User Tag List

Sayfa 863/1195 İlkİlk ... 363763813853861862863864865873913963 ... SonSon
22691 sonuçtan 16.379 ile 16.397 arası

Konu: 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GOKTAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    veee artık bende etuners ekibine katıldım.dün itibariyle rc turbomuz takıldı yazılımımız etuners yüklendi ve gazlandı ilk değişimler;

-alt devirlerdeki titreme kayboldu
    -üst devirlerde araç artık soluksuz,1 direk kesici 2 dede kesiciye düşüp sarıp yürüyor
    -araç artık sarsıntısız ve sakin çalışıyor ancak bir okadarda agresif gidiyor.

özgür abime ve yalın broma çook teşekkürler,şimdi sıra intercol ve methanolde...methanolü bulduk almak üzereyiz ancak intercol bulamıyoruz.ibiza cooler arıyoruz herkesin haberi olsun biri bulupta bana haber veririse çok sevinirim.
    bro tekrar hayırlı olsun.

meth. ve coolerdan sonra daha iyi olacak inşallah

emirarslan34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    emir senin uyguladığın sistem motoru yeni yapılmış araçlara yapılır,normelde sorunsuz motora bunu yapmak boş yere 2 litre yağ ve filtre,ziyan etmiş olursun,ayrıca 4 litrelik bir araca 2 litre koyup motor çalıştırmanızı önermem.yanlış anlama sakın bildiğimi söyledim.
    haddinden fazla takıntılıyım abicim. bu işlemı naskar motor ustasının tavsiyesi üzerine yapıyorum , + rodaj içinde aracı rolantide 2 saat boyunca calıstırdıktan sonra hareket edilmesı gerektigini önemle söylüyordu..

2 litre yag ile calısmasının sebebi yagın daha cabuk ısınması 10 dk da daha cabuk ısınması.

2 litre yag ile gazlanırsa o zaman sorun işte yag haddnden fazla ısınır ve özellligini kaybeder. motorun içinde 500 ml bile yag olsa rolantide sorunsuz yaglama saglar.

1 senedir yagları arasırmaktan gözlerımın altı torba oldu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi çıkışın kısa olması yüksek ısıda alev attımı tehlike yaratmasın?
    vana vardeğilmi orda? izole güzel olmuş baya değişim olur tecrübelerini bizede yazarmısın
    emeğine sağlık gerçekten.
    powered by MRÇ garage ekotech
    mapped Stage 5 Big turbo E-tuners by Stelios ALEXANDRAKIS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    + yaglarınızın bakımını 10 bin km lere bırakmayın , gazlıyorsanız devamlı 4 binden 4 bine degiştirin devamlı yüksek ısılarda yag özelligini kaybeder. arada sırada gazlamalı gdiyorsanız en fazla 6 bin.

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ethm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar artık bende rc ler arasına katılmış bulunuyorum.en kısa zamanda adanaya döndugum zaman resım ekleyecegim..
    Hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin İnşAllah..
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

gokayy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    siz beni anlamadınız ben sadece kontrol edicem eger zaten bozukluk var ise kapatıcam servise bırakıcam veya tavsıye edılcek bır yere.
    Alıntı ErK_aY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orhancım boşuna acma anlayamazsın. Bızım araclarda 2 turlu sente ayarı ona dıkkat et volant tamamen kıtlı olacak. Sonra aparatlarla ayar yapılıyor. Cumartsi gel cevızlibag yaptıralım atarını servıse gerek yok. Hem aracıda kontrol eder. Yuvasını özlemiştir :Pp
    Abi aynı şeyden bende kıllanıyorum bende kontrol ettirip sente ayarı kaçmışsa yaptırmak istiyorum.İstersen birlikte gidebiliriz ?
    1998 106 XR "sold"

2007 207 GT "sold"

2015 F20 LCi 1.20i

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam kardeşim daha iyi olur ikimizin gitmsi ama baksan özgür baskan acmışken bu parcaları değişin dıyor hazırlıksız gıtmemek lazım.
    Alıntı gokayy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi aynı şeyden bende kıllanıyorum bende kontrol ettirip sente ayarı kaçmışsa yaptırmak istiyorum.İstersen birlikte gidebiliriz ?
    DRİLL
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @antalyalogy

brom maşallah

gokayy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam kardeşim daha iyi olur ikimizin gitmsi ama baksan özgür baskan acmışken bu parcaları değişin dıyor hazırlıksız gıtmemek lazım.
    Ümraniye sanayide çok yakınım peugeot parçaçım var istersen önce oraya uğrayalım
    1998 106 XR "sold"

2007 207 GT "sold"

2015 F20 LCi 1.20i

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi bu güncellenmış parcalar 2 , 3 kere güncellenmıs en son güncellenen parçaları almak için dikkat edın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bunlar da güncel bitmiş durum ;

Turbo ceketimizin siparişini verdik, gelince çeker paylaşırım..

brom bişi soracağım,

boruyu qtp den ayıracağınıza qtp'yi borudan ayısanız daha iyi olmazmıydı acaba

mturhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    emir senin uyguladığın sistem motoru yeni yapılmış araçlara yapılır,normelde sorunsuz motora bunu yapmak boş yere 2 litre yağ ve filtre,ziyan etmiş olursun,ayrıca 4 litrelik bir araca 2 litre koyup motor çalıştırmanızı önermem.yanlış anlama sakın bildiğimi söyledim.
    Alıntı emirarslan34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eski yag filtresini söküyoruz , pis yagıda boşaltıp yeni filtre ve 2 litre yag ile calıstırma işlemını yapıptan sonra o filtreyi ve 2 litre yagıda soküp , boşaltıp yeni 4.250 gr yagı ve yeni filtreyi takıp işlemı gerceklestırıyoruz kardeşim bu şekilde.
    kardeşim her aracımda şu şekilde yag degiştiririm.

kirli yagı boşaltırım , filtreyi degiştirim , 2 litre yeni yag koyarım , yeni fitre takarım , 10 dk ka rolantide , 20 saniye 3,500 devirde tutarım , tekrar 1 dk rolantite tuttuktan sonra stop ederım o yagı da iyice boşaltır filtreyi degiştirim tekrardan sonra 4000 bin km kullanmak üzere yenı yagını koyarım.

yagıda kışın 0w30 mobil 1 , yazın 5w30 mobil 1 kullanırım devamlı her arcımda. bu işlemlerın hepsını kendım yaparım

degişmişken fitreleride degiştirim , benzin alırken pompayı 3 kademede degil 1 kademede bastır. ve istasyonun ne zaman yıkandıgını sor. pompaların içine su kaçıyor cunku. genellikle pazar aksamları yıkanır.

yapabilirsen bu şekilde yap derım.
    Emir yanlış anlama ama bu şekilde temizlik yapayım derken motora zarar verebilirsin.Çünkü THP motorlarda bir çok parça yağ basıncı ile çalışır, 2LT yağ ile çalıştırman riskli.

Ben sana bunun yerine kendimin de kullandığı ve faydasını gördüğüm Wurth motor içi temizleme sıvısını tavsiye ederim.400 ml si sizin araçlara yeterlidir.
    Yağ değişiminden önce eski yağın üzerine 400ml sıvıyı ilave edip, motoru 20 dk çalıştırıyorsunuz.Sonra sıcakken yağı salıp, normal şekilde yeni yağı koyabilirsiniz.
    Bu temizlik sıvısı yağ kanallarını çok güzel temizliyor..
    Parça kodu 0893558

Etham sana da hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin..

Göktan hiç bize teşekkür etme, zaten kendi kendine değişti turbon
    07YAĞMUROTO - 0 533 396 15 67

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mturhat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emir yanlış anlama ama bu şekilde temizlik yapayım derken motora zarar verebilirsin.Çünkü THP motorlarda bir çok parça yağ basıncı ile çalışır, 2LT yağ ile çalıştırman riskli.

Ben sana bunun yerine kendimin de kullandığı ve faydasını gördüğüm Wurth motor içi temizleme sıvısını tavsiye ederim.400 ml si sizin araçlara yeterlidir.
    Yağ değişiminden önce eski yağın üzerine 400ml sıvıyı ilave edip, motoru 20 dk çalıştırıyorsunuz.Sonra sıcakken yağı salıp, normal şekilde yeni yağı koyabilirsiniz.
    Parça kodu 0893558

işlemi henüz gercekleştirmedim motor yagı yenı degişmiş zaten. degişecegim zaman senın dedigin gibi yaparım. ama hiç bir şekilde katkı maddesi kullanılmasını önermıyorlar. ?

sen daha iyi bilirsin abi THP motor uzmanısın o zaman böyle yapalım , ama würth ü döktükten sonra pis yagı boşaltıcaz peki içinde kalan würth maddesi yeni yagı bozmıcakmı yagı boşalttıktan sonra illaki katlı kalacak içinde. ? tekrardan motoru durulamak gerekmezmı ?

GOKTAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı byspeedman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    az bekle aga cooler işini manyak çözüyorum son civata yeri v.s de tmm benimki gelsin beğenirseniz herkese alırız
    bro bekliyorum güzel haberlerini

hadi hayırlı olsun gözün aydın çok sevindim intercooler yardımcı olamadım kusura bakma,özgür başkan biliyor muhabbeti. tahminince ne kadar fark etti ?
    biliyorum aga problem başkalarında herkes farkında biz birbirimizi biliyoruz sıkıntı yok.fark 2 katı diyorum,ben şu an anlıyorum aracın gerçek gücünü.

Alıntı meSs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tekrardan hayırlı ugurlu olsun brom, agız tadıyla binersin insallah.. az daha kurcalatırız güzel bi log patlatalımda
    sağol brom aynen bulaştırdınız benide ahahahahahaha

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı öncel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bro tekrar hayırlı olsun.

meth. ve coolerdan sonra daha iyi olacak inşallah
    kesinlikle abi...yaz gelsin her gece geçicem evinin önünden

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mturhat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Parça kodu 0893558

senin yerin hep ayrı....adamın dibisin senin gibi esnaf,dost zor bulunur...ellerine sağlıkkkkk

meSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı öncel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    brom bişi soracağım,

boruyu qtp den ayıracağınıza qtp'yi borudan ayısanız daha iyi olmazmıydı acaba
    Bro gaz basincla dumduz egsoz kanalinda ilerlesin diye oyle yaptik, diger turlu son susturucuya dogru daha cok gaz yollariz gibi dusunuyorum tahliye bu sekilde sanki daha saglikli olur?
    Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)

E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha önce OZ ları tartmıstım ama RC lerı tartmak bugun nasıp oldu 2 hassas tartı ile tarttım.

207 RC JANT 205 45 17 FABRİKA CIKISLI POTENZA LASTİKLER... VS 17 oz ultraleggera 205 40 17.

bu nedir ya bu jant lastikle araba yürürmü arkadas. OZ larla tek jant lastikte 4.100 kg var aralarında 4 jant lastikte 16.400 kg yapar. bu nedir yavv..

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işlemi henüz gercekleştirmedim motor yagı yenı degişmiş zaten. degişecegim zaman senın dedigin gibi yaparım. ama hiç bir şekilde katkı maddesi kullanılmasını önermıyorlar. ?

sen daha iyi bilirsin abi THP motor uzmanısın o zaman böyle yapalım , ama würth ü döktükten sonra pis yagı boşaltıcaz peki içinde kalan würth maddesi yeni yagı bozmıcakmı yagı boşalttıktan sonra illaki katlı kalacak içinde. ? tekrardan motoru durulamak gerekmezmı ?
    Kardeşim Mehmet in önerdiği katkı maddesi değil yalnız o nüans önemli.
    Su gibi bir görünümü var ve o şekilde akışkan..
    Würth de ayrıca yağ katkısı var bahsettiği o değil.Motor içine kalmasına imkan yok yoğunluğu yağdan çok az..
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)