207 rc lere wallbro ya a bosch benzin pompası takılabiliyormu arka koltugun altındaki yere bilen varmı?
Printable View
207 rc lere wallbro ya a bosch benzin pompası takılabiliyormu arka koltugun altındaki yere bilen varmı?
Aeromotive 340 LPH kullanabilirsin....
walbro pompalara tek ısınamayan ben miyim ?
Aeromotive sanırım kat kat daha kaliteli.
Pompa isini hallettim usta bana ealbro ya da turevleri olan pompanın tek basına performans vermiceni soyledi ondeki pompa ile birlikte enjektorler degismeden performansa katkı yapmaz dediler bnde bosch pompa taktım oem pompa ile aynı basıncta
Kaputa scoop falan düşünenler vardı internette böyle birşeye denk geldim belki işinize yarar
Peugeot 207 Tek havalandırma davlumbaz, karbon fiber kaput-Motor Davlumbazlar-ürün Kimliği:546363686-turkish.alibaba.com
Selam Dostlar,
Salı günü Fidan Egzoz'a gittim ve 1 hafta sonrasına falan randevu aldım denebilir. Hafta başı arıcam tekrar hangi gün geleyim diye. Benim kafamdaki sistemi geçtiğimiz günlerde yazmıştım fakat o biraz değişiklik yaptı.
Benim düşümcem sırasıyla 70>60mm DP + 60mm boru + tüp orta + Cutout + OEM son susturucumuz. Amacım kapatınca sessiz olması idi.
Ahmet usta sırasıyla 70>60mm DP + 60mm boru + Cutout + OEM son susturucumuz olarak yapalım dedi yani orta susturucuyu çıkarıyor arada. kapatınca biraz homurtu olur ama etrafı rahatsız edecek düzeyde olmaz diyor. Ne diyorsunuz sadece son susturucu kapalıyken sessiz dolaşmam için yeterli olacak mı?
Ayrıca intercooler için bir alternatif önerdi bana. Ufuk ile görüştüm telefonda kesin buradandır oda. Antalya'da intercooler yapan birini önerdiler ve Seat Sport ile aynı ölçülerde yapıyorlarmış. Daha önce deneyen oldu mu?
Cevaplar için teşekkürler. Bu arada Ahmet ustanın ilgisi ve işçiliğide hoşuma gitti doğrusu.
Antalyada üretilen intercooler a krom boru yaptırdılar intercoolerı bydpeedman nickli arkadaş ürettirdi bende büyük turbo var üretilen intercooleri kullanıyorum bir sıkıntı görmedim.
Konu için resim topluyom açıcam yakında :) bide ayağımı sakatladım evde takılmam gerekiyo bu aralar ;)
Coller olayını ekrem ustamız hallediyor.konuyu görünce yazar zaten..coğumuz seat sport muadili olan bu coller ı kullanıyoruz.
egzoz olayına gelince..bende 700 mm dp orjinal düz boru ve orjinal son kullanıyorum..senin cat out suz modeli yani..ses gayet iyi ne rahatsız ediyor nede tam kesiyor.orta karar yani.
Ufuk bana Ekrem'in numarasını vermiş zaten şimdi baktım telefondan :)
Arkadaşlar merhaba fotoğraflarda çizgiyle belirttiğim kutu vakum tankımı ? Üzerindeki hortum boşa çıkmış bağlantısı neresidir ? 1922 V6 elektrovanayla bağlantısı varmıdır ? Yardımcı olurmusunuz.
http://i59.tinypic.com/2mw7036.jpg
http://i59.tinypic.com/sexbgz.jpg
dün samsunda her yerde çevirme vardı
polis durdurduğu arabanın içine oturuyor gaz veriyordu :)
ses olayı cidden sıkıntı artık