User Tag List

Sayfa 304/1195 İlkİlk ... 204254294302303304305306314354404804 ... SonSon
22691 sonuçtan 5.758 ile 5.776 arası

Konu: 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

Naman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    quattro 2.0lar için çok kişi aynını söylüyor evet ama virajlarda da FWD lara göre müthiş avantaj sağlıyor. Aynı pistte muhtemelen quattro daha çabuk döner gibi geliyor. FWD ESP kapalıyken arkayı bence erken bırakıyor.

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben oil catch tank merak ediyorum, herkes işe yaradığını söylüyor. bizim rc ye nasıl montajlarız bunu?
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Naman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O anki yazılımın MCS'teki dynosu: http://www.allcartuning.com/fileadmi...%20+%20LLK.pdf

100 oktanda sorun yok ama 97 oktanla 5750'de vites büyüttüğün veya 5750-6250 yarım throttle geçtiğin sürece sorun yok ama bu banda full girerse anında LIMP.. Bir tek bu yazılım vardı arabanın üzerinde filtre bile yoktu. Turboyu hiç ölçmedim nerde kaç bastığını bilmiyorum.
    bu mcs de sadece yazılımmı var? tek yazılımla nasıl 220küsür olmuş?

yine aklıma gelmişken kıvanç dostum, jcw yi süper fiyata almışsın, borusanda çalışan kuzenim bile bu fiyatı vermedi...
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet sadece yazılım ama minimum RON 98 istiyor altında işte benim yaşadığım sorunları yaşatıyor. Adam bunu yollarken highly dependent on RON98 at minimum dediydi msndeki mesajı aynen aklımda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buna benzer bir artışı ABD'de de birileri yapıyordu sadece yazılımla Antalyalogy bulmuştu.

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet sadece yazılım ama minimum RON 98 istiyor altında işte benim yaşadığım sorunları yaşatıyor. Adam bunu yollarken highly dependent on RON98 at minimum dediydi msndeki mesajı aynen aklımda

Deniz peki water/meth kitin oktan yükseltici özelliği var bildiğim..Bu sorunun önüne geçemezmiyiz?
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İşeme yok ama işte contaların durumu iyi değilmiş değiştirmişler. Ben İstanbul'daydım hiç göremedim enjektörleri filan. Bana söyleneni yazıyorum. Ve 100 km deyim tık yok şu an. Bir önceki mesajda yanlış yazmışım. 8 contadan içerde kalan 4 tanesi değişmiş ve 4'ü 1 TL imiş.

Bu arada BSI güncellemesi ile ilgili birşey daha farkettim: Bende içinde türkçe karakter bulan mp3lerin isimlerini bozuk gösteriyordu o düzelmiş.
    Şu yakıt bitik tacizini de sürüş şekline göre değişiyor gibi gelmişti en başta ama diagla çıkınca farkettim. Son 5 lt'de her yarım litre azalışında sesli ve mesajlı uyarıyor.

xplod'un stopları da değişti. Araba önden arkadan komple 2011 GT görünümlü oldu 16 jantlı. Müthiş sessizleşti tabi
    conta bu kadar etkılermı oradan kacırmamı yapıyo bu arada bujıler ne durumda sıkıntı varmı bu hafta sehır dısındayım haftaya ayarlayalım yağ ve filtreleri değiştirelim benım arabada olmazsa benım enjektorlerıde kontrol ederız değişen duruma görede yazılımı güncelltirirz muzo abıye onumuzdekı hafta haberleşiriz
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Deniz peki water/meth kitin oktan yükseltici özelliği var bildiğim..Bu sorunun önüne geçemezmiyiz?
    Abi teorik olarak olur gibi geliyor ama bilmiyorum. Sonuçta bizdeki 97 bile çakma olduğundan sanki 95miş gibi davranmak lazım. En az +3 için biraz zor gibi geliyor.
    Alıntı karsiyakaliozi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    conta bu kadar etkılermı oradan kacırmamı yapıyo bu arada bujıler ne durumda sıkıntı varmı bu hafta sehır dısındayım haftaya ayarlayalım yağ ve filtreleri değiştirelim benım arabada olmazsa benım enjektorlerıde kontrol ederız değişen duruma görede yazılımı güncelltirirz muzo abıye onumuzdekı hafta haberleşiriz
    Bujileri gün gün söküp bakıyorum. Patlamadıkları sürece pırıl pırıllar, en ufak 'patlamak üzereyim' ibaresi yok.
    Filtreleri halledelim OK ama enjektör kontrolü arabayı en az bir gün kitler ve ctesi bu ekstra zor olur abi, sarkar. ***** altta bizim enjektörler manifoldu filan indirmek gerekiyor aşağı. Ben bir kaç km daha zorlayayım ondan sonra duruma göre tekrar bakalım istersen.
    Tabi yine de sen bilirsin

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi teorik olarak olur gibi geliyor ama bilmiyorum. Sonuçta bizdeki 97 bile çakma olduğundan sanki 95miş gibi davranmak lazım. En az +3 için biraz zor gibi geliyor.

Bujileri gün gün söküp bakıyorum. Patlamadıkları sürece pırıl pırıllar, en ufak 'patlamak üzereyim' ibaresi yok.
    Filtreleri halledelim OK ama enjektör kontrolü arabayı en az bir gün kitler ve ctesi bu ekstra zor olur abi, sarkar. ***** altta bizim enjektörler manifoldu filan indirmek gerekiyor aşağı. Ben bir kaç km daha zorlayayım ondan sonra duruma göre tekrar bakalım istersen.
    Tabi yine de sen bilirsin
    ok sen zorla bakalım bıraz daha baktık kesın bundan acarız benımkınıde yağ aldım muzo abıden mobıl 1 0-30 onu dolduralım fıltrelerı falan değiştirelim onumusdekı hafta ıcın konusuruz
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ah be hocam nasıl tırmalardık o zamanlar. SolidWorks'te valf modellediğimi bilirim iddia üstüne Daha 'forum' kavramı çok yeniydi o zamanlar. Şimdi bir biz kaldık sanırım forumlarda
    Sus sus ihtiyarladığımız ortaya çıkacak..
    Vakti zamanında palio1.6 ya motosiklet karbüratörleri koyup haltech ateşleme modülü ile yürütecem diye az uğraşmamıştım. Haltech dediğimizde millet küfür ediyoruz sanıyordu.. O zamanlarda şu an bu forumda moderatör olan bir arkadaş atar gider yapmıştı.

Zaman gelip geçiyor... (Sene 2000 idi galiba. Şaka gibi.. 10 sene olmuş. )
    Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami

--..-.----.-..

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı merruse Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vakti zamanında palio1.6 ya motosiklet karbüratörleri koyup haltech ateşleme modülü ile yürütecem diye az uğraşmamıştım. O zamanlarda şu an bu forumda moderatör olan bir arkadaş atar gider yapmıştı.

umutun unosuna denediginiz sistem mi?
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı merruse Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vakti zamanında palio1.6 ya motosiklet karbüratörleri koyup haltech ateşleme modülü ile yürütecem diye az uğraşmamıştım. Haltech dediğimizde millet küfür ediyoruz sanıyordu.. O zamanlarda şu an bu forumda moderatör olan bir arkadaş atar gider yapmıştı.

Hehehe aynı atar gider e ben de maruz kalmıştım ama gerçekten şaka gibi.. 10 senedir yazıyoruz ama hala aynı yerdeyiz

zekky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün buluşmada emrah abi ile bi deneyelim dedik öylesine. Bende 4 kişi onda 3 kişi. 2 tır boyu falan oluştu Bende sadece egzos onda filtre chip var.
    Bu arada dönüşte esp/asr faulity dedi esp yi off ladı açmadı. Hep off modda. Sonra biyere uğradım çıktım bu seferde esp devreye girdi park sensörü off moda geçti devreye girmedi. Neler oluyor biri bilgilendirsin Pazartesi ilk işim servise gitmek.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zekky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün buluşmada emrah abi ile bi deneyelim dedik öylesine. Bende 4 kişi onda 3 kişi. 2 tır boyu falan oluştu Bende sadece egzos onda filtre chip var.
    Bu arada dönüşte esp/asr faulity dedi esp yi off ladı açmadı. Hep off modda. Sonra biyere uğradım çıktım bu seferde esp devreye girdi park sensörü off moda geçti devreye girmedi. Neler oluyor biri bilgilendirsin Pazartesi ilk işim servise gitmek.
    dostum sana chip ve açık filtre şart farkı çok net anlayacaksın. burdaki gt nin birindede esp arızası vermişti. esp ile ilgili bir elektronik parça ve kablosu değişti ve bayağı pahalıydı gt lerde bu sorun oluyormuş. arkadaşım öyle söylemişti. park sensörüne anlam veremedim ama elektriksel bir sorun olmuş olabilir serviste çözümü bulacaklardır. geçmiş olsun bizide bilgilendir...
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emre torlak ın başına gelmişti ve zar zor garantiden değiştirmişti.Sonra da sattı aracını zaten..
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ESP'nin bir çok sebebi olabilir ama tespiti kolaydır. Yalnız park sensörü ile esp yi pek ilişkilendiremedim. ESP ile park sensörünün ortak kullandığı tek veri vites konum bilgisi bildiğim kadarıyla.

ESP ile ilgili en çok sıkıntı direksiyon açı sensörüyle oluşuyor. Ama öyle kronik seviyede de değil bu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Off moralim bozuldu. Yarin ilk bombasi patlicak desenize.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Unhappy

ESP'nin bir çok sebebi olabilir ama tespiti kolaydır. Yalnız park sensörü ile esp yi pek ilişkilendiremedim. ESP ile park sensörünün ortak kullandığı tek veri vites konum bilgisi bildiğim kadarıyla.

ESP ile ilgili en çok sıkıntı direksiyon açı sensörüyle oluşuyor. Ama öyle kronik seviyede de değil bu.
    Rolantide calisirken oldu bideilginc olani. Gazladim geldim bise yok sonra arabanin yaninda muhbbt ediyoduk 20 dkka fln araba calisiyor sonra biip dedi yakti. Sonra kapatip actim sondu busefer park sensoru iptal oldu. 2 lastik inikti 4 gndr garajda inmis onun arizasida yaniyodu. Tam senlik yani. Ne kadarlik bi bela acarki..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    umutun unosuna denediginiz sistem mi?
    Umut falan çok daha sonra geldi. Vakti zamanında bana bi palio1.6 çakmışlardı. Anadolu otomotiv. Engin diye bir elemandı. Bravo almaya gidip, palio 1.6 alıp çıkmıştım.. Kafam epey güzeldi sanırsam..
    ABS olup klima olmayan "Boğaziçi" yeşili (bildiğin hacı yeşili.) bir arabaydı. Ona takmıştım. O zamanlar throttle bodies dediğin zaman millet vücut geliştirme salonu falan sanıyordu..

Hehehe aynı atar gider e ben de maruz kalmıştım ama gerçekten şaka gibi.. 10 senedir yazıyoruz ama hala aynı yerdeyiz
    Aynı yerde olsak razıyım. Geri gidiyoruz gibi geliyor bana...
    Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami

--..-.----.-..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)