User Tag List

Sayfa 897/1195 İlkİlk ... 397797847887895896897898899907947997 ... SonSon
22691 sonuçtan 17.025 ile 17.043 arası

Konu: 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

GOKTAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı meSs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sorma adamım yaaa.. bi yerde bi terslik var ama çözemedik.. özgüründe dediği gibi pazar hic biyer calısmıyor, benimde c.tesilerde 2 haftada bir boşum var malesef. bu hafta calıstım yattı öylece arac.. önümüzdeki c.tesi off'um mehmetin yanında solugu alıcam.

sorunumu söyle bahsediyim kısaca;

turbo ve wastagate arasına solenoidimizi taktık hersey düzgün yerinde, TruBoost'un göstergesine emme manifoltundan vakum hattı almamız lazım ki hali hazırda hattım vardı onuda bagladık ok. boost controller off konumundayken hersey normal vakumumuzu basıncımızı görüyoruz sorun yok, boost controlleri %10 yüklediğimde arac yüksek basınc hatası veriyor çakılıyoruz. safe mode on!!!.. peak basıncımız hata aldığımız 9PSI (0,6 bar), kapalıyken 1 bar sorun yok wastegate basıncımızı koruyor..

soyle yapalım dedik basıncı emme manifoltundan diilde turbonun basınc hattından verelim, o sekilde bagladık sorunu aştık ok ama buseferde baska sorun cıktı karsımıza. sorun su sekilde, boost controlleri %45 yükleyince istedigimiz basınca ulaşıyoruz sorunda yasamıyoruz ama!!!, özgürün aracta olması gerektiği gibi bagladıgımızda istenilen basınca ulaşması için %61 yüklemesi gerekiyor. yani arada %20 lik bi kayıbım var manifolt basıncını okuyamadıgımdan.

bu hafta basınc hattını degistirip forgenin boost portundan almayı deniycem, olmadı baska bi yola bakıcaz.. anlamadım gitti canımda sıkılmıyo diil bu ise bide iki haftada 1 gün araca ayırabildigimden beklemekte cok koyuyo adama.

bide methanol un boost switch i cortlamış, meth calısmıyor vuruntu coşuyor o yüzden bu sekildede gazlayamıyorum malesef

tanımaz olurmuyum dostum ne demek, ben sürekli forumdayım her yere uzanmaya yardım etmeye calısıyorum elimden geldiğince

aynenzi bubaaaaa... deşmeyin yaramııııı... bu haftasonu halledebilirsem zaten tüm işlemleri resimli ve videolu bi sekilde paylaşıma sunucam bastan sona
    vay dertli gardaşımmmmmm....o zaman cumartesi bi ocakbaşında başımızda bir büyükle bu konuyu görüşelim

Pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tuFAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yağ değişimlerinde Würth'ün Liqui Moly'nin yada Motul'un '' Motor iç temizleyici'' lerini kullanmanızı tavsiye ederim

BORKED

10 - Pro-Line Motor İç Temizleyici - YouTube
    simdi yag degistirmeden eski yagin icine bu katkiyi koyup calistirip sonra komple bosaltip yeni yagi ekliyoruz oyle mi?
    Women are like Buddhist , They're worship ox.

emirarslan34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Pug Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    simdi yag degistirmeden eski yagin icine bu katkiyi koyup calistirip sonra komple bosaltip yeni yagi ekliyoruz oyle mi?
    yag sıcaklıgı 80 derecelerı bulduktan sonra ekleme yapıyorsun , arac sogukken degil hacı. sonra 10 dk rolantıde calıstıktan sonra pis yagı boşaltıyorsun. filtre degişimi ile yenı yagı koyuyorsun.

meSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı öncel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim özgürlede konuşmuştık sıkıntıları.

inşallah bu hafta sonu bütün problemleri aşarsınız.
    insallah brom yaaa.. bu haftasonu bi bitirsek super olucak

Alıntı GOKTAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vay dertli gardaşımmmmmm....o zaman cumartesi bi ocakbaşında başımızda bir büyükle bu konuyu görüşelim
    Benim canim yanmaz gardaasss :P ahahaha bir bukle recep ivedik repliginden sonra sloganimizi soyluyoruz, alkollu arac kullanmayalim oyuzden brom bi ara doplasirik yer icer muhabbetimizi ederik.. valla ozledim lan patlican salatasini kokoreci yaaaa.. tamam tamamm buyukte olsun basimizda zuhahaha gaza geldim brom ahahaa
    Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)

E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    yazık sana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazık sana
    Asil sana yazik bro evlenion :P yaktin basini ahahaha

E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    hahaha karıştırma hiç o mevzuları

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mess vallaha üzüldüm ya ama olmıycak birşey değil eminim mehmet usta elinden geleni bu cumartesi yapar, sende mutlu sona ulaşırsın
    DRİLL
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ikitane ricam var arkadaşlar ıkıtane video lazım bana bulamadım,yardımcı olurmusunuz ?
    1. rc ye 2 nci bir rc ıntercoolerından 1 tane daha takıyordu,onun yapım aşaması videosunu arıyorum bır ustama soz verdım rıca ettı.
    2.sente ayarını detaylı anlatan video.
    şimdiden teşekkürler.
    DRİLL
    Dr.Ecu

gokayy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün aracımı Bostancı Harun ustaya götürdüm bahsettiğimiz sente zımbırtısından kendisindede varmış.Yaklaşık 2.5-3 saatlik uğraşı sonucunda çiçek gibi yaptı sağolsun sente ayarımı ve sonuç tahmin ettiğim gibi 2 diş kaymış.Onun haricinde sol motor kulağını ve yağ değişimini yaptı senteyle ilgili şüphesi olan varsa Anadolu yakasından düşünmeden gitsin harun abiye fotoğraflarıda yüklerim birazdan
    1998 106 XR "sold"

2007 207 GT "sold"

2015 F20 LCi 1.20i

Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ikitane ricam var arkadaşlar ıkıtane video lazım bana bulamadım,yardımcı olurmusunuz ?
    1. rc ye 2 nci bir rc ıntercoolerından 1 tane daha takıyordu,onun yapım aşaması videosunu arıyorum bır ustama soz verdım rıca ettı.
    şimdiden teşekkürler.
    sente ayarı

Контроль и регулировка механизма ГРМ EP6 THP - YouTube

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    harun abi iydir, bilir işini. fotorafları yuklermısın merak ettım, aracda değişiklik hissettinmi ?
    Alıntı gokayy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün aracımı Bostancı Harun ustaya götürdüm bahsettiğimiz sente zımbırtısından kendisindede varmış.Yaklaşık 2.5-3 saatlik uğraşı sonucunda çiçek gibi yaptı sağolsun sente ayarımı ve sonuç tahmin ettiğim gibi 2 diş kaymış.Onun haricinde sol motor kulağını ve yağ değişimini yaptı senteyle ilgili şüphesi olan varsa Anadolu yakasından düşünmeden gitsin harun abiye fotoğraflarıda yüklerim birazdan
    DRİLL
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gokayy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gökay geçmiş olsun parça değişimi oldu mu yoksa sadece sente mi ayarlandı

gokayy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkürler valla araç 2000 devir gibi yığılma yapıyordu sonra tekrar kendıne geliyodu bazen.O sorun ortadan kalktı, turbo devre dışı kalıyordu bazen sonra kendi kendine geliyordu senteyle alakalı oldugunu söylediler bunu zamanla görücem.Onun haricinde çekişinde ciddi anlamda fark oldu hatta akşam arkadasımla cıktıgımda 1-2 deniyim dedim arkadaşım ne oldu lan buna bişey mi yaptırdın demişti ben bişey demeden

Öncelikle herkesde olmayan ünlü sente zımbırtısı buymuş

http://imageshack.com/a/img829/5207/6fi4.jpg

bunlarda yapılırken babamın attıgı fotograflar ben araç başında değildim okuldaydım babam ilgilenmişti o yuzden fotograf az

http://imageshack.com/a/img845/2857/3lk8.jpg
    http://imageshack.com/a/img38/7730/tcpd.jpg

- Ayar yapmışlar ama değişen parçalarda olmuş neyi değiştirdiklerini babama sordugumda hatırlamıyorum cevabını vermişti öğrenince onlarıda yazarım
    1998 106 XR "sold"

2007 207 GT "sold"

2015 F20 LCi 1.20i

Pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gunaydin millet mutlu bir gun hayirli bir is sizlerle olsun
    Women are like Buddhist , They're worship ox.

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdiden teşekkürler.

Video değildi o

Al bakalım

https://imageshack.com/a/mCPq/1
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

ErK_aY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gunaydın brolar
    Bugun Maslak yokları tastan bagaaa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    günaydın brom...

işten ben onu yapamıyorum.. 15günde bir cumartesi anca, ondada hanım arıza cıkartmazsa, arıza cıkarsa ayda 1 güne düşüyo

yn_lemans - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı meSs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sorma adamım yaaa.. bi yerde bi terslik var ama çözemedik.. özgüründe dediği gibi pazar hic biyer calısmıyor, benimde c.tesilerde 2 haftada bir boşum var malesef. bu hafta calıstım yattı öylece arac.. önümüzdeki c.tesi off'um mehmetin yanında solugu alıcam.

sorunumu söyle bahsediyim kısaca;

turbo ve wastagate arasına solenoidimizi taktık hersey düzgün yerinde, TruBoost'un göstergesine emme manifoltundan vakum hattı almamız lazım ki hali hazırda hattım vardı onuda bagladık ok. boost controller off konumundayken hersey normal vakumumuzu basıncımızı görüyoruz sorun yok, boost controlleri %10 yüklediğimde arac yüksek basınc hatası veriyor çakılıyoruz. safe mode on!!!.. peak basıncımız hata aldığımız 9PSI (0,6 bar), kapalıyken 1 bar sorun yok wastegate basıncımızı koruyor..

soyle yapalım dedik basıncı emme manifoltundan diilde turbonun basınc hattından verelim, o sekilde bagladık sorunu aştık ok ama buseferde baska sorun cıktı karsımıza. sorun su sekilde, boost controlleri %45 yükleyince istedigimiz basınca ulaşıyoruz sorunda yasamıyoruz ama!!!, özgürün aracta olması gerektiği gibi bagladıgımızda istenilen basınca ulaşması için %61 yüklemesi gerekiyor. yani arada %20 lik bi kayıbım var manifolt basıncını okuyamadıgımdan.

bu hafta basınc hattını degistirip forgenin boost portundan almayı deniycem, olmadı baska bi yola bakıcaz.. anlamadım gitti canımda sıkılmıyo diil bu ise bide iki haftada 1 gün araca ayırabildigimden beklemekte cok koyuyo adama.

bide methanol un boost switch i cortlamış, meth calısmıyor vuruntu coşuyor o yüzden bu sekildede gazlayamıyorum malesef
    Günaydın bro, wesgate ten yapabılır gıbı gelıyo bana telefonlasalım bugun buna benzer banada olmustu
    by SARIBEKİROĞLU

FLORYA REDLİNE OTO
    LOWRİDER CUSTOMS DESİNG FLORYA

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)