olsun stock affetmem..

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Antalya da 06 plakalı bir TTrs var beyaz bende bir akşam 100.yıldan hurmaya kadar kovaladım kalkışta direk arayı açıyor ama ben o farkı 190-200 lere kadar koruyabiliyorum karşımdaki araç da 2.0 litre 270 hp 4 çeker bir araç olsun okadar canım..Ama 2.0 tfsi olsun stock affetmem..
    abi tt RS stock 340 hp yarış koltuklu filanda deişik bir araba türkiyedede hiç görmedim ztn olsada yanına yaklaştırmaz

he bu arada tts de 272 hp oda bayağı hızlıdır sanırım bizim kalemimiz 200 hp olanlar

çünkü ben 200 hp lik kat iptalli ve ss son susturuculu tt dsg ile denemiştim zamanında eski gp le 230 a kadar yanyana gidiodum ama yazılım yoktu tabi

bnm gp de senin 207 den hızlıdır die düşünüorum,keşke burda olsaydında bi deneseydik merak ettim bak şimdi
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    TTS ise bence de TT'den aman aman bir farkı yok. Aradaki fiyat farkını haketmiyor kesinlikle bence. Launch u iyi ama sonradan mesafe aynı kalıyor. İstanbul'da Kızıltoprak şampiyon ışıklarında arka arkaya denk gelmiştik. TTRS bilemiyorum hiç görmedim gidenini ama bence büyük turbosuz camshaftsiz filan zor geliyor bana varlık gösterebilmesi. Farklı bir araba o.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada 100 km oldu bir sıkıntı yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    TTS ise bence de TT'den aman aman bir farkı yok. Aradaki fiyat farkını haketmiyor kesinlikle bence. Launch u iyi ama sonradan mesafe aynı kalıyor. İstanbul'da Kızıltoprak şampiyon ışıklarında arka arkaya denk gelmiştik. TTRS bilemiyorum hiç görmedim gidenini ama bence büyük turbosuz camshaftsiz filan zor geliyor bana varlık gösterebilmesi. Farklı bir araba o.
    yok normalde dsg tt 200 hp ttler bile gayet güzel gidiyor,272 hp tts 4 çeker olsada hatrı sayılır ii gider 200 hp den
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı karsiyakaliozi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    naman 2. silindir altında bariz görünen bişey varmıydı işeme emaresi v.s olay enj ise bosuna buji peşine düşmeyelim
    İşeme yok ama işte contaların durumu iyi değilmiş değiştirmişler. Ben İstanbul'daydım hiç göremedim enjektörleri filan. Bana söyleneni yazıyorum. Ve 100 km deyim tık yok şu an. Bir önceki mesajda yanlış yazmışım. 8 contadan içerde kalan 4 tanesi değişmiş ve 4'ü 1 TL imiş.

Bu arada BSI güncellemesi ile ilgili birşey daha farkettim: Bende içinde türkçe karakter bulan mp3lerin isimlerini bozuk gösteriyordu o düzelmiş.
    Şu yakıt bitik tacizini de sürüş şekline göre değişiyor gibi gelmişti en başta ama diagla çıkınca farkettim. Son 5 lt'de her yarım litre azalışında sesli ve mesajlı uyarıyor.

xplod'un stopları da değişti. Araba önden arkadan komple 2011 GT görünümlü oldu 16 jantlı. Müthiş sessizleşti tabi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi tt RS stock 340 hp yarış koltuklu filanda deişik bir araba türkiyedede hiç görmedim ztn olsada yanına yaklaştırmaz

he bu arada tts de 272 hp oda bayağı hızlıdır sanırım bizim kalemimiz 200 hp olanlar

çünkü ben 200 hp lik kat iptalli ve ss son susturuculu tt dsg ile denemiştim zamanında eski gp le 230 a kadar yanyana gidiodum ama yazılım yoktu tabi

bnm gp de senin 207 den hızlıdır die düşünüorum,keşke burda olsaydında bi deneseydik merak ettim bak şimdi
    Evet evet kardeşim TTS yahu ttrs nerden çıktı 272 lik gece eve gelince teknik öz. ne bakmıştım netten..

Kardeşim biz şimdi RC ye binsek İstanbula gitsek gülerler.Ama sizler araçlarınıza binip Antalya ya tatile gelseniz kimse gülmez abi ortam nasıldı vs falan diye anlatırır dururlar bu arada biz de iyi ağırlarız yani..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok normalde dsg tt 200 hp ttler bile gayet güzel gidiyor,272 hp tts 4 çeker olsada hatrı sayılır ii gider 200 hp den
    Dostum 200lerin quattroları var mı bilmiyorum. En yakın arkadaşımda FWD TT DSG var 2.0 TFSi.. Penta'dan ABT yazılımı unuttuğum bir markadan komple 2x2 çıkış egsozu ve ayarlı süspansiyon kiti var. Belki bilen bilir 2 ayda bir folyo kaplamasını değiştirir çift renk dener vs gerçek rengi gridir, sabit spoylerli..

Onunla 4 ay boyunca deneştik. Bende o zamanlar sadece pek agresif bir yazılım vardı filtre bile yoktu. Arızaya geçmediğim sürece denk giderdik hata yapan arkada kalırdı. TTS'e de bu süreçte denk geldim ve arkadaşım da sağ koltuktaydı. Dondurma yetiştiriyoduk hızlıydık S'i görünce tabi heyecan yaptık ama arayı Polisi görene kadar açamadığını görünce hayal kırıklığı oldu tabi.

Sadece performans açısından bence aradaki fiyat farkına değmez demek istedim. Ya da biz çok yanar döner birşeyler beklemiş te olabiliriz

Sen bana göre GP ile heleki R53 ise 200-210 kms e kadar TT 2.0 TFSI tanımazsın gibi geliyor. Ama TT yolu boş buldu mu 265 e dayıyor yokuş aşağı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet evet kardeşim TTS yahu ttrs nerden çıktı 272 lik gece eve gelince teknik öz. ne bakmıştım netten..

Kardeşim biz şimdi RC ye binsek İstanbula gitsek gülerler.Ama sizler araçlarınıza binip Antalya ya tatile gelseniz kimse gülmez abi ortam nasıldı vs falan diye anlatırır dururlar bu arada biz de iyi ağırlarız yani..
    RC tam satılmaya başlandı ben İzmir'e döndüm. Geçen sene 4-5 ay İstanbulda kaldım aralıksız. Kesinlikle gülmezler Çünkü çok çok az var toplasan 5 kere görmemişimdir Veyron u daha çok görmüşümdür yolda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dostum 200lerin quattroları var mı bilmiyorum. En yakın arkadaşımda FWD TT DSG var 2.0 TFSi.. Penta'dan ABT yazılımı unuttuğum bir markadan komple 2x2 çıkış egsozu ve ayarlı süspansiyon kiti var. Belki bilen bilir 2 ayda bir folyo kaplamasını değiştirir çift renk dener vs gerçek rengi gridir, sabit spoylerli..

Onunla 4 ay boyunca deneştik. Bende o zamanlar sadece pek agresif bir yazılım vardı filtre bile yoktu. Arızaya geçmediğim sürece denk giderdik hata yapan arkada kalırdı. TTS'e de bu süreçte denk geldim ve arkadaşım da sağ koltuktaydı. Dondurma yetiştiriyoduk hızlıydık S'i görünce tabi heyecan yaptık ama arayı Polisi görene kadar açamadığını görünce hayal kırıklığı oldu tabi.

Sadece performans açısından bence aradaki fiyat farkına değmez demek istedim. Ya da biz çok yanar döner birşeyler beklemiş te olabiliriz

Sen bana göre GP ile heleki R53 ise 200-210 kms e kadar TT 2.0 TFSI tanımazsın gibi geliyor. Ama TT yolu boş buldu mu 265 e dayıyor yokuş aşağı
    alla alla arkadaşınızdaki hemde yazılımlı tt ve yaıkın gidiosanız sizin 207 çok çok aşırı hızlı olması lazım 240 küsür hp lik cooper s i olan arkadaşımızın yanında 1 sn bile yanyana gidemeden açılıp gidiyordu yazılımlı tt hemde düz vites dsg de deil

full standart tt yi azda olsa geçerim belki ama yazılımlısıyla denemek için egzantirik,beyin,portpolish filan bunlar olsa belki biraz giderim yanında

dediğim sizin arkadaşın tt ya sorunluymuş yada sizin 207 rc felaket hızlı
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada 200 lüklerinde quattrosu var onalr biraz yavaş gerçekten
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O anki yazılımın MCS'teki dynosu: http://www.allcartuning.com/fileadmi...%20+%20LLK.pdf

100 oktanda sorun yok ama 97 oktanla 5750'de vites büyüttüğün veya 5750-6250 yarım throttle geçtiğin sürece sorun yok ama bu banda full girerse anında LIMP.. Bir tek bu yazılım vardı arabanın üzerinde filtre bile yoktu. Turboyu hiç ölçmedim nerde kaç bastığını bilmiyorum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)