Bir de bu var 3000 de 120 de oluyor demekki 6500 de 260 civarına geliyor ..
Peugeot 207 RC longer 5th gear - YouTube
Bir de bu var 3000 de 120 de oluyor demekki 6500 de 260 civarına geliyor ..
Peugeot 207 RC longer 5th gear - YouTube
ilk eleman devirden kazanmış bence öyle uzun 5 yok gibi bunda abi baksana tam 6000 lerde 210 da oluyor ki zaten sizin de böyle değil mi
207 alacak olursam 44x35 benim dişlim, fotolu değişim olayı da var etunersin sitesinde biraz kurcalayınca gördüm, gayet basit bi şekilde diy olarak uygulanabilir kişinin eli alet edevat tutabiliyorsa yaniama önce sunroof u olan bi arabaya binerim ben
cam tavan tatmin etmez, tilt up yapmak hayalim
edit:
2. videodakini biliyorum 4age bt li liftback corolla videosu eklemişti, diğerlerine bakarken görmüştüm ben de
edit 2 :
tr dist o işten güzel para kazanıyor belli560 paund qualife sitesindeki fiyatı.. gerçi gümrük + shipping derdi var, almak için oralarda olan veya giden birilerini bulmak gerekir..
thp brolarım nasılsınızarabamdan 1550km uzakta batmanda vatani görevime devam ediyorum.sizi ve arabamı cok özledim.herkesin duruyomu araçlar
thpler güclendimi? lewo sende bu konuyu basmıssın
hosgeldin.thpcimi olcn sende
bu arada kısa dönem yapyrm görevimi.safak 98 dha
![]()
308 T9 1.6 e-Hdi Denon+Skypack+Navigasyon+ACC+Etc..
şanzıman soruyorum şu aralar çıkmacılara haber saldık pert ds3 olursa bakacaklar.Ustam sorunsuz monte ederiz diyor bakalım istediğimiz fiyatlara bulursak alırız.Bu arada Erkay geçen 1000 tl ye çok az demişti ama çok da pahalı değilmiş çıkma şanzımanlar fransızların aklınızda olsun..![]()
Sen gel de kardeşim benim gerisi fasa fisoiki hanelere düşmüşsün olm 98 se bişey kalmadı işte
10 sene mi oldu len tanışalı? öyle bişey işteçıkar bi gazlarız senin THP'n benim, benim D4D senin
senin biraz yükseklikten, biraz da güçsüzlükten kaynaklanıyor başarısızlık bro
td05-16g li halinde tekrar konuşuruz bunları inşallah![]()