User Tag List

Sayfa 402/1195 İlkİlk ... 302352392400401402403404412452502902 ... SonSon
22691 sonuçtan 7.620 ile 7.638 arası

Konu: 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 207rc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    s3 dv var

isteyen olursa bana ulaşsın
    Alıntı yusufaltintepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    S3 dv lazım arkadaşlar birde orjinal dv ile s3 teki malzemeleri aktarmanın resimli anlatımı vardı konuda ama bulamadım elinin altında olan varsa yükleyebilirmi
    Yusuf , Emrah da var..İstersen bir ulaş ona..
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TolgaErtem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar selamlar öncelikle herkeze. Foruma sık giremiyorum, is yogunlugumdan dolayı. Sorryy
    Özgür ve Naman arkadaşlarımla daha önceden paylasmıstım bilgilerimi. Su an 2010 model 25500 km 207RC im var. Spectlerim söyle; Seat Sport Ibiza Cupra FMIC, S3 DumpValve, Supersprint Downpipe+Catback Komple Egzos Kit. Sprintbooster, BMC Carbon Fiber Cold Air Intake System,
    (Özgürün sistemin aynisi sadece komple metal boru döşenerek soğuk havaya ulaşıldı), Cry02 tüplü soğutma sistemi, ECU Remap Stage2 (Agresive olmayan bir yazılım). Özgür Malesef Mehmet Gazihan'la timeinglerimiz uymadı. Maslak Performans tuning te yapıldı tüm sistem ve yazılımlarım. Şu anki değerlerim yaklasık 1.1 bar turbo basncı, 210hp, 330 nm tork...Aracımı sorunsuz kullanıyorum 3 aydır. Stage 3 yazılıma gecmedim. Niyetim Turbo kiti büyütüp Stage 4 agresive yazılım yapmak. Hedef ortalama 300hp ve 410nm tork degerleri. Arastırması olan arkadaslardan ricam, Garret GT28RS (GT2860RS diye de geciyor) kodlu Ball bearing Big Turbo kitle ilgili bilgisi olan var mı? Etuners Big Turbo Kit uygulamaları bu kodlu turbo ile yapılmıs hep. Ayrıca Garret in global sitesinde Mini Cooper S R56 motor icin referans verdigi turbo da bu model ) Acıkcası ben bu turboyu kullanmayı düsünüyorum. + Forget piston ve atesleme sisteminin güçlendirilmesi için neler lazım extra? + Supersprint Down pipe borum sanırm 64'lük, 70 lik cap boru takmam bana +hp avantaj sağlar mı? Bu gücü güvenli kullanmak icin + baska revizyona ihtiyacım olur mu? ilgilenen arkadaslara simdiden tesekkürler
    Tolga Ağabey , tebrik ederim gayet güzel değerler yakalamışsınız.
    Big turbo bütçem müsait olursa ilk yapacağım şey GT28RS kullanabilirsin sadece egzos tarafı için uygun flanş ın yapılması lazım.
    Benim önerim salex@etuners.gr den Stelio ya bir mail at.Kendi yaptıkları Etuners big turbo kit (TD05H-16G-8) den istediğini söyle fiyatta anlaşın kargolasın sana yazılımı da ona yaptırırsın..
    Bu arada 300 HP oktan yüzünden Türkiye için çok zor maalesef ama ben 275-280 civarı alınır düşüncesindeyim..Bu güçlerde
    Stelios ısrarlı bir şekilde motor içinin 350 HP krank değerine kadar dayandığını kol ve pistona gerek olmadığını söylüyor ve yaptıkları 6 adet 207 nin hiçbirinde kullanmadılar..Tabii bu güçlere çıkınca kilitli difransiyeli unutmak olmaz ;
    http://www.quaife.co.uk/shop/products/qdf3h-5
    Ben bu aşamaların hepsini geçtim ancak bütçe ayarlayamadağım için erteledim maalesef..

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quaife kilit diff takmayı düşünün var ise şimdiden söylüyeyim şanzımanın diff kovanı içinde küçük bir yeri çok ufacık olsada traşlamak gerekiyor. Bunu kimse söylememişti ama tatlı bir dokunması var hem şanzıman diff kovanına hemde diff kovanı kapağında. Mühim birşey değil ama uyarayım dedim.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yusufsert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İzmirli arkadaşlar bu araç hakkında bi bilginiz var mı acaba ? Fiyatı uygun geldi...

Peugeot 207 RC Le Mans 2009 Model 31.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 51901688
    bızım mahalenın arabası (ksk) pek ortalıkda gormedım arasıra goruyorum genc bı arkadas kullanıyor naman daha ıyı bılgı verebılır
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

yusufaltintepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yusuf , Emrah da var..İstersen bir ulaş ona..
    teşekkürler arkadaşın ilanı sanırım sahibindende vardı ama şimdi ilanı bulamıyorum... bana birde orjinal dv ile s3 arasındaki değişimin olacağı parçaların resimli anlatımı lazım şuan

TolgaErtem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dostum bu tüplü soğutma sistem inasıl oluyor
    CryO2 Karbondioksit intercooler için extra soğutma sistemi. Tüpü bagaja monte ediyosun. Sistemi arkadan intercooler uzerine uzatıyosun. Kokpite basit bir kontrol ünitesi ekliyosun. İntercooler üzerine zaman ayarlı soğutucu gaz püskürtüyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tolga Ağabey , tebrik ederim gayet güzel değerler yakalamışsınız.
    Big turbo bütçem müsait olursa ilk yapacağım şey GT28RS kullanabilirsin sadece egzos tarafı için uygun flanş ın yapılması lazım.
    Benim önerim salex@etuners.gr den Stelio ya bir mail at.Kendi yaptıkları Etuners big turbo kit (TD05H-16G-8) den istediğini söyle fiyatta anlaşın kargolasın sana yazılımı da ona yaptırırsın..
    Bu arada 300 HP oktan yüzünden Türkiye için çok zor maalesef ama ben 275-280 civarı alınır düşüncesindeyim..Bu güçlerde
    Stelios ısrarlı bir şekilde motor içinin 350 HP krank değerine kadar dayandığını kol ve pistona gerek olmadığını söylüyor ve yaptıkları 6 adet 207 nin hiçbirinde kullanmadılar..Tabii bu güçlere çıkınca kilitli difransiyeli unutmak olmaz ;
    QDF3H - Quaife Engineering
    Ben bu aşamaların hepsini geçtim ancak bütçe ayarlayamadağım için erteledim maalesef..
    Özgür tesekkürler... Benim zaman problemim oldugu için tüm arastırmamı Maslak Performans Tuning Erol Usta yapıo sağolsun. Ecu yazılım konusunda istanbulda ilk lerden. Mekanik bilgisi de cok iyi. Açıkcası ben de fiyat arastırmalarını bi taraftan yaptım.
    Garret uygun geldi. Fakat söyledigin difransiyel konusu önemli fiyat arastırıyorum onun icin de. İnsallah sen de en kısa sürede butce ayarlar gecersin Büyük Turbo ya. Çünkü olayın boyutu degisiyor baya. Bir tek Kafamda fren disk, kaliper vs. gelistirme meselesi var en son. Sanırım onun icinde Brembo ya bakıcaz. Özgür senin Fren Diskler Stock degil galiba. Nedir? Brembo kodu vs ...?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Quaife kilit diff takmayı düşünün var ise şimdiden söylüyeyim şanzımanın diff kovanı içinde küçük bir yeri çok ufacık olsada traşlamak gerekiyor. Bunu kimse söylememişti ama tatlı bir dokunması var hem şanzıman diff kovanına hemde diff kovanı kapağında. Mühim birşey değil ama uyarayım dedim.
    Cok tesekkurler bilgilendirme icin. Ben fazla detaycı biri oldugum icin, söyedigin benim için önemli. Ustamla paylasıcam.

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rcz 200 hp lik olanlarda buyuk dısk var kalıper tek pot olması handıkap tabıykı
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

tigervts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tolga senin yanındayım herzaman, sen big turboya geç senle kalkacam
    BMW 320İ ED 40Th Year Edition - 2016
    Golf 7 TDİ DSG Highline - 2013
    207 RC Le Mans - 2009
    C4 Coupe VTS - 2006
    C3 Sensodrive- 2005

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TolgaErtem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Özgür tesekkürler... Benim zaman problemim oldugu için tüm arastırmamı Maslak Performans Tuning Erol Usta yapıo sağolsun. Ecu yazılım konusunda istanbulda ilk lerden. Mekanik bilgisi de cok iyi. Açıkcası ben de fiyat arastırmalarını bi taraftan yaptım.
    Garret uygun geldi. Fakat söyledigin difransiyel konusu önemli fiyat arastırıyorum onun icin de. İnsallah sen de en kısa sürede butce ayarlar gecersin Büyük Turbo ya. Çünkü olayın boyutu degisiyor baya. Bir tek Kafamda fren disk, kaliper vs. gelistirme meselesi var en son. Sanırım onun icinde Brembo ya bakıcaz. Özgür senin Fren Diskler Stock degil galiba. Nedir? Brembo kodu vs ...?
    Tolga Ağabey ,

Bende fren anlamında bir değişiklik yok. Ama bremboda 207 için kit var.
    Büyük turbo için de iyi dileklerine teşekkür ederim..

volkan 207 gt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaslar ufaktan stock aracıma ürün arastırması yaptım sizce uygunmudur yorumlarınızı bekliyorum coil-ex 3,5 luk yay=montaj dahil 290 tl + otto titaniyum son susturucu =montaj dahil 300 tl + zenon kit = 200 tl son olara lenso jant 4*108 =1300 tl linki aşağıdadır Lenso üretimi 17 inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 1.300 TL Mağazadan satılık sıfır - 44380416
    the fast and the furious

Naman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İzmirli arkadaşlar bu araç hakkında bi bilginiz var mı acaba ? Fiyatı uygun geldi...

Peugeot 207 RC Le Mans 2009 Model 31.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 51901688
    İzmir'de 2. bir tane KV plaka Le Mans yoksa bu araç önden hasarlı.. Yürür vaziyetteydi ama kaput çamurluklar radyatör vb değişmiştir.

Barınak Cafe'nin virajında görmüştüm bi tane doblo muydu neydi virajda understeer e kalıp ona vurmuştu yol kenarında duruyordu sahipsiz.. Yardım için durayım demiştim kimseyi bulamamıştım sonra ters biri geldi aldı arabayı yürüterek götürmüştü.

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ozgür naptın aracı istedigin kıvamdamı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Almas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ozgür naptın aracı istedigin kıvamdamı
    Yok değil maalesef Uğraşıyoruz halledeceğiz İnşAllah..Zaten bu ara hiç halim yok uğraşamıyorum iş güç hastalık vs

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok değil maalesef Uğraşıyoruz halledeceğiz İnşAllah..Zaten bu ara hiç halim yok uğraşamıyorum iş güç hastalık vs
    geçmiş olsun özgür aman grip moda gibi yaygin şu sıralar 500 mg antibiyotikle ayaktayım

semihco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Naman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İzmir'de 2. bir tane KV plaka Le Mans yoksa bu araç önden hasarlı.. Yürür vaziyetteydi ama kaput çamurluklar radyatör vb değişmiştir.

Barınak Cafe'nin virajında görmüştüm bi tane doblo muydu neydi virajda understeer e kalıp ona vurmuştu yol kenarında duruyordu sahipsiz.. Yardım için durayım demiştim kimseyi bulamamıştım sonra ters biri geldi aldı arabayı yürüterek götürmüştü.
    Telefon ile görüşmüştüm bende arkadas sizin anlattığınız olayı anlatmıştı değişen parçaları söylememişti, doğru araçtan bahsediyorsun abi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Naman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Deniz abim teşekkür ederim...Ya temiz rc bulamıyorum temiz olan çok para istiyo hiç pazarlık yapmıyor....

Aklıma takılan diğer bi soru lemans ların kilometreleri daha düşük diğer rc lere göre daha temiz fiyattta daha uygun bunun sebebi nedir acaba?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tigervts Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tolga senin yanındayım herzaman, sen big turboya geç senle kalkacam
    Eyvallah kardes, anca beraber kanca beraber RC kardesligi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)