Mini cooper r56 daki motorlarda da dump valve kaçırma olayı var mı ? Yoksa sizin motorlardan farklı bir parça mı mevcut ? Ayrıca supap contamda problem var sanki külbülbütör kapağı aşırı terleme yapıyor. Sipariş verdim değiştireceğiz. Son olarak hangi yağ kullanıyorsunuz 5-30 edge atıyorum ama baya eksilme oluyor.
R56'lardada DV kaçırma olayı mevcut. Çözüm bende.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Castrolde her markaya ayri yag oneriliyor daha dun pazarlamacisi ile gorustum
Mesela pug ve citroen icin edge degil c2 magnatec yag var dedi
Japon grubu icin c3 edge oluyo bu
Senin kullandiginda ayni motor seninkide benim dedigim gibi olmali
C2-c3 muhabbeti ise partikuler filtreyi tikamayla alakaliymis
Bunun gibi birseyler soyledi
Ben ise basladigim gibi 5-30w mobil tam sentetik ile devam ettim
4.25 lt motor alir
250 ml yag filtresine gittigi icin erken eksiltme yasayabilirsin
Eger 4 lt kattiysan yagi
Birde mesela a marka yag kullaniliyordu bugune kadar sen degistirdin, bu gibi durumlarda da erken eksiltme ile karsilanmasi olasi bir durum.
Basinc kacagi ile ilgili Suayb in dedigi ve sattigi uzere GFB dumpvalve ilac gibi gelir sana
Women are like Buddhist , They're worship ox.
Kanka bobinden de olabilir neden dersen anladığım kadarıyla arabada patırdama mevcut,verimsiz çalışan bobin bujiye bile zarar verebiliyor.
Aynı problem,patırdama Denizalp'in arabada vardı,3.35 bobinden sonra olayı çözdü diye biliyorum.
Ben içime sinmediği için patırdama falan olmaksızın daha yeni olan bobinleri değiştirdim,ilk gözüme çarpan şey arabanın titremesi azaldı ve daha stabil çalışıyordu.
Jcw de olur ama bence mutlaka 3.35 bobin takılmalı yazılımlı arabalara,cuk diye oturuyor ve 3.35 gibi bi arabanın bobininin 207 ye uyuyor olması bence büyük bi şans ve nimet![]()
şu anda önceliğim sesli DV, ama baktım bulamıyorum kapını çalacağım mecbur
Teşekkür ederim bilgiler için,
aracım şu anda stock, hks mantar ve borlo son var sadece.
Aracı aldığımdan beri 11k km yapmışım, 2 defa yağı değişti. 500km öncede yağ eklettim 2lt'ye yakın. Yağın nereye gittiği az çok belli, külbütör kapağı bariz yağlıBakalım conta gelsin, tekrar 5-30 deniycem. Eğer yine aynı durumla karşılaşırsam daha kalın bir yağ denicem. Yabancı forumlara da baktım, 0-40 kullananlar var bilmem ne kadar gerekli
![]()
Merhaba arkadaşlar herkes hava filtresi ile ilgili değişik çözümler ve fikirler bulmuş benim yapmış olduğum hava filtresi modelini de sizlerle paylaşmak istedim yapmak isteyen veya yapan arkadaşlara fikir olabilir diye.
maslak Atatürk oto sanayide çalışmama rağmen eksozcularla uğraşmak ve çok fazla vakit ve çaba harcamamak için filtreye ara boru arayışına başlamıştır 1 kaç yere baktıktan sonra asada resmin olan boruyu ford parçası satan tanıdık yerden 80 tl temin ettim sanki bizim araçlar için özel olarak üretilmiş gibi direk al tak şeklinde oldu araya evonun intercooler borusu mevcuttu elimde onu taktım filtre olarak da simotanın resimdeki filtresini aldım toplamda 180tl bi maliyeti oldu hem sesi olsun hem de performansı olsun gayet başarılı oldu…
![]()
Keske biraz paraya kiyipda ordaki kivrimli plastik boruyu duze cevirseydin hava katman katman yaparqk gidiyor. Ne kadar fatdali olmasini bekliyorsun bunun. Orj distemden daga iyi cekerdi havayi
turbonun agzına direk oluyor motordan gelen o ara hortumda direk oluyor bi tek filitreye giden kısa boruyu almak gerekiyor zaten forddada bu parça hava filitresine giden parçaymış tam olarak ismini bilmiyorum ama bu şekilde fordda böle hortum bi tek bu var sanırım yada bana öle dendi...
hortum çok büyük zaten aldıgım çapı 8 cm galiba turbonun emiş kısmı zaten çok küçük ne kadar büyük olursa olsun hortum emiş küçük olduktan sonra ne faydası varki hem esnek olması bence daha iyi sarsıntılarda hava filitresi etkilenmez filtresi çıkan yada düşen çok kişi gördüm sanayide![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)