satmayın ya boşverin binelim![]()
ben sıfır üst sekment bı araba dusunuyodum ılkbaharda , stage 5+ yapıp, lemans a daha da az bınmeyı dusunuyorum şuan
by SARIBEKİROĞLU
FLORYA REDLİNE OTO
LOWRİDER CUSTOMS DESİNG FLORYA
ben çok memnunum,bu fıyatlara model ozellıklık performans olarak rakıbı olmuyan bı araba...
by SARIBEKİROĞLU
FLORYA REDLİNE OTO
Aynen İsmail, katılıyorum bende dediklerine..
bende çok memnunum aracımdan ve dediğin gibi muadili olmayan bir araç bencede fiyat performans oranına bakarsan.
donanım olarak dolunun dolusu bi araç, görüntü desen yeni modeller kadar hatta bazılarından dahada yakışıklı gözümde, motor desen önü oldukça açık ve dayanıklı.. daha ne olsun![]()
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
98 model temız 106 bulmaya kalksan helekı boyasız 30000 ısterlero paraya 207 rc ye biniyosun
![]()
by SARIBEKİROĞLU
FLORYA REDLİNE OTO
Connecting site... 33.000 tl
by SARIBEKİROĞLU
FLORYA REDLİNE OTO
2008 de aldim 106 yi o zamanda vardi bu araba hatta farlar icin konusmustuk cocukla km vs oyle bir dunya yok inanma yani, hikaye
Women are like Buddhist , They're worship ox.
bence GT/RC kısacası 207 en mantıklı araba gözüküyo![]()
by SARIBEKİROĞLU
FLORYA REDLİNE OTO
etuners : Tuning stage 5 zorluyo beni
PPR hakan port polish/ guzel bi debriyaj helekI 6 ileriye cevirirsek nokta olur ki standart sanzumanimiza kilit bile taksak yine yeter
by SARIBEKİROĞLU
FLORYA REDLİNE OTO
ozgur abi yanilmiyosam antalyada bi yere yaptiriyodu ona danisabilirsin gorurse yazAR
by SARIBEKİROĞLU
FLORYA REDLİNE OTO
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)