Normalde tek tek okurum sayfaları 1072 . sayfa bu.
207 RC hard yazılım down pipe ile kaç hp veriyor .
Turbo büyüten olmuş mu ?
oem boost boruları ilemi ? custom mu ?
DV s3 mü ? forge mi? gfb mi ?
dp kaçlık ?
orta susturucu iptalmi ?
bobinler orj mi ? 335 mi ?
saglıklı bir filtre sistemi varmı ? kaput altımı * tampon içimi ? yoksa orj filtre sistemi mi ?
neye gore 230. tam olarak speclerını yazarsan seviniriz kardeşim.
sadece yazılım dp ise maşllah diyelim...![]()
Mehmet abinin aracta sadece yazılım ve dp var. Dyno 230hp dediği gibi yere 197 filndı yerdiği bn bakmıştım paşada dyno egrısıne bnımkıyle egrı hmn hemn aynıydı egrilerin iniş cıkısı tabi bnımki 220 vermişti stage2 dp filtre egzoz s3 yazılım ile. Cooler yoktu bndede. Basınc 1.3 peak 1.2 continusdu. Mehmet abının arac dusuk km oldugundan sanırım o hp cıkmıştı.en son serp dynoda stage3 ile 210 hp almıştık suan durum ne bilmiyorum![]()
şöyle bir sıkıntım var egzos sisteminden sonra yazılımı yaptırdım fakat yazılımdan sonra araçta bi kesme olmaya başladı kesıp bırakıyor kendını ve 6 bın devırden sonra egzos patırdamaya bi başlıyor susmuyor takı deviri düşürene kadar arıza varmı dıye bağladığımızda yakıt zenginlik ayarı hatası ( P0171 ) vermekte arızanın içeriğine baktığımda çok fakir karışım demekte sizce neden olur fakir oranı 11.3 yazılımda
stock yazılımla dene tekrarlıyorsa buji ve bobin başla kontrole