User Tag List

Sayfa 819/1195 İlkİlk ... 319719769809817818819820821829869919 ... SonSon
22691 sonuçtan 15.543 ile 15.561 arası

Konu: 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yn_lemans Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynı gec güç gelmesi bendede var;arabayi almadım sanayide park halinde koltuk carbon montaji yapilcak;gecen hafta kuzenim vefat etti trafik kazasinda yazılım guncelleme yapıcam abi burda kafamı dagatıyorum yorgoyla yine akraba olucaz gibi gözüküyo; 5 uzun takinca adaptasyon yapmadim 5 dede belli bi devirde komple gidiyo takribi 160km sonrasi yok onu halledeyim yorgoyla güncellyip basıncı 1.45 yapicam
    Başınız sağolsun MEkanı cennet olsun İnşAllah..

Sen bayağı uzak kalmışsın ozaman dediğim gibi senin basınç 1.3 şuan daha 1.45 e gideri var 95 ron yazılm var o daha 98 olacak aradaki farka sen de inanmazsın

bu arada yalın üzerinden ilerlersen işlerin hızlı çözülür.. cebini whatsuptdan gönderiyim yoksa sende..
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    ceketimin kolu yok bu işlerin sonu yok

İsmail başın sağolsun kardeşim

meSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı gec güç gelmesi bendede var;arabayi almadım sanayide park halinde koltuk carbon montaji yapilcak;gecen hafta kuzenim vefat etti trafik kazasinda yazılım guncelleme yapıcam abi burda kafamı dagatıyorum yorgoyla yine akraba olucaz gibi gözüküyo; 5 uzun takinca adaptasyon yapmadim 5 dede belli bi devirde komple gidiyo takribi 160km sonrasi yok onu halledeyim yorgoyla güncellyip basıncı 1.45 yapicam

allah rahmet eylesin kardesim, başın sağolsun toprağı bol olsun..

kesme işini bi cozemedi gitti.. bakalım o kesme işini soyleyince ilk mapte, çözüm kolay dedi ama yine aynı ahahha... sen vites geçiyosun ama sanki debriyaj sen ayagını çektikten 1sn fln sonra kavrıyo gibi cok degisik bi durum tamamen mekanik olan bir parçaya sanki yazılım müdahale ediyo gibi atıyorum vites geçtikten sonra 4500rpms den devam ederken bunda 3000e kadar düşüp tekrar geliyo gibi sapitik bisey oldu

adaptasyon nasıl yapıyosun uzun 5 takınca? yazılım güncellemesi yani?

basıncı açmadığın hata yaw simdiye kadar kaça ayarlıyodunki sen? özgür 1,50 peak yapıp öööööyle yürüyo maşşallah sonuna kadar
    Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)

E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI

Pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 port menthanol yapmak icin aem yeni versiyon mu almak lazım yada eski aemlede çözebiliyomuyuz ?
    Aem eski tip e bakma derim , bi ara forumda yaklasik 20 farkli 2. El ilani vardi.
    Nozzle ve baska bi konu ile ilgili kronik bi sorunu var diye okumustum biryerde
    Zaten sonrasinda kumanda paneli gibi maf vs ayarlanabilir sekilde v2 cikti bildiginiz uzere.
    Ki snow da bu zaten vardi. Yakin bi arkadasimda 1 senedir audi 1.8T sinde snow kullaniyor ve hic sorun yasamamis. Hatta montajinida kendi yapmisti

Kemal'in Borphorus nasildir nedir ne degildir bilemem
    Women are like Buddhist , They're worship ox.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    400+ olanda snow stage 2 kullanmışlar

Snow Performance : Stage 2 Boost Cooler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Pug Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aem eski tip e bakma derim , bi ara forumda yaklasik 20 farkli 2. El ilani vardi.
    Zaten sonrasinda kumanda paneli gibi maf vs ayarlanabilir sekilde v2 cikti bildiginiz uzere.
    Ki snow da bu zaten vardi. Yakin bi arkadasimda 1 senedir audi 1.8T sinde snow kullaniyor ve hic sorun yasamamis. Hatta montajinida kendi yapmisti

bro, aem'in eski tipte pompa kesik kesik püskürtüyodu, çim sulama makinelerinde olanlar gibi. ilerleyen zamanlarda checkvalve kaçırıyor, nozzle damlama yapıyordu benim bildiğim.

ben bosphorus kullanıyorum, walla baglatana kadar canım cıktı , 1 ay git gel git gel telefon mail resim gönder tarif al olmadı silbastan canım cıktı resmen sagolsun yavuz cok ilgilendi ama.. sarjı bitene kadar desteklerini esirgemedi neyse sonunda taktık. nozzle kısmında nasıldir boost borusu içerisinden test edemedim ama performansı güzel.

tek sorunu nozzlelarda baslık var. yani 30-60-120-160-180 ml gibi degerlerinizi nozzle degismek yerine baslıgı degişip yapabiliyorsunuz. o başlıkta bi rezonanstan dolayı salma yapıpta borunun icine düşerde ne piston kol kalır ne gömlek valla, o konuda teklikeli biraz. bide alırsanız stage 2 alın kemaldende, nozzle 180-200 lük olsun, sonuçta full debisinden tutun ne zaman nasıl püskürtecegini ayarlayabiliyorsunuz. diğer türlü basınc geldimi full debi basliyo püskürtmeye, ayagı gazdan cekince full kesiyor bi anda.

E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI

yn_lemans - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hepinizden ALLAH RAZI OLSUN DOSTLAR SAĞOLSUN....
    by SARIBEKİROĞLU

FLORYA REDLİNE OTO
    LOWRİDER CUSTOMS DESİNG FLORYA

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Pug Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bende şuan aem var zaten , ya yeni versiyonu alıcaz ya snow bıraz daha butce ayırırsak aquamist
    by SARIBEKİROĞLU

FLORYA REDLİNE OTO

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende şuan aem var zaten , ya yeni versiyonu alıcaz ya snow bıraz daha butce ayırırsak aquamist
    ismail bence değiştirmene gerek yok sistemi.

senin nozzle 375cc lik olması lazım AEM'in standarttı sanırım, 55-60cc lik 4 adet nozzle gerekiyor egerki 400-420 hp aralığı planlıyorsan direkt port için. sistemini aynı tutup araya T bağlantı atarak sistemi 2+2 olarak 4e bölüceksin. sadece pompa değişebilirsin ek olarak yeni tip pompalarda kesintisiz püskürtme saglıyo. tıkı tıkı tıkı tıkı milisaniyelik kesikliklerle diilde sürekli fısssssssssssssssss diye anlatılamıyoki dostum yazarak aheuahueha

gerisi aynı kalsın bana sorarsan.

snow performance yada devilsown dan 4 adet 55-60cc nozlle bide 2mt methanol hattı hortum ( kemallerdende temin edebilirsin hortumu ugrasmamak adına) getirttinmi işin bitmiştir. bana sorarsan pompayı bile degismene gerek yok ama illada degisicem dersen olabilir.

Not:

Nozzle olarak snow yada devilsown öneriyorum, çünki;

bosphorus nozzle asagıda gördüğünüz gibi, ucun motor içine kaçma sansı büyük nozzle i port actırıp vidasına oturtunca. yada vidanın altına bi platform yapılıp sadece konik ucun port içine girmsini saglamanız lazım benim yaptıgım gibi.

diğer türlü snow yada dewilsown un nozzle larında bu uç problemi yok. somun yolu uç üzerinde oldugundan dolayı.

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    süreyya ustada takılma varex göstericem sana sesini begenceksin özelikle devir dönerken kornaya hiç gerek kalmıyor kumanda aç kapa şekli on numara ama, şunu söylıyım yazılımdanmı varexdenmi bilmiyorum bu hafta bakıcam, aracımın meşhur 5 vitesi kayboldu aksine 2-3 vitesler harika oldu, ama 5 vitesde beni 2 boy gecen arabayı yakalar rahat rahat ben 2 boy geçerdim, şimdi ise anca yetişiyorum gecemıyorum.
    Alıntı Merthan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi peki cut out da cikan sesten nefret ediyorum,varex ile nasi ses cikiyor?
    DRİLL
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı meSs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ismail bence değiştirmene gerek yok sistemi.

senin nozzle 375cc lik olması lazım AEM'in standarttı sanırım, 55-60cc lik 4 adet nozzle gerekiyor egerki 400-420 hp aralığı planlıyorsan direkt port için. sistemini aynı tutup araya T bağlantı atarak sistemi 2+2 olarak 4e bölüceksin. sadece pompa değişebilirsin ek olarak yeni tip pompalarda kesintisiz püskürtme saglıyo. tıkı tıkı tıkı tıkı milisaniyelik kesikliklerle diilde sürekli fısssssssssssssssss diye anlatılamıyoki dostum yazarak aheuahueha

gerisi aynı kalsın bana sorarsan.

snow performance yada devilsown dan 4 adet 55-60cc nozlle bide 2mt methanol hattı hortum ( kemallerdende temin edebilirsin hortumu ugrasmamak adına) getirttinmi işin bitmiştir. bana sorarsan pompayı bile degismene gerek yok ama illada degisicem dersen olabilir.

Not:

Nozzle olarak snow yada devilsown öneriyorum, çünki;

bosphorus nozzle asagıda gördüğünüz gibi, ucun motor içine kaçma sansı büyük nozzle i port actırıp vidasına oturtunca. yada vidanın altına bi platform yapılıp sadece konik ucun port içine girmsini saglamanız lazım benim yaptıgım gibi.

diğer türlü snow yada dewilsown un nozzle larında bu uç problemi yok. somun yolu uç üzerinde oldugundan dolayı.

yada satıp yeni tipini alıcaz dedıgınde cok mantıklı ama devamlı puskurtmesı ıcın pompa degıstır nozzle al pek bısey kalmıyo aslında satıp yenısı almak daha mantıklı gıbı
    by SARIBEKİROĞLU

FLORYA REDLİNE OTO

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yada satıp yeni tipini alıcaz dedıgınde cok mantıklı ama devamlı puskurtmesı ıcın pompa degıstır nozzle al pek bısey kalmıyo aslında satıp yenısı almak daha mantıklı gıbı
    ya yenisinide alsan nozzle illali alicaksin 4 tane hepsi pre-intake olarak tasarlanmış tek nozzle sistemler

oyüzden pompaya dediğim gibi gerek yok aslında, ama içim rahat olsun dersen degismen gerekebilir

komple sistem sök bidaha tak ayarla bilmemne girmektese ben olsam tek pompa degisir, cıkan pompayı satardım set satmak yerine, yada yedekte durabilir ileriki olası sorunlara karşı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    DIY olarak forumumuzda direkt port çalışması yapan bir arkadasımızın konusunu paylaşmak istedim sizlerle, bir çok montaj resmi ve eglenceli bir dille detaylı anlatımı mevcut

http://www.techturkey.com/forum/do-i...az-farkli.html

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben hala methanol bağlatamadım güvenemıyorum baglantısına anadolu yakasında tavsiye edebilceğiniz bir yer varmı bağlantı için ?
    DRİLL
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben hala methanol bağlatamadım güvenemıyorum baglantısına anadolu yakasında tavsiye edebilceğiniz bir yer varmı bağlantı için ?
    Başgan bence biran önce bağlat emniyet için.Ayrıca egzos un 5.vitese olumsuz etki yapması da ilginç bir kaç yerde varex in açıkken bile sıktıgını okumustum acaba bir de cut out takıp denesen imkanın varsa çok iyi olur..

Masterpiece - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    An itibari ile aracımızı sattık cash elimizde le mans alacağız 30-40 bin km arası kazasız boyasız orjinal varsa hemen alalım ayrıca tavsiye araç da bekliyorum araç bulundumu alacağız aracı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yağ eksiltme durumu nedir ? egzostun ıc capı kac mm ?
    by SARIBEKİROĞLU

FLORYA REDLİNE OTO

Merthan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Başgan bence biran önce bağlat emniyet için.Ayrıca egzos un 5.vitese olumsuz etki yapması da ilginç bir kaç yerde varex in açıkken bile sıktıgını okumustum acaba bir de cut out takıp denesen imkanın varsa çok iyi olur..
    Özgür abi anladığım kadarıyla methanol mutlaka öneriyorsun. Takmasıyla birlikte ne kadara mal oluyor? Ayrıca istediğimiz zaman sökebiliyormuyuz? Methanollü araba sağlık aćısından hep methanollu olmalı gibi söylemler duymuştum ondan sordum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende yorum yapıyım menthanol kesınlıkle kullanılmalı aem yenısı us fıyatı 450 dolar cıvarı ıstedıgın zaman sokersın ama neden sokuceksın ki okadar güzel bişeyi egt düşmesi yanmanın kaliteleşmesini sağlar...sökmekten ziyade doğru takmak çok önemlı maf a belli uzaklıkta olmalı istanbulda avrupa yakasında doğru montaj yapıcak sağlam bi arkadaşım var önerebileceğim istiyen olursa
    by SARIBEKİROĞLU

FLORYA REDLİNE OTO

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)