User Tag List

Sayfa 648/1195 İlkİlk ... 1485485986386466476486496506586987481148 ... SonSon
22691 sonuçtan 12.294 ile 12.312 arası

Konu: 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

EserBodrum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı free13 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim selamlar.Çok klasik olacak ama her şey sağ ayağına bağlı Basmazsan 1.6 benzinli bir araba ne yakarsa Gt de onu yakıyor.Isparta Antalya arası 90-100 sabit hızla 180 km gittim 6.3 Lt gibi bir ortalama ile aynı yolu 11-12 lt ile gittiğimde oldu neredeyse iki katı.Bir şey olmaz ben alırım sağdan yavaş yavaş takılırım diyorsundur o da pek olmuyor.Özellikle yazılım v.s varsa araç seni gaza getiriyor sağdan 90 la gitmek için mi aldım deyip basıyorsun,mutlu oluyorsun ta ki benzin uyarısı yanana kadar Maddi durumunu bilemem ama öğrenciyim diyorsun bence dizel daha mantıklı bir öğrenci için.
    Cevabınız için teşekkür ederim. Açıkcası 90 la tin tin gitmek beni rahatsız etmez ancak başka araçlar gaza getirirse bilemem

Şuan şirketin 1.4 benzinli era yı kullanıyorum ona kıyasla aşırı fark olmazsa iyi diyebilirim

emoro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=emoro;6983501]
    Alıntı emoro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bide bu araç var favorilerimde vardı ama güncellemesi bitmiş bilgileri göremiyorum aracı bilen varmı ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...46/pasif-ilan/

yokmu kimseeeee:/
    R.E.S

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    antalyalı arkadaşların dikkatine.lara da terra city den lauraya gelirken viraja gelmeden önce bizim dükkanın önüne radar kondu bugünden itibaren.hız sınırı 70
    308 T9 1.6 e-Hdi Denon+Skypack+Navigasyon+ACC+Etc..

meSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EserBodrum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cevabınız için teşekkür ederim. Açıkcası 90 la tin tin gitmek beni rahatsız etmez ancak başka araçlar gaza getirirse bilemem

Şuan şirketin 1.4 benzinli era yı kullanıyorum ona kıyasla aşırı fark olmazsa iyi diyebilirim
    walla ara sıra basarak genellikle sakin kullanım stage3 9,0 LT ortalamam var şehir içi. istanbul sartlarında dahada aza indirgenemez heralde diye düşünüyorum. sürekli 97oktan alacaksın bide günlük 20-25tl benzin masrafın olur diye düşünüyorum ortalama 50kmlik bir yolu düşünürsek. ama uzun yolda yada akıcı trafikte 5,5-6,0 LT civarlarında kullanabiliyoruz araçları sürekli öyle olduğunu varsayarsan 15 TL civarlarına gelir diye düşünüyorum.

tabi aracı alıpta yazılımsız kullanmak olmaz kanısındayım, yada stock bir arac alırsan egerki sakın olaki yazılımlı bir araca binme derim, ertesi gün yazılım yaptırmaya gidersin

şekil 1A free13 :P dersem yalan olmaz dimi bro
    Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)

E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı uTku^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    antalyalı arkadaşların dikkatine.lara da terra city den lauraya gelirken viraja gelmeden önce bizim dükkanın önüne radar kondu bugünden itibaren.hız sınırı 70
    ahanda... :S

E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI

EserBodrum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı meSs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    walla ara sıra basarak genellikle sakin kullanım stage3 9,0 LT ortalamam var şehir içi. istanbul sartlarında dahada aza indirgenemez heralde diye düşünüyorum. sürekli 97oktan alacaksın bide günlük 20-25tl benzin masrafın olur diye düşünüyorum ortalama 50kmlik bir yolu düşünürsek. ama uzun yolda yada akıcı trafikte 5,5-6,0 LT civarlarında kullanabiliyoruz araçları sürekli öyle olduğunu varsayarsan 15 TL civarlarına gelir diye düşünüyorum.

tabi aracı alıpta yazılımsız kullanmak olmaz kanısındayım, yada stock bir arac alırsan egerki sakın olaki yazılımlı bir araca binme derim, ertesi gün yazılım yaptırmaya gidersin

Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim

Stage 3 yazılımda şehir içi 9 litre çok iyi bence. Acaba neden 97 oktan? Çünkü sürekli sıkmam ben 95 oktan yakıt tasarrufu açısından daha iyi diye biliyorum gerçi

Arkadaşımın stage 1 yazılımlı dumpvalve dumppipe ve egzozlu aracına binmiştim mest olmuştum o günden sonra hedefim belli

free13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Arabanı kullanmayayım diye o kadar ısrar ettim sana bro olacakları bildiğimden
    Arabanın koltuğundaki eşekse kaputun altındaki beygirler ne yapsın...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sanırım mesajlarım gözükmüyor Allah izin verirse kırmızı yada beyazı alcam sonra diceklerki aaa neden onu aldın araç hasarlıydı diye sonra çok üzülcem bilen abilerim kardeşlerim yazarsa sevinirim
    R.E.S

Diesel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı uTku^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hızlı da geçmedim ki hemen arkamdan radar komuşlar
    FordStore Müşteri Temsilcisi
    FordStore BİLALLER
    ANTALYA
    facebook & instagram

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı EserBodrum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İyi günler abilerim,dostlarım.

Üniversite öğrencisiyim ve araba almayı düşünüyorum. Aklımda 207 GT veya dizel normal bir araç var. Açıkcası 207 GT'yi çok istiyorum hayalim diyebilirim ancak aracın yakıtı beni düşündürüyor... İstanbulda hergün Bağcılar-Beşiktaş arası okuluma gidip gelmeye çok yakarmı acaba? Günlük yaklaşık 50 km yapacağım.

Değerli yorumlarınız için teşekkürler.
    Yoğun trafik olan güzergaha giricek, ort. 40 kuruş yaksan ki aşağısı zor ş.içi 20-25TL arası bir masrafın olur günlük.

Benimde ortalamam genelde trafikli 9litre karışık kullanım, bayram'da istanbul boşken 8litre yaktı 1depo'da karışık kullanım,çokta dikkat etmiyorum açıkcası az yaksın diye

sabit hızla giderken veya uzun yolda baya az yakıyor

kısa yakıtın normal 1.6 arabadan fazla olmaz

free13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    emoro mesajların gözüküyor.Siyah olan araç için arkadaş yazmış iki tarafıda boyalı diye diğerinide kimse bilmediğinden bişey yazmamışlardır.Bilen olsa eminim yardımcı olurlar.Beğenip almaya karar verdiğin araç hangi şehirdeyse bu siteye üye o şehirdeki arkadaşlara p.m atarak yardım iste bence eğer bakmaya gideceksen belki senle gelip yardımcı bile olurlar.Hayırlısı olsun araç almak biraz sancılı bi süreç kolay gelsin.
    Arabanın koltuğundaki eşekse kaputun altındaki beygirler ne yapsın...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Liste güncel, utku ds3 kaç model ?

207 RC Kullanıcıları
    İsimŞehirYaş Araç/RenkNick
    Özgür KahramanAntalya352009 207 RC Alev KırmızıAntalyalogy
    Özgür Çağlarİstanbul282009 207 RC Le MansLow-Rider
    Yalın KILIÇAntalya282008 207 GT Alev KırmızımeSs
    Gökay ÜNANİstanbul192007 207 GT Siyahgokayy
    Göktan GümüşAntalya312007 207 GT Alev Kırmızıgoktan
    Abdullah GüngörenAntalya262008 207 GT Alev Kırmızıagungoren
    Özgür IŞIKAntalya312007 207 GT Blackfree13
    Cemal karakebeliogluİstanbul262007 207 GT BeyazGoFFo
    Selçuk POLATAnkara282010 207 RC Köpekbalığı Gris7158
    Onur Soyumoralıİzmir352009 207 RC Siyahaldatmaca
    Türkay HARMANLITekirdağ272008 207 GT Alev Kırmızıtrky_GT
    Volkan keskinİstanbul302009 207 GT Alev Kırmızıvolkan 207 gt
    Mehmet İstanbulluoğluİstanbul372010 207 RC Alev Kırmızıthreshold
    Erkay keçelioğluİstanbul282008 207 RC BeyazErK_aY

DS3 Kullanıcıları
    İsimŞehirYaş Araç/RenkNick
    Kemal YEREBAKANİstanbul272011 DS3 1.6THP Beyaz-SiyahDiesel
    Utku Ataçİzmir2420xx DS3 1.6THP Beyaz-Maviutku^
    Okhan Gedikİstanbul252011 DS3 1.6THP Kırmızı-SiyahOgedov
    Konu Evrenoz tarafından (08-04-2025 Saat 15:04 ) değiştirilmiştir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    emoro mesajların gözüküyor.Siyah olan araç için arkadaş yazmış iki tarafıda boyalı diye diğerinide kimse bilmediğinden bişey yazmamışlardır.Bilen olsa eminim yardımcı olurlar.Beğenip almaya karar verdiğin araç hangi şehirdeyse bu siteye üye o şehirdeki arkadaşlara p.m atarak yardım iste bence eğer bakmaya gideceksen belki senle gelip yardımcı bile olurlar.Hayırlısı olsun araç almak biraz sancılı bi süreç kolay gelsin.

Teşekkürler yorumun için abicim beyaza gittim baktım benim içime sindi ama ustayada göstericem pazartesi... Dikkat etmem gereken biyer varmı ? araçta lokal boya var değişen yok dedi galerden bu arada İstanbul Ataşehirde....
    R.E.S

aldatmaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı karsiyakaliozi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ONUR SLM
    vizeyı halletınmı
    yanakları 50 yapma
    vizeyi hallettim gittim ksk trafiğe ruhsatta 4 koltuk yazdırdım sonra muayne tekrarı yaptım 2 satte halloldu yalnız muayenedekiler SÜZME SALAK koltukları değiştirmişin diyip vize vermiyolardı egsozu orjınal değil dediler geri zekalılar amirde dahil olmak üzere..... yetkili servise gidip egsoz ve koltuklar ıcın yazı getırecekmısım geri zekalı lar.. bu araba 207 rc sonra gıdıp bilgisayardan bakıp ok dediler bende onlara salak olduklarını tekrar hatırlattım....bu lastıkler ınce yanak bızım ***** ızmır çukurunda cok korkuyorum yarılacak edecek dıye ........

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lastik yanaklarını sakın 50 yanak yapmayın) Davlumbazlara zarar veriyor,tam tur dönünce sürtüyor.Araba jip gibi duruyor)
    TEŞEKKURLER özgür demekki 45 yanak candır......

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vizeden sonra hemen 3,5 mm eibach ve orta susturucu iptal ettirdim ses azda olsa arttı aynı uca sahip spor son susturucu bulur isem değiştirecem kat iptalinide daha sonraya düşünüyorum ........

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aldatmaca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vizeyi hallettim gittim ksk trafiğe ruhsatta 4 koltuk yazdırdım sonra muayne tekrarı yaptım 2 satte halloldu yalnız muayenedekiler SÜZME SALAK koltukları değiştirmişin diyip vize vermiyolardı egsozu orjınal değil dediler geri zekalılar amirde dahil olmak üzere..... yetkili servise gidip egsoz ve koltuklar ıcın yazı getırecekmısım geri zekalı lar.. bu araba 207 rc sonra gıdıp bilgisayardan bakıp ok dediler bende onlara salak olduklarını tekrar hatırlattım....bu lastıkler ınce yanak bızım ***** ızmır çukurunda cok korkuyorum yarılacak edecek dıye ........
    Kazik spec suspansiyonlardan benim jantlar bile yamulmus hatta catlamisti. Tek cozum coilover huzur spec acccaaaaip memnunum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı aldatmaca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vizeden sonra hemen 3,5 mm eibach ve orta susturucu iptal ettirdim ses azda olsa arttı aynı uca sahip spor son susturucu bulur isem değiştirecem kat iptalinide daha sonraya düşünüyorum ........
    Aynı uca sahip bulabilmeniz baya zor, orjinal uçları aldığınız susturucuya taktırabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kazik spec suspansiyonlardan benim jantlar bile yamulmus hatta catlamisti. Tek cozum coilover huzur spec acccaaaaip memnunum
    647 sayfayı komple okudum derslerden bırısıde coilover sart .........

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)