valla dostum daha fazla yardımcı olmak isterdim ama bende bir yere kadar çakıyorum bu işlerden![]()
inşallah çözersin problemi dostum![]()
azımlıyım sıkıntı hıc yapılmayan bıseyı yapmaya calısmakda
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
herkese selmalar;
İstanbulda benim aracıma yeni debriyaj kitimi minimum işçilik ücreti maksimum işçilik kalitesi ile monte edebilecek bir özel servis söyleyebilir misiniz? Resmiye gidip 2 katı işçilik ödemek istemiyorum en azından bu debriyaj işi için...
Sonunda 1.6THP flasher tool u çıkardı yorgolar..Açıklamalar ve video link de...
etuners : Technical File
Gerekenler sadece obd to usb kablo laptop ve FlasherTHP...
bir group buy açsak mı acaba?![]()
Detayda şunlar var.2 yıldır bosch med17 beyinleri karmaşık yada pahalı flash tool lar olmadan flashlamanın yollarını araştırıyorduk (alta accesport benzeri)
Şİmdi bulduk gerekenler kablo+laptop+yazılım (örn Tr de bizm araçları flashlayan yer çok az sebebi bu beyni okuyacak CMD cihazının 500-600 euro olması şimdi bu ortadan kalkıyor..
LionHeart da aynı şekilde obd portunda gerçek zamanlı diagonal testler yapıp log tutmaya yarıyor.İşin özü bu programı alınca sana isteğine göre mapi de maille atıyorlar..Anlıyorsan kendin de standart mapi okuyup istediğin gibi yazabilirsin..
Bence süper bir şey..Hondacılar k-proya birsürü para veriyorlar bizde gerek kalmıyor![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Stock RC de boost 3-4-5 viteslerde peak kaçdı basınç cont kaçtı arkadaşlar..
GT de 0.8 RC de overboost 1.0 diye hatırlıyorum peak..
bro gt de overboost yokki.
rc de var overboost.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)