User Tag List

Sayfa 340/1195 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390440840 ... SonSon
22691 sonuçtan 6.442 ile 6.460 arası

Konu: 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

Eyup Duygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ergin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gt sahibi arkadaşlar vites oranlarını bılen varmı kacıncı vıtes kacta kesıcıye gırıyor ?
    228 km/h olması gerekli.Tam net emin degilim ancak gören arkadaslarda yazacakdır.

Naman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu k sabiti yüksek sübap yayı olayına fikri olan yok mu?

Diğer yandan Cat-turbo contasını değiştirirkene Cat ın da delindiğini farkettik. Cat boşaltma işlemi sonrası atılan kaynakta oluşan bir hata.. Kaynak yeri açılmış. Ancak patlamadan ziyade eriyerek olmuş. Bu da acayip bi egsoz gazı ısısına işaret.
    Bir de Turbo çıkıp IC'a giden boru hattının Turbo ağzındaki 10 cmlik boru da yine yüksek ve sıcak basınca bağlı olarak patlamış. Bu yüzden stock ta üst devirleri çevirememe sorunu yaşıyormuşum. Borunun aynından Türkiye'de yokmuş muadil birşeyler yaptık araç normale döndü üst devirlerde.

İşin *** tarafı kapak üstünde çok çok hafif bir yağlanma görüyordum, bunu hep alttaki terlemenin ısıyla buhar olarak yukarı çıkması olarak yorumluyordum meğersem bu patlak borudan kaçıyormuş. ***** o hattın içinde ince bir tabaka yağ buharı+yağ var. Daha da *** tarafı Turbonun sesini duyardım hep. Bu ses kesildi. Sesi 30bin km'dir duyuyorum. Evet, sinirliyim. Ama şerefsiz boru da en kör noktadan vermiş patlağı, kimse farketmedi. Boruyu merak edenler servicebox'tan aratabilir :1440.q5 .. Screenshot la uğraşamayacak kadar 1500'üm.

Tüm bu yazdıklarım turbo nun basıncının yükselmesiyle meydana geldiğini düşünüyorum. Turbo 1.4lere kadar banamısın demiyor burası kesin. Ancak turbonun arkası turbonun ürettiği bu basınca mukavemet gösteremiyor, buna motor dahil. Egsozu bilmiyorum. Yarın komple konsültasyon yap/(tır)ıcaz herşeye rağmen egsoza..

Kullandığım maplerde 1450 mbar peak turbo basıncı gördüm astmosferi de 1010 olarak eklersek 2460 absolute ediyor. Hangi yazılımda bu deformasyonlar oluştu kestirebilmek güç. Ama görülen odur ki 1100-1200 cont çalışan araçların boru hatlarını sabitlemelerini güçlendirmek şart. IC'ın bir direnç oluşturabileceğini zannetmiyorum. ama bakmak lazım onun da en azından datalarına.

Stelios un şu valf yayı işi de hammaliyesi olmasa cezbediyor aslında beni bu yüzden. Diğer yandan yeni kasa RC'lerde RCZ enjektörlerinin kullanıldığını farkettim bugün yaylara bakarken. Bunu da keza araştırıcam çünkü bu RC'lerin ECU'ları ve emme egzantriği filan da farklı. Yaylar da bu yüzden farklı olabilir zaten.

Şimdilik bu kadar

GOKTAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Göktan onlar İngilterede satılan GTI diye geçen RC lerde standart zamanında ben sormuştum ben burda herkes yakışmaz demişti sen onları boşver bu cupra lipten alak biz Başaran da USTAaa nın indirimi var..

Bir de Ali RC yi satıyor bak onun cut-out unu al derim ben.Pazar günü gördük Lara da ben ferrro geliyo zannetim çok güzel ses çıkartıyor..Sen almazsan ben alıcam zaten heheheh..
    abi bugün aliyle konustum aracın üstünden hiçbir parça sökmeden satıcakmış,sıfırdan alıcaz parçaları kısaca,kat iptalini sordum hiç arıza ışığı yaktımı diye çünkü onda yazılım yok,hiç yakmadığını söyledi cuma yada cumartesi buluşup nasıl yapıldığına bakıcam,bu arada lip işini çözelim....

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GOKTAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi bugün aliyle konustum aracın üstünden hiçbir parça sökmeden satıcakmış,sıfırdan alıcaz parçaları kısaca,kat iptalini sordum hiç arıza ışığı yaktımı diye çünkü onda yazılım yok,hiç yakmadığını söyledi cuma yada cumartesi buluşup nasıl yapıldığına bakıcam,bu arada lip işini çözelim....
    Valla yakmaması imkansız diyorum ben , Usta ya da söyledim göktan istiyorsa sana söylesin diye siparişleri vereceğimiz arkadaş yarın gelecekmiş tel aç bende istiyorum de..Ellerinde varsa ben araç servisteyken taktırırım siyaha boyatıp..
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

GOKTAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla yakmaması imkansız diyorum ben , Usta ya da söyledim göktan istiyorsa sana söylesin diye siparişleri vereceğimiz arkadaş yarın gelecekmiş tel aç bende istiyorum de..Ellerinde varsa ben araç servisteyken taktırırım siyaha boyatıp..
    ok abi ben yarın metin abiyi ararım,liple beraber s3 dv yide aliyim....güncel kodunuda yazarmısın abi...

mustafa_yaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rc için en verimli kutu içi filtre hangi marka ve nreden alınır bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirm.

ErK_aY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Naman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şu k sabiti yüksek sübap yayı olayına fikri olan yok mu?

Diğer yandan Cat-turbo contasını değiştirirkene Cat ın da delindiğini farkettik. Cat boşaltma işlemi sonrası atılan kaynakta oluşan bir hata.. Kaynak yeri açılmış. Ancak patlamadan ziyade eriyerek olmuş. Bu da acayip bi egsoz gazı ısısına işaret.
    Bir de Turbo çıkıp IC'a giden boru hattının Turbo ağzındaki 10 cmlik boru da yine yüksek ve sıcak basınca bağlı olarak patlamış. Bu yüzden stock ta üst devirleri çevirememe sorunu yaşıyormuşum. Borunun aynından Türkiye'de yokmuş muadil birşeyler yaptık araç normale döndü üst devirlerde.

İşin *** tarafı kapak üstünde çok çok hafif bir yağlanma görüyordum, bunu hep alttaki terlemenin ısıyla buhar olarak yukarı çıkması olarak yorumluyordum meğersem bu patlak borudan kaçıyormuş. ***** o hattın içinde ince bir tabaka yağ buharı+yağ var. Daha da *** tarafı Turbonun sesini duyardım hep. Bu ses kesildi. Sesi 30bin km'dir duyuyorum. Evet, sinirliyim. Ama şerefsiz boru da en kör noktadan vermiş patlağı, kimse farketmedi. Boruyu merak edenler servicebox'tan aratabilir :1444.q5 .. Screenshot la uğraşamayacak kadar 1500'üm.

Tüm bu yazdıklarım turbo nun basıncının yükselmesiyle meydana geldiğini düşünüyorum. Turbo 1.4lere kadar banamısın demiyor burası kesin. Ancak turbonun arkası turbonun ürettiği bu basınca mukavemet gösteremiyor, buna motor dahil. Egsozu bilmiyorum. Yarın komple konsültasyon yap/(tır)ıcaz herşeye rağmen egsoza..

Kullandığım maplerde 1450 mbar peak turbo basıncı gördüm astmosferi de 1010 olarak eklersek 2460 absolute ediyor. Hangi yazılımda bu deformasyonlar oluştu kestirebilmek güç. Ama görülen odur ki 1100-1200 cont çalışan araçların boru hatlarını sabitlemelerini güçlendirmek şart. IC'ın bir direnç oluşturabileceğini zannetmiyorum. ama bakmak lazım onun da en azından datalarına.

Stelios un şu valf yayı işi de hammaliyesi olmasa cezbediyor aslında beni bu yüzden. Diğer yandan yeni kasa RC'lerde RCZ enjektörlerinin kullanıldığını farkettim bugün yaylara bakarken. Bunu da keza araştırıcam çünkü bu RC'lerin ECU'ları ve emme egzantriği filan da farklı. Yaylar da bu yüzden farklı olabilir zaten.

Şimdilik bu kadar
    bro bu sesi bende duyuyorum genelde üst devirlerde persembe günü komple bi söküp bakıyım bütün borulara bu arada parca kodu: 1440.Q5

zekky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mustafa_yaman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rc için en verimli kutu içi filtre hangi marka ve nreden alınır bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirm.
    K&N ben ve emrah abi kullanıyoruz başka kullanan varmı bilmiyorum ben gitti gidiyordan 150tl ye almıştım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ErK_aY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bro bu sesi bende duyuyorum genelde üst devirlerde persembe günü komple bi söküp bakıyım bütün borulara bu arada parca kodu: 1440.Q5
    Düzelttim thanks

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yarın rc ye down pipe yaptırıyorum ve cut out da hemen çıkışına vericekler dezavantajı varmıdır bu işin

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    k&n kullanıyorum sıkıntı yok
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    naman o boruları komple sılıkon yapmak en ıyı cozum bence aklımda var benım hep ama paraya kıyamıyorum bır turlu sacma fıyatlar cıkıyo
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen saçma fiyatlar çıkıyor.. Yerli yaptırmanın alternatifine de bakıyorum. Orjinali de 55 TL borunun.. 3-5 fazla veririm silikon olur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GOKTAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ok abi ben yarın metin abiyi ararım,liple beraber s3 dv yide aliyim....güncel kodunuda yazarmısın abi...
    http://www.techturkey.com/forum/1167256-post2507.html

207KITCAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    özgür lip ten bende istesem?? bilgi verebilirmisin azıcık ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Naman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen saçma fiyatlar çıkıyor.. Yerli yaptırmanın alternatifine de bakıyorum. Orjinali de 55 TL borunun.. 3-5 fazla veririm silikon olur.
    yerlı bulsak alırız ıyı olur 3 takım boru 200 sterlını gecıyor gumruk ıvırı zıvır koy 700-800 tl

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 207KITCAR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    özgür lip ten bende istesem?? bilgi verebilirmisin azıcık ?
    Seat part number:
    -1ML 805 903 bende sormadım ama 85 tl civarı imiş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dp den sonra direk cut-out garantili yol.Hayvan gibi-afedersiniz ses veriyor %100 WRC sesi patırdamalar falan ve uzaktan kumandalı sitede yavuz arkadaşımız satıyor fiyat uygun bizim burda taktıran RC ci arkdaşın ki arızalandı hemen değiştirdi çocuk
    bende bugün braktm dp den snra cut out için kötü biyanı varmı bu sistemin bide s3dv diosunuz yazılımda yaptrcam nrden alırz ne kadardır bilginiz varmı çok oldu ama idare edin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende bugün braktm dp den snra cut out için kötü biyanı varmı bu sistemin bide s3dv diosunuz yazılımda yaptrcam nrden alırz ne kadardır bilginiz varmı çok oldu ama idare edin
    s3 dv vv servislerinde audı seat skoda servislerinden alabılırsın en son 150 tl cıvarıydı seatda yaklasık 1 sene once

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)