Ozgur mangal yapmıssın nefısss...bı aksılık olmazsa dukkanı kapatıp gelırım,uykuluk harıcı baska bırsey ısteyen cıger,kokorec,koc yumurta gıbı.
Ozgur mangal yapmıssın nefısss...bı aksılık olmazsa dukkanı kapatıp gelırım,uykuluk harıcı baska bırsey ısteyen cıger,kokorec,koc yumurta gıbı.
Powershop ile gorustum suan sadece aem kit oldugunu soyledı elınde.Cumartesi gidicem işallah..
Fiyat 130$
Sendeki en güzel sistem abi rahat olKışın da bir sıkıntı olmadı çok şükür, erimiş karda, sağanakta bile kullanmak durumunda kaldım, genelde dip gaz yapmamaya gayret ettim ama bazen mecbur kaldığım olmuştu tabi, o kadar da aşağıda değil, sıkıntı çıkmaz Allah'ın izniyle
Fiyat iyiymiş, 2 yıl önce AEM dryflow ve V2 borusundan bozma hazır kit yoktu özel yapmaya uğraşınca da maliyeti bunun gibi olmuştu yine
Uploaded with ImageShack.us
8 numaralı parça abi... Diagram 156'lık Euro5 e ait.. Ama parça Euro4'lerde de var..
1000 inci mesajımı bu konuya yaziyim dedim
Şu forge'ye hala kimse çözüm bulamadı sökmek isyitorum yerine takılıcak orjinal parça varmı yokmu varsa parça kodu ne![]()
Peugeot 207 Coilover,Koilover.Koylover GittiGidiyor.com'da #38881672
yorumlarınız nedir?
AmcaPolo
Ben göremiyorum parçayı.
Uploaded with ImageShack.us
arkadaşlar ıstanbulda 207 rc ye chıp yaptırabilecegım kım var yaptıran ark. varmı yaptırdıysanız kac hp guc vermıştır.
Şu an 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 konuk)