quattro 2.0lar için çok kişi aynını söylüyor evet ama virajlarda da FWD lara göre müthiş avantaj sağlıyor. Aynı pistte muhtemelen quattro daha çabuk döner gibi geliyor. FWD ESP kapalıyken arkayı bence erken bırakıyor.
Printable View
quattro 2.0lar için çok kişi aynını söylüyor evet ama virajlarda da FWD lara göre müthiş avantaj sağlıyor. Aynı pistte muhtemelen quattro daha çabuk döner gibi geliyor. FWD ESP kapalıyken arkayı bence erken bırakıyor.
ben oil catch tank merak ediyorum, herkes işe yaradığını söylüyor. bizim rc ye nasıl montajlarız bunu?
Evet sadece yazılım ama minimum RON 98 istiyor altında işte benim yaşadığım sorunları yaşatıyor. Adam bunu yollarken highly dependent on RON98 at minimum dediydi msndeki mesajı aynen aklımda
Buna benzer bir artışı ABD'de de birileri yapıyordu sadece yazılımla Antalyalogy bulmuştu.
conta bu kadar etkılermı oradan kacırmamı yapıyo bu arada bujıler ne durumda sıkıntı varmı bu hafta sehır dısındayım haftaya ayarlayalım yağ ve filtreleri değiştirelim benım arabada olmazsa benım enjektorlerıde kontrol ederız değişen duruma görede yazılımı güncelltirirz muzo abıye onumuzdekı hafta haberleşiriz
Abi teorik olarak olur gibi geliyor ama bilmiyorum. Sonuçta bizdeki 97 bile çakma olduğundan sanki 95miş gibi davranmak lazım. En az +3 için biraz zor gibi geliyor.
Bujileri gün gün söküp bakıyorum. Patlamadıkları sürece pırıl pırıllar, en ufak 'patlamak üzereyim' ibaresi yok.
Filtreleri halledelim OK ama enjektör kontrolü arabayı en az bir gün kitler ve ctesi bu ekstra zor olur abi, sarkar. ***** altta bizim enjektörler manifoldu filan indirmek gerekiyor aşağı. Ben bir kaç km daha zorlayayım ondan sonra duruma göre tekrar bakalım istersen.
Tabi yine de sen bilirsin :)
Sus sus ihtiyarladığımız ortaya çıkacak.. :)
Vakti zamanında palio1.6 ya motosiklet karbüratörleri koyup haltech ateşleme modülü ile yürütecem diye az uğraşmamıştım. Haltech dediğimizde millet küfür ediyoruz sanıyordu.. O zamanlarda şu an bu forumda moderatör olan bir arkadaş atar gider yapmıştı. :)
Zaman gelip geçiyor... (Sene 2000 idi galiba. Şaka gibi.. 10 sene olmuş. )
Bugün buluşmada emrah abi ile bi deneyelim dedik öylesine. Bende 4 kişi onda 3 kişi. 2 tır boyu falan oluştu:D Bende sadece egzos onda filtre chip var.
Bu arada dönüşte esp/asr faulity dedi esp yi off ladı açmadı. Hep off modda. Sonra biyere uğradım çıktım bu seferde esp devreye girdi park sensörü off moda geçti devreye girmedi. Neler oluyor biri bilgilendirsin:( Pazartesi ilk işim servise gitmek.
dostum sana chip ve açık filtre şart:icon_tup: farkı çok net anlayacaksın. burdaki gt nin birindede esp arızası vermişti. esp ile ilgili bir elektronik parça ve kablosu değişti ve bayağı pahalıydı :( gt lerde bu sorun oluyormuş. arkadaşım öyle söylemişti. park sensörüne anlam veremedim ama :( elektriksel bir sorun olmuş olabilir serviste çözümü bulacaklardır. geçmiş olsun bizide bilgilendir...
Emre torlak ın başına gelmişti ve zar zor garantiden değiştirmişti.Sonra da sattı aracını zaten..
ESP'nin bir çok sebebi olabilir ama tespiti kolaydır. Yalnız park sensörü ile esp yi pek ilişkilendiremedim. ESP ile park sensörünün ortak kullandığı tek veri vites konum bilgisi bildiğim kadarıyla.
ESP ile ilgili en çok sıkıntı direksiyon açı sensörüyle oluşuyor. Ama öyle kronik seviyede de değil bu.
Off moralim bozuldu. Yarin ilk bombasi patlicak desenize.
Rolantide calisirken oldu bideilginc olani. Gazladim geldim bise yok sonra arabanin yaninda muhbbt ediyoduk 20 dkka fln araba calisiyor sonra biip dedi yakti. Sonra kapatip actim sondu busefer park sensoru iptal oldu. 2 lastik inikti 4 gndr garajda inmis onun arizasida yaniyodu. Tam senlik yani. Ne kadarlik bi bela acarki..
Umut falan çok daha sonra geldi. Vakti zamanında bana bi palio1.6 çakmışlardı. Anadolu otomotiv. Engin diye bir elemandı. Bravo almaya gidip, palio 1.6 alıp çıkmıştım.. Kafam epey güzeldi sanırsam.. :)
ABS olup klima olmayan "Boğaziçi" yeşili (bildiğin hacı yeşili.) bir arabaydı. Ona takmıştım. O zamanlar throttle bodies dediğin zaman millet vücut geliştirme salonu falan sanıyordu.. :)
Aynı yerde olsak razıyım. Geri gidiyoruz gibi geliyor bana... :)