sol direk kaplaması 22 liraymıs delsen ne olur üzüldügüne değer mi![]()
6-10 Ocak arası Antalya Belekteyim, bayi toplantısı için geliyoruz.
Çalışmaktan fırsat olmuyacak muhtemelen ama yakın olanlar varsa görüşürüz
Çok teşekkürler lastik ebatını bilerek büyüttüm zaten aşırı bi fark yok sadece kullandığım lastikten olsa gerek manevralar çok güzel oldu yol tutuşuda çok başarılı.
Aslında forge diverter valve istiyorum detaylı araştırma yapmadım ama performansa katkısı olduğunu duydum turbo içinde ömrünü uzatıyor diye duydum. Bulabilirsem deniyip görücem.
Ozgur abi (antology) yalin abim (mess) bana bi ulasirsaniz cok sevinirim
LiveFastDieYoung ~
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Kardeşim ne sleeper adamsın ya yazmıyosun yazmıyosun sonra şunu da aldım bunu da yaptım diye patlatıyorsun fotoğrafları.
ps: GT yi satarsan söle bana yabancıya gitmesin alıyım kenara koyayım zarar yazmaz.Daha geçen gün Efe senin zamanının meşhur marean dan bahsetti de ağzım açık kaldı araca yaptığın masrafları duyunca.
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)