User Tag List

Sayfa 398/1195 İlkİlk ... 298348388396397398399400408448498898 ... SonSon
22691 sonuçtan 7.544 ile 7.562 arası

Konu: 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

ErK_aY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    elektrovanadan sonra izlenimler... Arabanın kaderi değişti diyebilirim. ama su kesiklik olayını hala çözemedım. saliselerle bi kesiklik yapıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ErK_aY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ama su kesiklik olayını hala çözemedım. saliselerle bi kesiklik yapıyor.
    işte tam olarak bu durumun nedenini bulmaya çalışıyorum neden kaynaklı olabilir bilen ,duyan, daha önce başına gelen, çözen varsa paylaşırsa seviniriz.

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaslar aracında vomad 2 bluetooth donanımı olan( bluetooth tel kıtı usb kutu ve line in girişi olan ) 2010/2011 model araclar genelde envy donanımlı olabılır ekran ve teyp model numaralarına ıhtıyacım var servis box dan bakıp yazabılrsınız yada şase nosunu bana pm ile ulastırırsıanız ben bakabilirim oem tel kıtı kurdum tam olarak calıstıramıyorum uyumlu parca kodlarına ıhtıyacım var tesekkur ederım.
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

volkan 207 gt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation 207 gt kullanıcılarından cvp bekliyorum...

1 hafta önce 2009 model daha 30000 km 207 gt aldım.aracın performansı yol tutuşu ve diğer özellikleri cok iyi (benim için).bu tarz güclü ilk defa bir aracım oldu.
    sorum şu yaklaşık bir haftadan beri siteyi inceliyorum ama soruma cevap bulamadım aracımı kullandıktan sonra kapalı garajıma cekıyorum 1-2 dk rolantide bekledikten sonra kontağı istop ediyorum.motor kaputunun altından yaklaşık 10 - 15 dk bir tınlama sesi sanki hala bişeyler çalışıyormuş gibi geliyor.bir haftadan beri kafayı yicem bu ses nerden geliyordur neden geliyordur bilemedim.acaba turbo ile ilgili bir olaymıdır.
    Bunun dışında araç rolantide çalışırken sanki istop edicekmiş gibi çalışıyor biraz.

korkularrımdan biri beni uyandırsın...bu kadar para veripte bu sorunlarla karşılaşmak beni korkutmaya ve bu arabadan sogutmaya her an başlayabilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı volkan 207 gt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 hafta önce 2009 model daha 30000 km 207 gt aldım.aracın performansı yol tutuşu ve diğer özellikleri cok iyi (benim için).bu tarz güclü ilk defa bir aracım oldu.
    sorum şu yaklaşık bir haftadan beri siteyi inceliyorum ama soruma cevap bulamadım aracımı kullandıktan sonra kapalı garajıma cekıyorum 1-2 dk rolantide bekledikten sonra kontağı istop ediyorum.motor kaputunun altından yaklaşık 10 - 15 dk bir tınlama sesi sanki hala bişeyler çalışıyormuş gibi geliyor.bir haftadan beri kafayı yicem bu ses nerden geliyordur neden geliyordur bilemedim.acaba turbo ile ilgili bir olaymıdır.
    Bunun dışında araç rolantide çalışırken sanki istop edicekmiş gibi çalışıyor biraz.

korkularrımdan biri beni uyandırsın...bu kadar para veripte bu sorunlarla karşılaşmak beni korkutmaya ve bu arabadan sogutmaya her an başlayabilir.
    bizim araclar turbo yag sogutmalı korkulacak birsey yok. sen kontagı kapattıgında bile turbo yaglamaya devam edıyor. kurum yapmaması vede turbo zarar görmesın diye.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    erkay yürümeyen arabayla neden uğraşıyrsun öğrenebilir miyiz kardişim
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    erkay yürümeyen arabayla neden uğraşıyrsun öğrenebilir miyiz kardişim
    hayırdır alican kasıntınmı var senın ?

Naman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1922.V6 ve V9'lar anladığım kadarıyla herkeste pozitif etki bırakmış. Anlayamadığım ise bu parçalarden önceki durumlar. Arabalarınız ne yapamıyordu da bu sensörlerden sonra yapabilmeye başladı? Detaylı tarif edebilir misiniz? Yani sensörlerden sonrasını değil de öncesini soruyorum.

Diğer taraftan benim yazılımım ciddi derecede 98 oktan istiyor gibi duruyor. Zİra pompacının hatası sebebiyle depo 95le doldu, vuruntulardan arabayı kullanamaz oldum, kullanamadığım için de depo bitmek bilmedi.

Her yılın son 45 gününde olduğu gibi abuk bir yoğunluk içerisindeyim kişisel olarak, soğumuş bir sürü konu ve özel mesaj birikmiş yanıtlayamadığım için özür dilerim.

Bu arada egzantrik operasyonu düşünmeye başladım. Maliyetinden ziyade 1,5 ay arabamın yatacak olması beni düşündürüyor. Çünkü mevcut egzantriğe el işi operasyon yapılması söz konusu. Emme egzantriği için konuşuyorum sadece.

Her zaman olduğu gibi aracımdan dynoluk peak performans verisi almak yerine 5500-6000 arası belirginleşen detonasyona engel olmak amacım sadece..

Bu arada buji aldırmıştım halam bavulda getirecekti. İstanbul'da x-rayde gümrüğe takılmış, kaldı. BRISK idi..

Selamlar

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Naman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1922.V6 ve V9'lar anladığım kadarıyla herkeste pozitif etki bırakmış. Anlayamadığım ise bu parçalarden önceki durumlar. Arabalarınız ne yapamıyordu da bu sensörlerden sonra yapabilmeye başladı? Detaylı tarif edebilir misiniz? Yani sensörlerden sonrasını değil de öncesini soruyorum.

Diğer taraftan benim yazılımım ciddi derecede 98 oktan istiyor gibi duruyor. Zİra pompacının hatası sebebiyle depo 95le doldu, vuruntulardan arabayı kullanamaz oldum, kullanamadığım için de depo bitmek bilmedi.

Her yılın son 45 gününde olduğu gibi abuk bir yoğunluk içerisindeyim kişisel olarak, soğumuş bir sürü konu ve özel mesaj birikmiş yanıtlayamadığım için özür dilerim.

Bu arada egzantrik operasyonu düşünmeye başladım. Maliyetinden ziyade 1,5 ay arabamın yatacak olması beni düşündürüyor. Çünkü mevcut egzantriğe el işi operasyon yapılması söz konusu. Emme egzantriği için konuşuyorum sadece.

Her zaman olduğu gibi aracımdan dynoluk peak performans verisi almak yerine 5500-6000 arası belirginleşen detonasyona engel olmak amacım sadece..

Bu arada buji aldırmıştım halam bavulda getirecekti. İstanbul'da x-rayde gümrüğe takılmış, kaldı. BRISK idi..

Selamlar
    Deniz Hocam bendekileri ben sana göndereyim işine yararsa kullan.Takılmış halde 3-4 km kullandım..

Pm den ver adresini yollıyayım. Ücret falan istemiyorum işin görülsün..
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

volkan 207 gt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teşekkür ederim erk ay biraz içim rahatladı bu arada bu aracla ilgili bana tavsiyeleriniz varmı nasıl kullanayım nelere dıkkat edeyım ne gibi uygulamalar yapayım.2-3 sene bınmek ıstıyorum hakkını vermek istiyorum yardımlarınız için tşk ler şimdiden...

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Naman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Selamlar
    deniz dostum 2009 rc den çıkma ekzantrik var. sıfır fiyatını bilmiyorum ama düşündüğün rakam olursa sahibine iletirim (pm)

ayrıca elektro vana değişmeden yazılımı sildirdim zaten. bende herhangibir değişiklik yok. arıza lambası yok. huzur spec
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ErK_aY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırdır alican kasıntınmı var senın ?
    ahuahuah aynen ufuk2 oldum deniycek adam bulamadık bi be
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

leventrc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar sizinde bildiğiniz gibi eski bir 207RC kullanıcısıyım. Aracımı satıp R53 kasa Cooper S aldım. Eski aracımla arasındaki farkı çok merak ediyorum. Acaba müsait olup denemek isteyen stock RC kullanıcısı varmı? Geçmek geçilmek dert değil. Video isteyen ister çeker ister çekmez hiç dert değil ben çekmicem sadece merak ediorum Tabii stock olması şart değil aracınızda birşeyler vardır sorun değil. ''Ben stock RC ile denedim onu bu kadar geçiyorum'' dediğiniz zaman ben zaten yinede anlarım aradaki farkı dert değil benim için geçmek geçilmek Ama yeterki aradaki farkı anlayayım. Yardımcı olursanız sevinirim Hee bu arada benim aracım zır stock otomatik 45.000 de bir araç.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı leventrc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar sizinde bildiğiniz gibi eski bir 207RC kullanıcısıyım. Aracımı satıp R53 kasa Cooper S aldım. Eski aracımla arasındaki farkı çok merak ediyorum. Acaba müsait olup denemek isteyen stock RC kullanıcısı varmı? Geçmek geçilmek dert değil. Video isteyen ister çeker ister çekmez hiç dert değil ben çekmicem sadece merak ediorum Tabii stock olması şart değil aracınızda birşeyler vardır sorun değil. ''Ben stock RC ile denedim onu bu kadar geçiyorum'' dediğiniz zaman ben zaten yinede anlarım aradaki farkı dert değil benim için geçmek geçilmek Ama yeterki aradaki farkı anlayayım. Yardımcı olursanız sevinirim Hee bu arada benim aracım zır stock otomatik 45.000 de bir araç.
    ben denerim avrupa yakasında oturuyorum aracım stock

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tuFAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    https://www.tunap.ca/ProductInfos/133_en.pdf
    Linkteki ürün Peugeot tarafından resmi olarak satılıyor hatta parça numarası mevcut ve de nasıl uygulanacağı Flash info da anlatılıyor

ilk çıkan PSA/BMW makinelerinde kurum sorunu olabilir bu da komple silindir kapağı değişimine kadar gidebilir

Problems:

Loss of power, there is a consequence of timing chain tension, carbon on the valves and a number of floating factors.

Nagar on the valves results in a loss of power and errors by the 20th one thousand paths.

Who thinks about the need for preventive cleansing?

The decision of the French. Which for some reason not particularly zhaluyut in services office. Dealer:

Are welcome bloodless solution to clean the intake tract of the cylinder head engine EP6DT THP

Will need two balloons a special fluid (Order No. PSA - 1606394180)

Warm up the engine to operating temperature.

Partially remove the air inlet (1) ("a").
    Remove the clip and disconnect the inlet pipe to gain access to the introduction of cleaner (in the "a").
    NOTE: The duration of the impact of detergent should not exceed 30 minutes
    First step:

* Enter the spray nozzle into the intake air pipe (1) ("a")
    * To start the engine and to support the regime increased engine speed of approximately 2500 min-1
    * Spray bottle spray the contents into an air inlet pipe (1), maintaining at all times the engine speed on the value of a 2500 rpm
    * Stop the engine and wait 15 minutes (do not exceed 30 minutes)

Second stage:

* Enter the spray nozzle into the intake air pipe (1) ("a")
    * To start the engine and to support the regime increased engine speed of approximately 2500 min-1
    * Spray bottle spray the contents into an air inlet pipe (1), maintaining at all times the engine speed on the value of a 2500 rpm
    * Stop the engine
    * Install the air inlet pipe (1)

Oil change is required after the cleaning procedures cylinder head.

Drain the engine oil with oil filter replacement
    Drain the engine oil in compliance with the manufacturer's recommendations.
    Replace the oil filter.
    Perform a road test vehicle (light tug can be felt in the beginning of the run, this phenomenon is normal and is part of the phase of "cleaning" of the engine associated with the contamination of spark plugs).

RC nin motorunda böyle kurum bağlamış bir foto bulamadım
    fakat parçalar nerdeyse aynı olduğu için Miniden bir foto buldum
    kurumun ne kadar ciddi boyuta ulaşabileceğini gösteren bir foto
    Bu arada bu Tunap 133'ün muadil ürünü Würth de var adı da System Cleaner
    kullanım şekli aynı fiyatı da uygun tüpün tanesi 28 TL

SISTEM TEMIZLEYICI 300 ML
    + hortumu
    HORTUM 893 564 ICIN

bu işlemi bugün uyguladık 2 tüp kullandık şu an da izlenimler olumlu gaz yiyişi gaz pedal tepkisi bariz farketti çok memnun kaldım

hatta dur kalklarda bazen arabayı acemi gibi ilk defa kullanmış gibi oldum
    alışmışım eski gaz tepkimesine arabanın rahatladığı kesin

herkese tavsiye ederim hatta herkesin uygulaması şart sonuçta direk enjeksiyonlu bir motor
    benzin katkısı vs. ile hiç bir sonuç alınamaz çok geç olmadan temizlik şart

daha önce zaten etuners daki krank havalandırma iptal kapaklarını takmıştım kolay kolay kurum yapmaz artık

tigervts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı leventrc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    HAyırlı olsun Levent ben denerim istersen
    BMW 320İ ED 40Th Year Edition - 2016
    Golf 7 TDİ DSG Highline - 2013
    207 RC Le Mans - 2009
    C4 Coupe VTS - 2006
    C3 Sensodrive- 2005

Naman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tunap'ınki bana çok daha yoğun geldi.. Würth ü daha ırıvırı tırıvırı işlerde kullanıyoruz biz.. Bir de ***** 2 tüp emrediyor PSA-tül ayet

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahhhh ahhh bunu servise uygulaması için versem gülerler bana
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

leventrc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tigervts Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    HAyırlı olsun Levent ben denerim istersen
    Teşekkür ederim abi çok sağol Anadolu yakasındaysan deneyelim senin müsait olduğun bir zamanda Ama avrupa yakasındaysan Tufan arkadaşımızda gelir 3 araç çıkarız hem eğlencelide olur hep birlikte müsait bir zamanımızda

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)