uTku^gelde bi sapliyim sana ağız tadıyla![]()
![]()
Sana yetişmek için koca fırın ekmek yemem lazım)
308 T9 1.6 e-Hdi Denon+Skypack+Navigasyon+ACC+Etc..
207 GT lerde esp yi tam kapatmanın yazılımdan başka yolu var mı ? yoksa tek seçenek yazılım mı?Arka lastikler öndekilerden eski ufak bi virajda az bişey saldığı gibi çat çat vurmaya başladı artık esp can sıkıcı hal almaya başladı.Varsa yolu mükemmel olur vallahi
1998 106 XR "sold"
2007 207 GT "sold"
2015 F20 LCi 1.20i
kıyaslamak ne kadar doğru olur ama ben kullanıyorum kanki,
çokta memnunum açıkcası, orjinal amortisörlerden bile daha konforlu neredeyse. En azından arka amortisörlerden gelen seslerin tamamı kesildi. Şu anda da dip basık geziyorum, araba esnemiyorda sekmiyorda tek hareket yapıp zınk gibi kalıyorUzun lafın kısası arabama aldığım en iyi parça diyebilirim
![]()
207 coil ds3 olurmu acaba?
308 T9 1.6 e-Hdi Denon+Skypack+Navigasyon+ACC+Etc..
Herkese hayırlı sabahlar hayırlı cumalar.
Ufak birkaç sorum olacak siz üstadlara..
1-Eksoz çapı ideal olarak nedir? 63'lük hayliyle yeterli midir? Eksozum 63'lük warex, downpipe 60-63'lük olması lazım
2-Fren hidroliği olarak Dot5.1 ne önerirsiniz kullanan varsa? 500ml. yeterli oluyormu?
3-Bobin elzem ihtiyaç mıdır?
4- unuttum![]()
4. soru aklıma geldi. Baskı balata ne önerirsiniz?
Sonuçta aynıymışSachs var birtek OEM replacement üreten ve ya bronz çaktırmanın avantajları dezavntajları neler olabilir? Baskı balata değişiminin işçiliği 3 aşağı 5 yukarı nedir? serviste kampanya var. 1000tl'ye herşey dahil değiştiriyorlar bu ay sonuna kadar.
En uzun soru buymuş ondan unutmuşum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)