ileriye dönük bişe olmucak ses için yaptırıcağım bunu ortayı iptal edip sona remus taktık tatmin etmedi kısık çıkıyor ses ben biraz daha yüksek kaliteli bi ses istiyorum doğru şeyimi yapıyorum acaba?bide bu kumandalı varex var o da aklımda aslında sona onumu taksak die düşünüorm:/
Bence şimdiden git bir iş emri açtır.. Sonra ptesi salı devam edersin. Ciddi bişi çıkarsa kampanya yararına olur
GT ve RC farklarını güzel özetlemişler..
Peugeot 207 RC ou THP 150 ? :: Forum-Peugeot.com
arkadaşlar kat iptali downpipe ve düz borudan sonra araçta herhangibir arıza ışığı yanmadı sizce normalmi![]()
bende sevinmiştim ne güzel ya
yandığı zaman ne yapmalı peki o şekilde devammı yoksa yanıltıcı filenmi takalım sizler ne yaptınız
Ben yaniltici takmistim abi, iskender zaten sana sormadan takmistir buyuk ihtimalle, emin misin olmadigina?
Ben kat'i iptal ettikten sonra isik yanmadi, 1 ay sonra falandir sanirim yandi, ertesi gun sondu, ondan da 2-3 ay sonra tekrar yandi yine 1 gun sonra civari sondu, tekrar da yanmadi, 1-2 ay sonra da sattim zaten
Arkadaşlar yayın da etkisi var biliyorum ama lastik basınçlarını fabrika verisinde 2.6 bar=37-38 psi de tuttuğum için acaip sert oluyor.Sizde durum nedir?
34 psi da tutuyorum ben. Ama 33.9 oldu mu ötüyor. 34 bile sert aslında bana.. Bnm havam 30-32 olur mevsimine göre..
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)