Evet yazılım yapılıyo.Bende 250+ düşünüyorum ama dedigin gibi önce ufaktan bi oynicaz bakalım tepkileri ne olucak![]()
Abi Orhan başkan her zaman yanımda zaten saolsunMehmet Gazihan ile görüştüm direk 250 260 yerine kısık bi ayar yapıcak.Yazılım yapmamızın sebebide araç suan dp egzoz oldugu icin fakir yürüyo yoksa birazdaha beklicektik mecbur kaldık.Daha önce dizel focusu 110 dan 170 yaptırdım turbo kırdım birazda korkum o yüzdendi ama mehmet abi saolsun içimi rahatlattı yavaş yavaş yapıcak herşeyi.Cumartesi sonucu yazarım teşekkürler özgür abi
![]()
Abicim cumartesi mehmet abinin ordayım müsaitsen sende gel.He bugun uygunsan alıyım seni viski dedigin nedir oturur muhabbetimizi yaparız![]()
207gt ile rc arasinda yakit farki var mi? Megane dizel coupe alacagim okula gitmek icin ama eskiden 207gt sahibiydim. Bu seferde rc alayim diye dusundum. Yakit durumlari cok mu farkli ? Ne kadar sorunu olsa bile 207gt mi seviyordum guzel yol tutuyordu.
Cumartesi sabah ordayım bende methanol ayar yapıcagız baglattım. bol bol konuşuruz orda cnm ama şunu dıyım Mehmet secmen en mantıklısı şu an için çünkü mehmet arabayı yavaş yavaş acıyor bir anda yuklemıyor,benım tahmınım 240 filan olacak ilk seferde sonrasında birde guncelleme yapıcak sende o esnada ıntercooler ,methanol ,diğer incik boncuk işlerini tamamlarsın daha güzel sonuc alırsın.ozamanda tahmınım 250-265 civarı cıkar dıye düşünüyorum.
Abi Orhan başkan her zaman yanımda zaten saolsunMehmet Gazihan ile görüştüm direk 250 260 yerine kısık bi ayar yapıcak.Yazılım yapmamızın sebebide araç suan dp egzoz oldugu icin fakir yürüyo yoksa birazdaha beklicektik mecbur kaldık.Daha önce dizel focusu 110 dan 170 yaptırdım turbo kırdım birazda korkum o yüzdendi ama mehmet abi saolsun içimi rahatlattı yavaş yavaş yapıcak herşeyi.Cumartesi sonucu yazarım teşekkürler özgür abi
![]()
Abicim cumartesi mehmet abinin ordayım müsaitsen sende gel.He bugun uygunsan alıyım seni viski dedigin nedir oturur muhabbetimizi yaparız[/QUOTE]
DRİLL
Dr.Ecu
[QUOTE=orhan_guney;7289075]Cumartesi sabah ordayım bende methanol ayar yapıcagız baglattım. bol bol konuşuruz orda cnm ama şunu dıyım Mehmet secmen en mantıklısı şu an için çünkü mehmet arabayı yavaş yavaş acıyor bir anda yuklemıyor,benım tahmınım 240 filan olacak ilk seferde sonrasında birde guncelleme yapıcak sende o esnada ıntercooler ,methanol ,diğer incik boncuk işlerini tamamlarsın daha güzel sonuc alırsın.ozamanda tahmınım 250-265 civarı cıkar dıye düşünüyorum.
Tamamdır ben 1 gibi orda olucam isten anca cıkarım.Mehmet abiyi seçmemde büyük payın var abi yoksa napıcagımı biliyodun.Bide bu arabanın yürüründe sanzıman çok önemli biliyorum arabada hafif zaten.Dicegim 100 200 şuan 16 16.5 civarında normal bi yazılımla kacları görürüz tahmin var mı![]()
yav hacım bende daha önce 2 tane 207 urban move vardı 2012 keske daha önce tanısaydım sizleri aracın ustundeki stopları verirdim ihtiyacı olana yeni tip senın ıstedigindendi. hacım ben o ledleri kafaya koydum ya araç rengine uyumlu oldugu için cok şeker durucak diye düşünüyorum![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)