User Tag List

Sayfa 1074/1195 İlkİlk ... 745749741024106410721073107410751076108411241174 ... SonSon
22691 sonuçtan 20.388 ile 20.406 arası

Konu: 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ogedov Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eibach 3.5 aldım ds3 te kullanıyorum gerçekten 3.5 cm alçaltıyor bu bağlamda çok bişey bekleme. 1 lik mi yay diye dalga geçen de oluyor

ancak konfor açısından çok iyi orjinali kadar konforlu... Günlük kullandığım için inanılmaz memnunum.
    Aynen benimde düşüncem o yönde rahat olsun yeter. Öle basma meraklısı değilim.
    Peki yol tutuşunda bir gerileme var mı?

SDR_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı s7158 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yay tavsiyesi olan var mı?
    Eibach VS Vogtland
    İkiside 3,5mm olacak.
    Öneri ve kullanıcı yorumlarını bekliyorum.
    HR 3,5 LUK VAR ELİMDE hemde aracımda kullandım gayet başarılı isterseniz satabilirim şuan için aracımdan söktüm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SDR_07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    HR 3,5 LUK VAR ELİMDE hemde aracımda kullandım gayet başarılı isterseniz satabilirim şuan için aracımdan söktüm
    Teşekkürler sağol.
    Değerlendirirsem sizinle irtibata geçerim.

TechTurkey Ogedov - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen benimde düşüncem o yönde rahat olsun yeter. Öle basma meraklısı değilim.
    Peki yol tutuşunda bir gerileme var mı?
    H&R ile yol tutuş biraz daha iyiydi ancak oldukça sert yoldaki herhangibir bombe veya sekmede çok etkleniyordu. Orinaline göre yol tutuşunda inanılmaz bir iyileşme yok ancak herhangibir zorlanmada çok daha kontrollü eibach ile...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    H&R ile yol tutuş biraz daha iyiydi ancak oldukça sert yoldaki herhangibir bombe veya sekmede çok etkleniyordu. Orinaline göre yol tutuşunda inanılmaz bir iyileşme yok ancak herhangibir zorlanmada çok daha kontrollü eibach ile...
    Teşekkürler.
    Önceliğim Vogtland bulamazsam Eibach alacağım artık. Şuan aracımın sertliğinden çok memnunum umarım öle saçma saçma sekmez ya da kazık gibi olmaz.

TechTurkey Ogedov - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkürler.
    Önceliğim Vogtland bulamazsam Eibach alacağım artık. Şuan aracımın sertliğinden çok memnunum umarım öle saçma saçma sekmez ya da kazık gibi olmaz.
    Eibachta hiçbiri olmaz. Benim de en sevmediğim olaydır olsa hemen yazardım o nedenle içini rahat tut

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eibachta hiçbiri olmaz. Benim de en sevmediğim olaydır olsa hemen yazardım o nedenle içini rahat tut
    Eyvallah..
    Sağol valla bugüne kadar hep Vogtland kullandığım için bir soru işareti vardı. Onuda halletik.

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mini cooper r56 daki motorlarda da dump valve kaçırma olayı var mı ? Yoksa sizin motorlardan farklı bir parça mı mevcut ? Ayrıca supap contamda problem var sanki külbülbütör kapağı aşırı terleme yapıyor. Sipariş verdim değiştireceğiz. Son olarak hangi yağ kullanıyorsunuz 5-30 edge atıyorum ama baya eksilme oluyor.

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    R56'lardada DV kaçırma olayı mevcut. Çözüm bende.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mini cooper r56 daki motorlarda da dump valve kaçırma olayı var mı ? Yoksa sizin motorlardan farklı bir parça mı mevcut ? Ayrıca supap contamda problem var sanki külbülbütör kapağı aşırı terleme yapıyor. Sipariş verdim değiştireceğiz. Son olarak hangi yağ kullanıyorsunuz 5-30 edge atıyorum ama baya eksilme oluyor.
    Castrolde her markaya ayri yag oneriliyor daha dun pazarlamacisi ile gorustum
    Mesela pug ve citroen icin edge degil c2 magnatec yag var dedi
    Japon grubu icin c3 edge oluyo bu
    Senin kullandiginda ayni motor seninkide benim dedigim gibi olmali
    C2-c3 muhabbeti ise partikuler filtreyi tikamayla alakaliymis
    Bunun gibi birseyler soyledi
    Ben ise basladigim gibi 5-30w mobil tam sentetik ile devam ettim
    4.25 lt motor alir
    250 ml yag filtresine gittigi icin erken eksiltme yasayabilirsin
    Eger 4 lt kattiysan yagi
    Birde mesela a marka yag kullaniliyordu bugune kadar sen degistirdin, bu gibi durumlarda da erken eksiltme ile karsilanmasi olasi bir durum.
    Basinc kacagi ile ilgili Suayb in dedigi ve sattigi uzere GFB dumpvalve ilac gibi gelir sana
    Women are like Buddhist , They're worship ox.

Merthan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emirarslan34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi stock ken bende kullandim ugurun aracini sıktım biraz kesiklik falan yoktu canavar gibi ok gibi gidiyordu , ne olduysa yazilimdan sonra oldu. Bende diyorum yazilimdan ama yazilimci bobinden diyormus ne alakasi var anlamis degilim bujiler zaten ayarli 0.65 e.. stockkn sorun yokta bobinlerde yazilimdan sonrami oldu. Yada aku zayif kalabilirmi 5 binden sonra alternator akuye birakiyor tum elektirik gucunu yeterince atesleme saglayamiyormu acaba.

Bugun filtre kitinin icindeki filtreyi sokup oyle denicem. Berki tikalidir yeterli havayi alamiyordur. Fakire dusuyordur.

Bobinleri benim aracin bobinleri ile degisip oyle denicem.

Dv den degildir ama kontrol ederim.

O kadar dedim mehmet gazihana git diye ama bir anlik hevesle attirmis biryerde nersi oldugunu unuttum.

Ben yine soyluyorum ustune basa basa. YAZİLİM
    Kanka bobinden de olabilir neden dersen anladığım kadarıyla arabada patırdama mevcut,verimsiz çalışan bobin bujiye bile zarar verebiliyor.
    Aynı problem,patırdama Denizalp'in arabada vardı,3.35 bobinden sonra olayı çözdü diye biliyorum.
    Ben içime sinmediği için patırdama falan olmaksızın daha yeni olan bobinleri değiştirdim,ilk gözüme çarpan şey arabanın titremesi azaldı ve daha stabil çalışıyordu.
    Jcw de olur ama bence mutlaka 3.35 bobin takılmalı yazılımlı arabalara,cuk diye oturuyor ve 3.35 gibi bi arabanın bobininin 207 ye uyuyor olması bence büyük bi şans ve nimet

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    R56'lardada DV kaçırma olayı mevcut. Çözüm bende.
    şu anda önceliğim sesli DV, ama baktım bulamıyorum kapını çalacağım mecbur

Alıntı Pug Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Castrolde her markaya ayri yag oneriliyor daha dun pazarlamacisi ile gorustum
    Mesela pug ve citroen icin edge degil c2 magnatec yag var dedi
    Japon grubu icin c3 edge oluyo bu
    Senin kullandiginda ayni motor seninkide benim dedigim gibi olmali
    C2-c3 muhabbeti ise partikuler filtreyi tikamayla alakaliymis
    Bunun gibi birseyler soyledi
    Ben ise basladigim gibi 5-30w mobil tam sentetik ile devam ettim
    4.25 lt motor alir
    250 ml yag filtresine gittigi icin erken eksiltme yasayabilirsin
    Eger 4 lt kattiysan yagi
    Birde mesela a marka yag kullaniliyordu bugune kadar sen degistirdin, bu gibi durumlarda da erken eksiltme ile karsilanmasi olasi bir durum.
    Basinc kacagi ile ilgili Suayb in dedigi ve sattigi uzere GFB dumpvalve ilac gibi gelir sana
    Teşekkür ederim bilgiler için,

aracım şu anda stock, hks mantar ve borlo son var sadece.

Aracı aldığımdan beri 11k km yapmışım, 2 defa yağı değişti. 500km öncede yağ eklettim 2lt'ye yakın. Yağın nereye gittiği az çok belli, külbütör kapağı bariz yağlı Bakalım conta gelsin, tekrar 5-30 deniycem. Eğer yine aynı durumla karşılaşırsam daha kalın bir yağ denicem. Yabancı forumlara da baktım, 0-40 kullananlar var bilmem ne kadar gerekli

Merthan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu anda önceliğim sesli DV, ama baktım bulamıyorum kapını çalacağım mecbur
    Sesli dv bence almayın basınç kaçırabiliyor. O kadar para veripte ben işi şansa bırakmam istemem.
    İlla ses istiyosanız sessiz dv ile adaptör alıp araya koyabilirsiniz,aynı görevi görür.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhaba arkadaşlar herkes hava filtresi ile ilgili değişik çözümler ve fikirler bulmuş benim yapmış olduğum hava filtresi modelini de sizlerle paylaşmak istedim yapmak isteyen veya yapan arkadaşlara fikir olabilir diye.
    maslak Atatürk oto sanayide çalışmama rağmen eksozcularla uğraşmak ve çok fazla vakit ve çaba harcamamak için filtreye ara boru arayışına başlamıştır 1 kaç yere baktıktan sonra asada resmin olan boruyu ford parçası satan tanıdık yerden 80 tl temin ettim sanki bizim araçlar için özel olarak üretilmiş gibi direk al tak şeklinde oldu araya evonun intercooler borusu mevcuttu elimde onu taktım filtre olarak da simotanın resimdeki filtresini aldım toplamda 180tl bi maliyeti oldu hem sesi olsun hem de performansı olsun gayet başarılı oldu…

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı focust1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar herkes hava filtresi ile ilgili değişik çözümler ve fikirler bulmuş benim yapmış olduğum hava filtresi modelini de sizlerle paylaşmak istedim yapmak isteyen veya yapan arkadaşlara fikir olabilir diye.
    maslak Atatürk oto sanayide çalışmama rağmen eksozcularla uğraşmak ve çok fazla vakit ve çaba harcamamak için filtreye ara boru arayışına başlamıştır 1 kaç yere baktıktan sonra asada resmin olan boruyu ford parçası satan tanıdık yerden 80 tl temin ettim sanki bizim araçlar için özel olarak üretilmiş gibi direk al tak şeklinde oldu araya evonun intercooler borusu mevcuttu elimde onu taktım filtre olarak da simotanın resimdeki filtresini aldım toplamda 180tl bi maliyeti oldu hem sesi olsun hem de performansı olsun gayet başarılı oldu…

Çok başarılı bence. Elinize sağlık güzel paylaşım.
    Bu parçayı almak istesek ford parçacısına ne diyeceğiz.
    Bir de turbonun girişine direk oluyor mu yoksa arada parça mı var?

ErK_aY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Keske biraz paraya kiyipda ordaki kivrimli plastik boruyu duze cevirseydin hava katman katman yaparqk gidiyor. Ne kadar fatdali olmasini bekliyorsun bunun. Orj distemden daga iyi cekerdi havayi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok başarılı bence. Elinize sağlık güzel paylaşım.
    Bu parçayı almak istesek ford parçacısına ne diyeceğiz.
    Bir de turbonun girişine direk oluyor mu yoksa arada parça mı var?
    turbonun agzına direk oluyor motordan gelen o ara hortumda direk oluyor bi tek filitreye giden kısa boruyu almak gerekiyor zaten forddada bu parça hava filitresine giden parçaymış tam olarak ismini bilmiyorum ama bu şekilde fordda böle hortum bi tek bu var sanırım yada bana öle dendi...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ErK_aY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Keske biraz paraya kiyipda ordaki kivrimli plastik boruyu duze cevirseydin hava katman katman yaparqk gidiyor. Ne kadar fatdali olmasini bekliyorsun bunun. Orj distemden daga iyi cekerdi havayi
    hortum çok büyük zaten aldıgım çapı 8 cm galiba turbonun emiş kısmı zaten çok küçük ne kadar büyük olursa olsun hortum emiş küçük olduktan sonra ne faydası varki hem esnek olması bence daha iyi sarsıntılarda hava filitresi etkilenmez filtresi çıkan yada düşen çok kişi gördüm sanayide

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    filtrenin ağzına aşağıdan esnek hortum çekilerek desteklenebilir

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)