haddinden fazla takıntılıyım abicim. bu işlemı naskar motor ustasının tavsiyesi üzerine yapıyorum , + rodaj içinde aracı rolantide 2 saat boyunca calıstırdıktan sonra hareket edilmesı gerektigini önemle söylüyordu..
2 litre yag ile calısmasının sebebi yagın daha cabuk ısınması 10 dk da daha cabuk ısınması.
2 litre yag ile gazlanırsa o zaman sorun işte yag haddnden fazla ısınır ve özellligini kaybeder. motorun içinde 500 ml bile yag olsa rolantide sorunsuz yaglama saglar.
1 senedir yagları arasırmaktan gözlerımın altı torba oldu
Abi çıkışın kısa olması yüksek ısıda alev attımı tehlike yaratmasın?
vana vardeğilmi orda? izole güzel olmuş baya değişim olur tecrübelerini bizede yazarmısın
emeğine sağlık gerçekten.
powered by MRÇ garage ekotech
mapped Stage 5 Big turbo E-tuners by Stelios ALEXANDRAKIS
+ yaglarınızın bakımını 10 bin km lere bırakmayın , gazlıyorsanız devamlı 4 binden 4 bine degiştirin devamlı yüksek ısılarda yag özelligini kaybeder. arada sırada gazlamalı gdiyorsanız en fazla 6 bin.
@antalyalogy
brom maşallah
abi bu güncellenmış parcalar 2 , 3 kere güncellenmıs en son güncellenen parçaları almak için dikkat edın.
Emir yanlış anlama ama bu şekilde temizlik yapayım derken motora zarar verebilirsin.Çünkü THP motorlarda bir çok parça yağ basıncı ile çalışır, 2LT yağ ile çalıştırman riskli.
Ben sana bunun yerine kendimin de kullandığı ve faydasını gördüğüm Wurth motor içi temizleme sıvısını tavsiye ederim.400 ml si sizin araçlara yeterlidir.
Yağ değişiminden önce eski yağın üzerine 400ml sıvıyı ilave edip, motoru 20 dk çalıştırıyorsunuz.Sonra sıcakken yağı salıp, normal şekilde yeni yağı koyabilirsiniz.
Bu temizlik sıvısı yağ kanallarını çok güzel temizliyor..
Parça kodu 0893558
Etham sana da hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin..
Göktan hiç bize teşekkür etme, zaten kendi kendine değişti turbon![]()
07YAĞMUROTO - 0 533 396 15 67
işlemi henüz gercekleştirmedim motor yagı yenı degişmiş zaten. degişecegim zaman senın dedigin gibi yaparım. ama hiç bir şekilde katkı maddesi kullanılmasını önermıyorlar. ?
sen daha iyi bilirsin abi THP motor uzmanısın o zaman böyle yapalım , ama würth ü döktükten sonra pis yagı boşaltıcaz peki içinde kalan würth maddesi yeni yagı bozmıcakmı yagı boşalttıktan sonra illaki katlı kalacak içinde. ? tekrardan motoru durulamak gerekmezmı ?
bro bekliyorum güzel haberlerini
biliyorum aga problem başkalarında herkes farkındabiz birbirimizi biliyoruz sıkıntı yok.fark 2 katı diyorum,ben şu an anlıyorum aracın gerçek gücünü.
sağol brom aynen bulaştırdınız benide ahahahahahaha![]()
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
daha önce OZ ları tartmıstım ama RC lerı tartmak bugun nasıp oldu 2 hassas tartı ile tarttım.
207 RC JANT 205 45 17 FABRİKA CIKISLI POTENZA LASTİKLER... VS 17 oz ultraleggera 205 40 17.
bu nedir ya bu jant lastikle araba yürürmü arkadas. OZ larla tek jant lastikte 4.100 kg var aralarında 4 jant lastikte 16.400 kg yapar. bu nedir yavv..
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)