hadi mazotu anlarımda, su nedir ya...
dizellerde bu tip durumlarda filtredeki su samandırası seni uyarıp sistemi kapatıyor ve suyun yakıt sistemine ulasmasına izin vermiyor..
hadi mazotu anlarımda, su nedir ya...
dizellerde bu tip durumlarda filtredeki su samandırası seni uyarıp sistemi kapatıyor ve suyun yakıt sistemine ulasmasına izin vermiyor..
Seafoam treatment on Peugeot 207 GTi - YouTube
video daki uygulama işe yarar birşey midir? seafoam
Deniz abi geçmiş olsun.... Bilmediğin benzinlikten mi aldın?...
Arkadaşlar ,
Elimde kullanmadığım bazı malzemeler var konusunu açmadan önce size sormak istedim ;
Borla 57 mm son susturucu
RC ler için özel Devil marka uç
Sparco- 207 kule gergisi
altdaki linke zamanında çektiğim video var sesine ve ucun duruşuna bakablirsiniz..
http://www.streetfire.net/video/207-...alk_685368.htm
Mazı Dağı uzun.. - Car Videos on StreetFire
Bu da minideki sesi ;
Borla S-Type Exhaust on R56 MINI - Startup and Drive-By - YouTube
Aşağıdaki linktede TR distribütörünün sitesindeki uygulamar bölümünde en allta benim aracın resmi var..
Referans Resimler
Borla yı ve Devil ucu İskender Ustanın ortağından almıştım.
Borlayı 350 USD + Devil i 80 euroya almıştım.
Sıkıntısı yok ikisinin de..
Bizden birisi alırsa 400 TL düşünüyorum daha ilanı yok..Gerekeni yaparız..
Trickli soru sormayalım haha
Aynen, dizellerde bu var ama maalesef bizde yok
Aldığım bir tüyoya göre söz konusu istasyonun depolarında sızıntı var.. Aşırı yağan sağanak suları yolunu bulup topladığı toprak ve kireçle depoya sızıyor. Tüyoyu veren de son 30 gün içinde birden fazla araçta aynı mevzunun yaşandığını söylüyor.
Aslında benzinle su karışmaz birbirlerine, su hemen çöker ama herhalde depoda da eski usül dalgıçlardan var, dipten çekiyor..
Hayır, senelerdir aldığım, şirket anlaşmamız olan benzinlikten aldım. İlk defa oldu böyle. Hatta genelde Total'den sonra en memnun kaldığım yakıttır.
Servise gidecek vakit bulamadım maalesef. Sigorta firmalarının hiç istemediği bir modelde bir sigorta acentesi kuruyorum. Geceli gündüzlü ordayım o yüzden göremedim.![]()
Ama bunu telefonda bana söyleyen kişi, öyle sansasyon seven biri değildirSu dedi
Ben enjektörleri bujileri pompayı vb. şeyleri de talep edeceğim. Bu enjektörler piezo olduğundan randıman testi vb. de yapılamıyor.
Ben şikayet olsa da bu tip vakalarda afişe etmeyi sevmiyorum abi. Pardonu olmayacak bir mesele de değil. Adamları da çok senelerdir tanırım kasıtlı veya vurdumduymaz arkadaşlar da değillerdir. O yüzden sadece semt ismi vereyim: Çamdibi.
Valla çok abuk subuk bir yerde yolda kaldım. Ve zorlaya zorlaya şehre kadar indirdim. Bulunduğum yer tarif edilemeyecek ve haritalarda olmayan bir yerdi. O yüzden muhtemelen birşeyler zarar görmüştür.![]()
Ya böyle adamlara hastayım adam başlamış ve bitirmiş
Peugeot 207 GTI project... | Volvo Car Club SA
güney afrika pejo klübü kurucularından biri bu arkadaş. turboyu hibride dönüştürürken tarifi aldığı kişi (general dediği) de rally pilotu Lee. Turbo ararken yazışmıştık ikisiyle de. memleketleri parça cenneti olunca böyle çat diye başlayıp bitirmek sadece paraya bakıyor işte...
arkadaşlar herkeze merhaba, ben ismail istanbul'dan , geçen hafta lemans aldım ve özgürle telefonlaştık bı kac sefer saolsun yardımcı oldu, araç full stock yakın zamanda başlıcaz inşallah yüklemye, bu arada geçmiş olsun DENİZ
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)