selam arkadaşlar aracım 100.000km gecen haftalarda bitirdiaracıma ss downpipe komple 60lık krom boru son susturucu olarakta eskı aracımdakı magnex egsozu takıldı buna ek olarakta superchıps soft yazılım yuklendı ve baya keyıflı oldu cokta memnunum. fakat sole bı enteresan bı olay var aracta orta orj orta susturucu olmadımı barız bı ıvmelenme yok oluyor orta takılıdımı hıssedılır sekılde guc artısı oluyor yanı duz boru gectiğimizde hıssedılır guc kaybı yasanıyor anlam veremedım turbo araclar free flowu sevmesı gerekıyor bole bı gozlemı olan varmı?
Şu meşhur turbo araçlar için söylenen "Best exhaust no exhaust" lafı aslında Supra, Skyline, EVO, STI sahipleri gibi ciddi tune edilmiş spool derdi olmayan hacimli motorlar üstündeki büyük turbolar için geçerli diyebiliriz. Aracın motor hacmi ve kapak yapısından gelen flow değeri ve kullanılan turbo ve son olarak kullanılan turbo manifoldu tipi ve dizaynı bile durumu etkiler. Ama genel olarak ufak hacimli küçük turbolu araçlarda bir miktar back pressure gerekli diyebiliriz. Çok fazla araçta benzer şekilde düz boru güç kaybına yol açabiliyor.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Bu en hızlı muhabbeti kafamı kurcalıyor.Hani en hızlı yada değilde farklı malzemeli arabaların arasında ne gibi bir fark onu merak ediyorum. Racelogic le 100-200 ölçebilecek varsa 5. vites 100-200 ölçebilir mi?
Yazılımlı araclardaki kesiklik sorunu devam ediyormu hala?
bendekı zaman zaman hıssetırıyor kesıklıgını
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
BMW 320İ ED 40Th Year Edition - 2016
Golf 7 TDİ DSG Highline - 2013
207 RC Le Mans - 2009
C4 Coupe VTS - 2006
C3 Sensodrive- 2005
Şimdi bu dediklerinizin hepsi olabilecek şeyler benim araç yaklaşık % 25 orjinaline göre daha güçlü..
Cutout da var orta da iptal son susturucu orjinal ,borular orjinal..
Ben hiç egzos kapalı orta susturucusuz arkada orjinal susturucu ile denemedim ama deneyip buraya yazarım..
Eğer cutout açıkken den daha iyi giderse teori pratikte de doğrulanacak..
video işi garip oluyor eğimi var falan. bu arada 5. vites 2500 3000 gazlarsan zaten bnm dedıgım olmus oluyor..Tabi herkeste racelogic olmayabilir. Ama etraftan bulunur dıye dusunuyorum. benım ıstedığım onu grafık halınde gormek ki iki hızlanma grafıgını ust uste koydunmu fikir sahıbı olmak.
Motor açacak olan varsa haberim olsun. Ben üst kapaktan sübapların vaziyetlerini anlamaya çalışmaya çalışarak anlayacağım
Açtığımız bir EP6DT'de ciddi derecede sübap yaylarından dolayı boşluk oluşmuştu..
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)