207 rc lere wallbro ya a bosch benzin pompası takılabiliyormu arka koltugun altındaki yere bilen varmı?
207 rc lere wallbro ya a bosch benzin pompası takılabiliyormu arka koltugun altındaki yere bilen varmı?
DR.ECU
SAFKAN Le Mans___________________________By İstanbul Otopark / Fatih
Aeromotive 340 LPH kullanabilirsin....
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Pompa isini hallettim usta bana ealbro ya da turevleri olan pompanın tek basına performans vermiceni soyledi ondeki pompa ile birlikte enjektorler degismeden performansa katkı yapmaz dediler bnde bosch pompa taktım oem pompa ile aynı basıncta
DR.ECU
SAFKAN Le Mans___________________________By İstanbul Otopark / Fatih
Kaputa scoop falan düşünenler vardı internette böyle birşeye denk geldim belki işinize yarar
Peugeot 207 Tek havalandırma davlumbaz, karbon fiber kaput-Motor Davlumbazlar-ürün Kimliği:546363686-turkish.alibaba.com
1998 106 XR "sold"
2007 207 GT "sold"
2015 F20 LCi 1.20i
Selam Dostlar,
Salı günü Fidan Egzoz'a gittim ve 1 hafta sonrasına falan randevu aldım denebilir. Hafta başı arıcam tekrar hangi gün geleyim diye. Benim kafamdaki sistemi geçtiğimiz günlerde yazmıştım fakat o biraz değişiklik yaptı.
Benim düşümcem sırasıyla 70>60mm DP + 60mm boru + tüp orta + Cutout + OEM son susturucumuz. Amacım kapatınca sessiz olması idi.
Ahmet usta sırasıyla 70>60mm DP + 60mm boru + Cutout + OEM son susturucumuz olarak yapalım dedi yani orta susturucuyu çıkarıyor arada. kapatınca biraz homurtu olur ama etrafı rahatsız edecek düzeyde olmaz diyor. Ne diyorsunuz sadece son susturucu kapalıyken sessiz dolaşmam için yeterli olacak mı?
Ayrıca intercooler için bir alternatif önerdi bana. Ufuk ile görüştüm telefonda kesin buradandır oda. Antalya'da intercooler yapan birini önerdiler ve Seat Sport ile aynı ölçülerde yapıyorlarmış. Daha önce deneyen oldu mu?
Cevaplar için teşekkürler. Bu arada Ahmet ustanın ilgisi ve işçiliğide hoşuma gitti doğrusu.
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
Antalyada üretilen intercooler a krom boru yaptırdılar intercoolerı bydpeedman nickli arkadaş ürettirdi bende büyük turbo var üretilen intercooleri kullanıyorum bir sıkıntı görmedim.
207 RC > POLO GTİ > BUGEYE STİ > POLO GTİ > GOLF > HAWKEYE STİ
Konu için resim topluyom açıcam yakındabide ayağımı sakatladım evde takılmam gerekiyo bu aralar
![]()
207 RC > POLO GTİ > BUGEYE STİ > POLO GTİ > GOLF > HAWKEYE STİ
Coller olayını ekrem ustamız hallediyor.konuyu görünce yazar zaten..coğumuz seat sport muadili olan bu coller ı kullanıyoruz.
egzoz olayına gelince..bende 700 mm dp orjinal düz boru ve orjinal son kullanıyorum..senin cat out suz modeli yani..ses gayet iyi ne rahatsız ediyor nede tam kesiyor.orta karar yani.
Ufuk bana Ekrem'in numarasını vermiş zaten şimdi baktım telefondan![]()
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
dün samsunda her yerde çevirme vardı
polis durdurduğu arabanın içine oturuyor gaz veriyordu
ses olayı cidden sıkıntı artık
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)