elektrovanadan sonra izlenimler... Arabanın kaderi değişti diyebilirim. ama su kesiklik olayını hala çözemedım. saliselerle bi kesiklik yapıyor.
elektrovanadan sonra izlenimler... Arabanın kaderi değişti diyebilirim. ama su kesiklik olayını hala çözemedım. saliselerle bi kesiklik yapıyor.
arkadaslar aracında vomad 2 bluetooth donanımı olan( bluetooth tel kıtı usb kutu ve line in girişi olan ) 2010/2011 model araclar genelde envy donanımlı olabılır ekran ve teyp model numaralarına ıhtıyacım var servis box dan bakıp yazabılrsınız yada şase nosunu bana pm ile ulastırırsıanız ben bakabilirim oem tel kıtı kurdum tam olarak calıstıramıyorum uyumlu parca kodlarına ıhtıyacım var tesekkur ederım.
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
1 hafta önce 2009 model daha 30000 km 207 gt aldım.aracın performansı yol tutuşu ve diğer özellikleri cok iyi (benim için).bu tarz güclü ilk defa bir aracım oldu.
sorum şu yaklaşık bir haftadan beri siteyi inceliyorum ama soruma cevap bulamadım aracımı kullandıktan sonra kapalı garajıma cekıyorum 1-2 dk rolantide bekledikten sonra kontağı istop ediyorum.motor kaputunun altından yaklaşık 10 - 15 dk bir tınlama sesi sanki hala bişeyler çalışıyormuş gibi geliyor.bir haftadan beri kafayı yicem bu ses nerden geliyordur neden geliyordur bilemedim.acaba turbo ile ilgili bir olaymıdır.
Bunun dışında araç rolantide çalışırken sanki istop edicekmiş gibi çalışıyor biraz.
korkularrımdan biri beni uyandırsın...bu kadar para veripte bu sorunlarla karşılaşmak beni korkutmaya ve bu arabadan sogutmaya her an başlayabilir.![]()
erkay yürümeyen arabayla neden uğraşıyrsun öğrenebilir miyiz kardişim![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
1922.V6 ve V9'lar anladığım kadarıyla herkeste pozitif etki bırakmış. Anlayamadığım ise bu parçalarden önceki durumlar. Arabalarınız ne yapamıyordu da bu sensörlerden sonra yapabilmeye başladı? Detaylı tarif edebilir misiniz? Yani sensörlerden sonrasını değil de öncesini soruyorum.
Diğer taraftan benim yazılımım ciddi derecede 98 oktan istiyor gibi duruyor. Zİra pompacının hatası sebebiyle depo 95le doldu, vuruntulardan arabayı kullanamaz oldum, kullanamadığım için de depo bitmek bilmedi.
Her yılın son 45 gününde olduğu gibi abuk bir yoğunluk içerisindeyim kişisel olarak, soğumuş bir sürü konu ve özel mesaj birikmiş yanıtlayamadığım için özür dilerim.
Bu arada egzantrik operasyonu düşünmeye başladım. Maliyetinden ziyade 1,5 ay arabamın yatacak olması beni düşündürüyor. Çünkü mevcut egzantriğe el işi operasyon yapılması söz konusu. Emme egzantriği için konuşuyorum sadece.
Her zaman olduğu gibi aracımdan dynoluk peak performans verisi almak yerine 5500-6000 arası belirginleşen detonasyona engel olmak amacım sadece..
Bu arada buji aldırmıştım halam bavulda getirecekti. İstanbul'da x-rayde gümrüğe takılmış, kaldı. BRISK idi..
Selamlar
teşekkür ederim erk ay biraz içim rahatladı bu arada bu aracla ilgili bana tavsiyeleriniz varmı nasıl kullanayım nelere dıkkat edeyım ne gibi uygulamalar yapayım.2-3 sene bınmek ıstıyorum hakkını vermek istiyorum yardımlarınız için tşk ler şimdiden...
Arkadaşlar sizinde bildiğiniz gibi eski bir 207RC kullanıcısıyım. Aracımı satıp R53 kasa Cooper S aldım. Eski aracımla arasındaki farkı çok merak ediyorum. Acaba müsait olup denemek isteyen stock RC kullanıcısı varmı?Geçmek geçilmek dert değil. Video isteyen ister çeker ister çekmez hiç dert değil ben çekmicem sadece merak ediorum
Tabii stock olması şart değil aracınızda birşeyler vardır sorun değil. ''Ben stock RC ile denedim onu bu kadar geçiyorum'' dediğiniz zaman ben zaten yinede anlarım aradaki farkı dert değil benim için geçmek geçilmek
Ama yeterki aradaki farkı anlayayım. Yardımcı olursanız sevinirim
Hee bu arada benim aracım zır stock otomatik 45.000 de bir araç.
Bu arada bu Tunap 133'ün muadil ürünü Würth de var adı da System Cleaner
kullanım şekli aynı fiyatı da uygun tüpün tanesi 28 TL
SISTEM TEMIZLEYICI 300 ML
+ hortumu
HORTUM 893 564 ICIN
bu işlemi bugün uyguladık 2 tüp kullandık şu an da izlenimler olumlu gaz yiyişi gaz pedal tepkisi bariz farketti çok memnun kaldım
hatta dur kalklarda bazen arabayı acemi gibi ilk defa kullanmış gibi oldum
alışmışım eski gaz tepkimesine arabanın rahatladığı kesin
herkese tavsiye ederim hatta herkesin uygulaması şart sonuçta direk enjeksiyonlu bir motor
benzin katkısı vs. ile hiç bir sonuç alınamaz çok geç olmadan temizlik şart
daha önce zaten etuners daki krank havalandırma iptal kapaklarını takmıştım kolay kolay kurum yapmaz artık
Tunap'ınki bana çok daha yoğun geldi.. Würth ü daha ırıvırı tırıvırı işlerde kullanıyoruz biz.. Bir de ***** 2 tüp emrediyor PSA-tül ayet![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)