sorma adamım yaaa.. bi yerde bi terslik var ama çözemedik.. özgüründe dediği gibi pazar hic biyer calısmıyor, benimde c.tesilerde 2 haftada bir boşum var malesef. bu hafta calıstım yattı öylece arac.. önümüzdeki c.tesi off'um mehmetin yanında solugu alıcam.
sorunumu söyle bahsediyim kısaca;
turbo ve wastagate arasına solenoidimizi taktık hersey düzgün yerinde, TruBoost'un göstergesine emme manifoltundan vakum hattı almamız lazım ki hali hazırda hattım vardı onuda bagladık ok. boost controller off konumundayken hersey normal vakumumuzu basıncımızı görüyoruz sorun yok, boost controlleri %10 yüklediğimde arac yüksek basınc hatası veriyor çakılıyoruz. safe mode on!!!.. peak basıncımız hata aldığımız 9PSI (0,6 bar), kapalıyken 1 bar sorun yok wastegate basıncımızı koruyor..
soyle yapalım dedik basıncı emme manifoltundan diilde turbonun basınc hattından verelim, o sekilde bagladık sorunu aştık ok ama buseferde baska sorun cıktı karsımıza. sorun su sekilde, boost controlleri %45 yükleyince istedigimiz basınca ulaşıyoruz sorunda yasamıyoruz ama!!!, özgürün aracta olması gerektiği gibi bagladıgımızda istenilen basınca ulaşması için %61 yüklemesi gerekiyor. yani arada %20 lik bi kayıbım var manifolt basıncını okuyamadıgımdan.
bu hafta basınc hattını degistirip forgenin boost portundan almayı deniycem, olmadı baska bi yola bakıcaz.. anlamadım gitti canımda sıkılmıyo diil bu ise

bide iki haftada 1 gün araca ayırabildigimden beklemekte cok koyuyo adama.
bide methanol un boost switch i cortlamış, meth calısmıyor vuruntu coşuyor

o yüzden bu sekildede gazlayamıyorum malesef
tanımaz olurmuyum dostum ne demek, ben sürekli forumdayım her yere uzanmaya yardım etmeye calısıyorum elimden geldiğince
aynenzi bubaaaaa... deşmeyin yaramııııı...

bu haftasonu halledebilirsem zaten tüm işlemleri resimli ve videolu bi sekilde paylaşıma sunucam bastan sona