Tadımlık gelsin bu diğer video yükleniyor.
İlk çektiğim video'da kurcalarken varex yarım açık kalmış o yüzden ses kötü çıkmış, sizler için üşenmedimbirdaha çıktım bu sefer yolda çektim tabi yusuf yusuf kamera tekrar düşebilir diye
Asfalt pattes olmuş 1-2komple esp yakıyor
Bunu Yavuz çekti
http://www.youtube.com/watch?v=r_tye4zLqC8
Rezil çıkmış
Öteki daha iyidir![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Öteki daha iyi evet yükleniyor bekliyorumWhatsapp'tan attığın için boyut düşürüyor o yüzden görüntü bozuluyor
aracınız makyajlı model ve üstünde çok büyük ihtimal yeni tip zincir gergisi vardır ve senteyle ilgili tüm parçalar güncel parçlardır
sente kaçık olsa araç sabahları tekleyerek çalışır ve zincir sesini duyarsınız
CUB nickli arkadaşın 207 GT'si vardı kendisi de ankarada ve senteyle ilgili tüm işlemleri bir yetkili serviste yaptırmıştı istersen kendisiyle bir görüş
Göktandan da video bekliyoruz.Bro egzoz sesini duymak için illa antalyayamı gelelim
Yalın sen ne yaptın turbo işini?
Arabanın koltuğundaki eşekse kaputun altındaki beygirler ne yapsın...
normalde 0.8 Bar basıyor
Overboost ile 1.0 Bar'a çıkıyor ve RC'ye özeldir GT de yok
Overboost;
-Motorun sıcaklığı minimum 90 C ise
-araç 3.4.5. viteslerin birindeyse
-Pedala dibine kadar basıldığında
-Motor Devri 1600dd ile 4500dd aralığındaysa devreye girer
1.dakikaya kadar pek birşey yok kapalı-yarım açık-tam açık modlarını deniyorum ondan sonrası önüm boş olduğu sürece sıktım.
1-2yerde radar olduğu için 70 ile sabit gittim oraları geçin direk2de tünel geçişi var.
Kamera çok kaliteli birşey olmadığı için mikrofonu çok iyi değil o nedenle yinede güzel kaydetmiş sesi.
207 RC Le Mans Exhaust Sound - YouTube
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
valla naaptıysam olmadı telefonu bağlıyorum ( note 2 ) pc görmüyo telefonun içindeki dosyaları,cepten yükliyim diyorum bekletiyo yüklemiyo kafayı yedirdi bana,özgür abi buluşalımda halledelim video işini...bu arada yalın oolum valla merakla bekliyorum olacakları hayırlı uğurlu olsun şimdiden...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)