ismail bence değiştirmene gerek yok sistemi.
senin nozzle 375cc lik olması lazım AEM'in standarttı sanırım, 55-60cc lik 4 adet nozzle gerekiyor egerki 400-420 hp aralığı planlıyorsan direkt port için. sistemini aynı tutup araya T bağlantı atarak sistemi 2+2 olarak 4e bölüceksin. sadece pompa değişebilirsin ek olarak yeni tip pompalarda kesintisiz püskürtme saglıyo. tıkı tıkı tıkı tıkı milisaniyelik kesikliklerle diilde sürekli fısssssssssssssssss diye

anlatılamıyoki dostum yazarak

aheuahueha
gerisi aynı kalsın bana sorarsan.
snow performance yada devilsown dan 4 adet 55-60cc nozlle bide 2mt methanol hattı hortum ( kemallerdende temin edebilirsin hortumu ugrasmamak adına) getirttinmi işin bitmiştir. bana sorarsan pompayı bile degismene gerek yok ama illada degisicem dersen olabilir.
Not:
Nozzle olarak snow yada devilsown öneriyorum, çünki;
bosphorus nozzle asagıda gördüğünüz gibi, ucun motor içine kaçma sansı büyük nozzle i port actırıp vidasına oturtunca. yada vidanın altına bi platform yapılıp sadece konik ucun port içine girmsini saglamanız lazım benim yaptıgım gibi.
diğer türlü snow yada dewilsown un nozzle larında bu uç problemi yok. somun yolu uç üzerinde oldugundan dolayı.